به گزارش ایرنا از روابط عمومی استانداری گیلان؛ جواد شفیعی ثابت روز سهشنبه در جمع خبرنگاران افزود: نامزدهای انتخاباتی طبق مواد۷۸ و ۷۶ فصل ششم قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی می توانند با اخذ مجوز از فرمانداریها نسبت به ایجاد ستاد انتخابات به تفکیک شهر ، مناطق شهرداری و نیز روستاها اقدام کنند.
وی عنوان کرد: در این راستا نامزدها پس از تعیین و معرفی رئیس ستاد خود میتوانند نسبت به ایجاد یک ستاد تبلیغات اصلی در سطح مرکز حوزه انتخابیه اقدام نموده و در مهلت قانونی انتخابات در هر منطقه و نیز شهر و روستا یک ستاد فرعی با کسب مجوز از فرمانداری، اعلام آدرس و نام مسئول ستاد دایر نمایند.
وی افزود: در قانون اجازه تاسیس ستاد ویژه بانوان، متناظر با ستادهای فرعی نیز داده شده است.
شفیعی بیان کرد: نامزدها در محل ستاد اصلی و فرعی خود به هر میزان میتوانند در محدوده قانونی ستاد از هر نوع اقلام تبلیغاتی در ابعاد مختلف استفاده نمایند.
وی در عین حال تصریح کرد: در سایر نقاط شهر که شهرداریها و دهیاریها با هماهنگی فرمانداری و هیات بررسی تبلیغات استانی محل های نصب آثار تبلیغاتی را تعیین میکنند، فقط تا ابعاد ۱۰۰ در ۷۰ سانتیمتر) مجاز به نصب تبلیغات هستند و خارج از این چهارچوب تخلف بوده و برابر قانون نیروی انتظامی، هیات های نظارت و اجرایی و سایر دستگاههای مسئول برخورد قانونی و تخلفات ثبت می شود.
این مسئول گفت: همچنین طبق قانون هیات بررسی تبلیغات استانی ۱۱۴ مکان دولتی و عمومی را در ۱۷ شهرستان گیلان تعیین کرده و نامزدها یا رئیس ستاد آنها با مراجعه به فرمانداری مربوطه می توانند تقاضای خود را مبنی براستفاده از این مکان ها برای برگزاری نشست های انتخاباتی در زمان قانونی تبلیغات به صورت مکتوب ارائه کنند و بعد از انعقاد قرارداد امکان بهره مندی سه ساعته از فضای مورد نظر را خواهند داشت.
وی عنوان کرد: فهرست این ۱۱۴ مکان در سایت اداره کل سیاسی و انتخابات استانداری و فرمانداری ها بارگزاری شده است.
دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات استان گفت: شهروندان می توانند گزارش تخلفات نامزدها را به صورت مکتوب به فرمانداریها، بخشداریها، دادگستری، نیروی انتظامی، هیات های اجرایی و بررسی و رسیدگی به تبلیغات استانی ارسال کرده تا رسیدگی لازم با بهره گیری از فرصت قانونی تبصره ۳ ماده ۸۲ انجام شود.
نظر شما