به گزارش ایرنا، مرتضی فیروزآبادی روز سه شنبه در آیین تجلیل از سه هزار خانواده خودکفا شده تحت پوشش کمیته امداد استان بوشهر اظهار کرد: تاکنون ۵۲ درصد از این میزان منابع در نظر گرفته برای توانمندسازی این خانواده ها جذب شده است.
وی افزود: اثرگذاری ۱۷۰ هزار میلیارد ریال از این تسهیلات منجر به ایجاد ۲۰۰ هزار شغل برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد شده است.
معاون کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: یکی از مهم ترین برنامههای این نهاد، ظرفیت سازی اشتغال بر مبنای ظرفیت های بومی هر منطقه است
خدماترسانی به مددجویان تا خودکفایی کامل
عضو هیئت امنا کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهار کرد: این نهاد از سال ۱۳۴۱ و هم زمان با فعالیت های حضرت امام راحل(ره) علیه نظام شاهنشاهی آغاز به کار کرده است هر چند به شکل رسمی توسط بنیانگذار انقلاب در ۱۴ اسفندماه ۱۳۵۷ دستور شکل گیری داده شد.
حسین انواری افزود: رهبر آگاه و دانای انقلاب به خوبی می دانستند یک سری از انقلابیون امکان دارد شهید شده و به زندان بیافتند که نیاز است از خانواده های آنها به شکل خفا دستگیری شود.
عضو هیئت امنا کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: تکریم مدجویان این نهاد را به عنوان یک اصل و مبنا متناسب با دستور امامین انقلاب دنبال می کنیم.
انواری ادامه داد: سه هزار خانواده ای که امروز در استان بوشهر به خودکفایی رسیده اند حاصل یک سری فعالیت های این نهاد بوده که از ارتقا عزت نفس تا آموزش و تسهیلات را در بر می گیرد.
وی بیان کرد: رویکرد اصلی این نهاد زمینه ساز فعالیت ها اشتغالزایی به منظور توانمندسازی و خودکفایی مددجویان است.
عضو هیئت امنا کمیته امداد امام خمینی (ره) یادآور شد: تا زمانی که مددجویان به خودکفایی کامل برسند به آنها کمک میکند تا درآمدشان به درجهای از کفاف زندگی امروزه برسد.
وی اضافه کرد: هم اکنون زمینه های لازم برای کارآفرینی برای مددجویان تحت حمایت وجود دارد که مهم ترین آنها آموزش در سرفصل های مختلف کسب و کار است.
ایجاد ۱۳ هزار شغل در سال گذشته برای مدجویان تحت حمایت
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر گفت: این همایش همراه با مراسم تکریم از یاوران اشتغال، کار آفرینان، مجریان طرح های اشتغال و نخبگان انجام می شود.
عباس روشن بیان کرد: در سال گذشته ۱۳ هزار فرصت شغلی با اعتبار ۶۴ هزار میلیارد ریال انجام شده ، که برای ایجاد این میزان فرصت شغلی ، بخشی به صورت اعطای تسهیلات اشتغال و خودکفایی ، بخشی توسط مراکز کاریابی و بخشی دیگر با گذراندن دوره های آموزش شغلی انجام شده است.
وی اشتغال پایدار و درآمد با ثبات برای مددجویان را بسیار موثر، محوری عنوان کرد و گفت: یکی از برکت این جشن، معرفی الگوهای موفق، ترویج فرهنگ کار و تلاش و تجلیل از کارآفرینان موفق و نخبه استان خواهد بود.
نظر شما