به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن منصوری در حاشیه بازدید از قطعه در حال احداث آزادراه حرم تا حرم در استان سمنان به خبرنگاران افزود: بخشی از این طرح در استان سمنان قرار دارد ولی کل آزادراه کارکرد ملی دارد.
وی بیان کرد: آزادراه حرم تا حرم حدفاصل گرمسار تا سمنان اکنون در حال ساخت است که در بخش های مختلف بنا به شرایط عمرانی و مسایل اجرایی، دارای پیشرفتهای متنوعی است.
وی تاکید کرد: برای تکمیل این قطعه در استان سمنان ۱۲ هزار میلیارد ریال نیاز است که با تامین اعتبار ۶ هزار میلیارد ریالی دولت و ۶ هزار میلیارد ریالی قرارگاه خاتم الانبیا(ص) ادامه خواهد یافت.
منصوری خاطرنشان کرد: تصویب این اعتبار در سفر آتی آیتالله رئیسی رییس جمهور به سمنان که به زودی انجام میشود، منعقد و مصوب خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه سایر قطعات آزادراه حرم تا حرم تا سمنان بسته به زمان اجرا بین ۵۰ تا ۷۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که در نشست های کارشناسی بررسی می شود، افزود: این طرح تا مشهد ادامه می یابد و در بخش مشهد تا تربت در حال اجرا است.
معاون اجرایی رییس جمهور تاکید کرد که دولت سیزدهم در اجرای طرح آزادراه حرم تا حرم جدی است و تقسیم کار در سازمان مدیریت و برنامه ریزی، وزارت راه و شهرسازی و قرارگاه خاتم(ص) در این مورد ضرورت دارد. اجرای این طرح خیلی طول کشید که دلیل عمده آن سنگینی کار و محدودیت های اعتباری بوده است و با تزریق اعتبار کار سرعت خواهد گرفت.
تخصیص بیش از ۱۰۰ درصد تعهدات اعتباری سفر دولت در سمنان
معاون اجرایی رییس جمهور به تامین ۳۵ هزار میلیارد ریال اعتبار برای مصوبات دور اول سفر آیت الله رئیسی به سمنان در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۰۰ درصد تعهدات اعتباری مصوبات سفر رییس جمهور در استان سمنان محقق شد.
منصوری یادآور شد: در آینده نزدیک رییس جمهور به همراه اعضای هیات دولت به استان سمنان برای افتتاح طرح های اقتصادی و عمرانی، نظارت بر طرح ها و برگزاری نشست های اجرایی سفر خواهند کرد.
چشم انداز ۲۰ میلیارد دلاری برای قطار مشهد- تهران- اصفهان
منصوری به اجرای طرح قطار سریع السیر تهران- قم- اصفهان و طرح قطار سریع السیر تهران- مشهد اشاره کرد و افزود: مطالعات یکپارچهسازی این ۲ طرح در وزارت راه و شهرسازی در دست بررسی است تا مسیر حرکت آن از مشهد به سمنان- تهران- قم و اصفهان ممکن و در قالب مدیریت واحد به یک طرح تبدیل شود.
وی ادامه داد: اجرای قطار سریع مسیر تهران تا مشهد به صورت جدی در دست پیگیری است و روند مطالعاتی با شرکتهای مشاور در حال انجام است که باید بر بستر فناوری اجرا شود.
معاون اجرایی رییس جمهور با بیان اینکه در کشورهای دنیا به اقتضای شرایط فناوری روی اجرای قطار سریع سرمایه گذاری میشود، اضافه کرد: قطار سریع تهران- اصفهان از قبل اجرا شده بود و مسیر تهران- مشهد با تدارک و نشستهای اختصاصی رییس جمهور عملیات اجرایی آن در نزدیکترین زمین آغاز می شود.
وی با اشاره به اینکه عدد پیش بینی شده برای یکپارجه سازی قطار سریع مشهد- تهران- اصفهان ۲۰ میلیارد دلار است که ابرپروژه محسوب می شود، افزود: این طرح به مطالعات دقیق تر اعتباری نیازمند است که از محل اعتبارهای عمومی قابل تامین نیست و از محل صندوق توسعه ملی و تهاتر نفت تامین می شود.
برنامه یکروزه سفر معاون رییس جمهور
بازدید از طرحهای سیلوی ۱۰۰ هزارتنی گرمسار و آزادراه حرم تا حرم، افتتاح شرکت املاح ایران در گرمسار و مجتمع ورزشی جانبازان و معلولان شهید سلیمانی، دیدار با حجت الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان، بازدید از نمایشگاه روایت پیشرفت، افتتاح تقاطع غیرهمسطح شهرک صنعتی مرکز استان سمنان و حضور در نشست پیگیری مصوبات دور اول سفر رییس جمهور به استان سمنان از دیگر برنامههای منصوری در سفر به استان سمنان است.
سیلوی ۱۰۰ هزار تنی گرمسار به عنوان بزرگترین سیلوی شرق کشور در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار در حال ساخت است و هماکنون پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصد دارد.
حدود ۶۵۰ کیلومتر از مسیر بیش از ۹۰۰ کیلومتری محور تهران - مشهد از استان سمنان (آزادراه حرم تا حرم) عبور میکند که به دلیل تردد سالانه بیش از ۱٧ میلیون نفر از جاده های استان سمنان، یکی از محورهای پرترافیک کشور به شمار می رود. گستره جاده های استان سمنان به اندازه جادههای ۶ استان کشور است، این استان با ۹۷ هزار و ۴۹۱ کیلومتر مربع به لحاظ وسعت رتبه ششم کشوری را دارد و در هر ۶۰ دقیقه حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ وسیله نقلیه از محورهای ارتباطی استان عبور می کند و واژگونی خودرو بیش از ۶۰ درصد از نوع حوادث رانندگی در جادههای استان سمنان محسوب میشود و سمنان همواره جزو ۲ استان اول کشور در فراوانی واژگونی در حوادث رانندگی است.
نخستین نمایشگاه معرفی خدمات کسب و کار و نمایشگاه دستاوردهای دولت مردمی در استان سمنان به مناسبت دهه فجر با نام «روایت پیشرفت» در قالب ۱۰۰ غرفه و همراهی ۴۴ دستگاه اجرایی با برگزاری رویدادهای آموزشی و عرضه صنایع دستی و پوشاک ایرانی اسلامی برپا شده است.
پل روگذر شهرک صنعتی سمنان پس از حدود ۱۷ سال وقفه امروز بهرهبرداری میشود. آغاز ساخت این طرح به سال ۱۳۸۵ بازمیگردد که پس از مدتی کوتاه عملیات عمرانی آن متوقف شد. به برکت سفر آیتالله سیدابراهیم رئیسی در سیزدهم آبان ۱۴۰۰ به استان سمنان این طرح جزو مصوبههای سفر قرار گرفت و با تخصیص اعتبارات سرانجام آماده بهرهبرداری شد.
ساخت مجتمع ورزشی جانبازان و معلولان شهید سلیمانی سمنان در شهریور ۱۳۹۱ آغاز شد و امروز به بهرهبرداری میرسد. این مجموعه در ۶۵۰ متر مربع به منظور استفاده جانبازان و معلولین سمنان پیشبینی شده است و فعال شدن هیاتهای ورزشی شهرستان و نیز استفاده بهینه این هیاتهای ورزشی از امکانات موجود در این سالن از جمله اهداف طرح عنوان شده است.
نظر شما