دانشگاهیان قم با جمعیت ۸۰ هزار نفری از گروه‌های مرجع در انتخابات هستند

قم - ایرنا - رییس دانشگاه قم گفت: دانشگاهیان قم (دانشجویان، استادان و کارمندان دانشگاه‌ها) با جمعیت بیش از ۸۰ هزار نفری از گروه‌های مهم و مرجع استان در انتخابات به‌شمار می‌آیند که نقش مهمی در افزایش نرخ مشارکت در انتخابات برعهده دارند.

حجت اسلام و المسلمین احمد حسین شریفی روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، پیرامون این موضوع بیان کرد: بر اساس اغلب نظرسنجی‌هایی که در استان قم و دیگر نقاط کشور صورت گرفته، یکی از مهمترین گروه‌های مرجع در انتخابات و رفتارهای سیاسی مردم، دانشگاهیان( استادان و دانشجویان) هستند و این موضوع یک حقیقت قابل مشاهده است.

وی با اشاره به ظرفیت خوب دانشگاهی استان قم، گفت: خدا رو شکر اغلب استادان و دانشجویان ما دارای روحیه انقلابی و پایبند به ارزش‌های اسلامی هستند و وظیفه ملی و دینی ماست که از این ظرفیت برای پرشورتر برگزار شدن انتخابات به‌خوبی استفاده کنیم و اقدام‌های لازم را در این خصوص انجام دهیم و تلاش کنیم تا علی رغم خواست دشمنان آمار مشارکت مردم قم در انتخابات در شان جایگاه دینی و انقلابی این استان باشد.

وی ادامه داد: بیش از۸۰ هزار نفر جامعه دانشگاهی در استان داریم که هر کدام عضوی از یک خانواده هستند و این ظرفیتی بزرگ برای کمک به برگزاری هرچه باشکوه‌تر انتخابات در قم است.

شریفی گفت: ما یک وظیفه نسبت به خود این جامعه دانشگاهی داریم که تلاش می‌کنیم آن را در قالب اجرای برنامه‌های دانش‌افزایی، کارگاه‌ها و نشست‌های علمی در حوزه بصیرت سیاسی، وضعیت سنجی و شناخت اوضاع و شرایط اجتماعی به انجام رسانیم.

وی افزود: در همین رابطه اکنون دانشگاه‌های استان نشست‌های بصیرتی با حضور استادان و دانشجویان برگزار می‌کنند و این موضوع با جدیت در دستور کار است.

وی ادامه داد: در حقیقت ما بعد از تعطیلات نوروز امسال بر اساس تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر گسترش مشارکت در انتخابات، فعالیت‌های خود در این حوزه را آغاز کردیم و پیوست انتخاباتی را برای همه برنامه‌های خود تعریف و اقدام‌های لازم را در این رابطه انجام دادیم.

رییس دانشگاه قم گفت: همچنین در همین راستا جلسه‌های ماهانه و مستمر با تشکل‌های سیاسی دانشجویی برگزار و در آن بر روی موضوع لزوم افزایش مشارکت در انتخابات تاکید کردیم.

وی افزود: برنامه‌های متنوعی نیز از سوی تشکل‌های دانشجویی استان در قالب مناظره، کرسی‌های آزاد اندیشی و سایر قالب‌ها صورت گرفته‌است و همچنان در دست اقدام است.

وی ادامه داد: با استانداری و ستاد انتخابات استان نیز چندین بار رایزنی کردیم تا کرسی‌های آزاد اندیشی محله محور با حضور دانشجویان و تشکل‌های سیاسی دانشگاه‌های استان برگزار شود که از این طرح استقبال شد و در حال برنامه‌ریزی برای انجام است.

شریفی همچنین گفت: برگزاری جلسه‌های فرهنگی با حضور خانواده‌های اساتید و کارکنان دانشگاه‌های استان به مناسبت دهه فجر با پیوست انتخاباتی نیز در دستور کار است.

وی بیان داشت: از اصحاب رسانه‌های استان هم می‌خواهیم از ظرفیت بالای علمی قم از جمله وجود اساتید یک‌درصد و دو درصد پراستناد علمی در سطح جهان، استفاده کنند و با مفاخر استان در این حوزه مصاحبه‌های مطبوعاتی ترتیب دهند تا آن‌ها هم دستاوردهای علمی خود را تشریح و هم در خصوص دعوت مردم به انتخابات نکات مورد نظرشان را بیان کنند.

وی ادامه داد: همچنین انجام مصاحبه‌های مطبوعاتی با تشکل‌ها و انجمن‌های دانشجویی و نخبگان دانشگاه‌های استان در حوزه‌های مختلف علمی، فرهنگی و ورزشی در موضوع لزوم شرکت در انتخابات می‌تواند در افزایش شور و نشاط جمعی برای مشارکت بیشتر در آن، تاثیر گذار باشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha