فریدون عسگری روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: شهرداری به منظور استفاده بهینه از تراشههای آسفالت و تبدیل آن به آسفالت بدون نیاز به تهیه در کارخانه، اقدام به تهیه و راه اندازی دستگاه سیار بازیافت آسفالت نموده است.
وی ادامه داد: دستگاه سیار بازیافت آسفالت در کوتاهترین زمان ممکن تراشههای آسفالت را با قیر مخلوط و سریعا با حرارت لازم و کاملا استاندارد، آسفالت مورد نیاز در لکهگیریها را به صورت سیار تهیه و در اختیار عوامل عمرانی جهت ساماندهی و لکه گیری و آسفالت معابر قرار می دهد.
رییس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری اراک با بیان اینکه خط تولید آسفالت بازیافتی در مجتمع بلوک زنی فعال می باشد، خاطر نشان کرد: از مزایای تولید آسفالت بازیافتی میتوان به حذف هزینههای حمل و نگهداری، انباشت تراشههای آسفالت، صرفه جویی قابل توجه ریالی برای خرید قیر و مصالح سنگی، جلوگیری از هدر رفت تراشه های آسفالتی، بازیافت آسفالت قدیمی، سازگاری با محیط زیست و کاهش آلایندگیها اشاره کرد.
عسگری تصریح کرد:شهرداری اراک در راستای استفاده بهینه از تراشه ها و کلوخه های آسفالت و تبدیل آن به آسفالت بدون نیاز به تهیه در کارخانه و رسیدن به هدف نهایی که همان بازیافت آسفالت باشد، سال گذشته اقدام به خرید و راه انداری دستگاه سیار بازیافت آسفالت نموده است.
نظر شما