۱۶ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۱۱
کد خبرنگار: 1162
کد خبر: 85377759
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

اختیارات دستگاه های اجرایی ساوه افزایش یابد

ساوه - ایرنا - معاون استاندار و فرماندار ویژه ساوه گفت: اختیارات دستگاه های اجرایی شهرستان برای تسهیل کار سرمایه گذار و حمایت از تولید از سوی دستگاه های اجرای افزایش یابد.

به گزارش ایرنا، مهدی الیاسی روز دوشنبه در ستاد اقتصاد مقاومتی و حمایت قضایی از سرمایه گذاران و صنایع ساوه گفت: با توجه به اینکه شهرستان یکی از قطب های صنعتی کشور است برای توسعه نیازمند این است که تمام زیر ساخت ها برای توسعه صنعت در شهرستان فراهم شود.

وی اضافه کرد: تقویت زیر ساخت های مناسب از جمله در حوزه انرژی های برق، آب و گاز از مهمترین اولویت های این زمینه است که دستگاه های خدمات رسان شهرستان در حال تهیه برنامه‌ جامع توسعه این زیرساخت ها در شهر و شهرک های صنعتی هستند.

فرماندار ساوه گفت: همچنین صدور مجوز ها برای فعالیت واحدهای صنعتی از دیگر نیازهای شهرستان برای ایفای نقش بیشتر در اقتصاد کشور بوده که برای رسیدن به این هدف نیازمند آن هستیم که اختیارات دستگاه های اجرایی شهرستان از سوی مدیران کل استان برای تسهیل و تسریع و جلوگیری از اطاله زمان اضافه شود.

اختیارات دستگاه های اجرایی ساوه افزایش یابد

دستگاه ها و نهادها با هن افزایی مانع از خودتحریمی شوند

رییس دادگستری ساوه نیز در این آیین وابستگی به نفت و خام فروشی، دولتی بودن اقتصاد، نگاه به خارج، بودجه بندی معیوب و نامتوازن و عدم ثبات سیاست های اجرایی اقتصادی را از جمله چالش های بخش اقتصاد کشور اعلام کرد و گفت: لازم است دستگاه ها و نهادهای با هم افزایی توجهات خود را به سمت رفع این چالش ها اقدام کنند.

ابوالحسن شریفی با اشاره به اینکه ستاد اقتصاد مقاومتی و حمایت قضایی از سرمایه گذاران و صنایع برای جلوگیری از خود تحریمی و ایجاد گره در کار تولید در دستگاه قضایی تشکیل شده است افزود: اجرای سیاست های اقتصادی مقاومتی، درون زایی اقتصاد با اتکا به تولیدگران، مردمی و خصوصی سازی اقتصاد از جمله راهکارها های رفع این مشکلات است.

محمود رضا سازنده دادستان عمومی و انقلاب ساوه هم در این جلسه با اشاره به اینکه ایجاد امنیت اقتصادی برای صنعتگران از وظایف دستگاه قضایی است گفت: رعایت قانون و مقررات مهمترین انتظار از شرکت ها و واحدهای تولیدی برای جلوگیری از بروز مشکلات حقوقی و بن بست ها مقابل آنان است.

نگاه دستگاه ها نسبت به تولید تغییر پیدا کند

رییس انجمن مدیران صنایع شهرستان ساوه نیز در این ایین با اشاره به اینکه در سال های گذشته زیرساخت های خوبی از سوی واحدهای تولیدی ایجاد شده و ظرفیت های مناسبی برای تولید در کشور فراهم شده است افزود: هم اکنون در بسیاری از صنایع انباشت کالا وجود دارد و لازم است دستگاه ها و نهادها با تغییر نگرش و تفکر صنایع را در مسیر توسعه تولید و توزیع تسهیل عرضه یاری کنند.

سعید رضوانی یادآور شد: بر خلاف انتظار هم اکنون تسهیلات بانکی از سوی بانک ها و صندوق های تامین مالی به برخی از تولیدگران بسته شده و لازم است این مسیر دوباره در راستای تسهیلگری بازگشایی شود.

وی با اشاره به اینکه برخی مشکلات و گره های پیش روی سرمایه گذاران باعث شده که برخی رتبه های شهرستان از لحاظ سرمایه گذاری در حال افت است یادآور شد: لازم است دستگاه های اجرایی در مسیر باز کردن گره ها و مشگلات پیش پای شرکت های تولیدی برای افزایش میزان سرمایه گذاری تمهیدات لازم صورت بگیرد.

رضوانی یادآور شد: دستگاه های خدمات رسان از جمله با توجه به اهمیت شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی از اختیارات بیشتری برخوردار باشند تا صنایع فعال بتوانند از تسهیلات و امتیازات بیشتری و قانونی خود به صورت کامل بهره مند شوند.

در این ستاد اعضا با درخواست تعلیق فعالیت یکساله یک شرکت تولید خوراک دام و طیور که به علت خرید و فروش خارج از ضوابط کالاهای مشمول قاچاق کالا به عدم فعالیت در یک سال محکوم شده بود به منظور حمایت از تولید و اشتغال موافقت کردند.

همچنین موافقت با تامین برق یک و نیم مگاواتی یکی از شرکت های کاشی و سرامیک فعال در شهر صنعتی کاوه برای طرح توسعه آن از دیگر موارد بررسی شده در این ستاد بود که مقرر شد به صورت موقت با این درخواست موافقت شود تا دستگاه های اجرایی برای رفع این مشکل و جلوگیری از توقف طرح توسعه این شرکت در فرصت مقتضی راهکارهای قانونی را بررسی کنند .

یک شرکت تولید کننده انواع نمک های همو دیالیز نیز در خواست تجدید نظر در اعتبار مالیات بر ارزش افزوده گاز مصرف و مشمول مالیات شدن فعالیت های صادراتی این شرکت دارویی از دیگر موارد بررسی شده در این ستاد بود که مقرر شد پس از اصلاح وزارت صنعت، معدن و تجارت مشمولیت مالیاتی آنها مجددا بررسی شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha