به گزارش سه شنبه ایرنا از "آناتولی انگلیسی" این مقام که خواست نامش فاش نشود، افزود: ما معتقدیم نگاه به دیدگاه ها و شرایط سیاسی پس از جنگ (در غزه) یک مساله ضروری است و این باید راهی برای یافتن راهکار دو کشوری باشد و ما در این زمینه با آمریکا موافقیم.
وی افزود: پرسش از دیدگاه سیاسی فلسطینیان پس از جنگ غزه برای برلین "همچنین مهم" است و به همین دلیل است که "مناظره برای شرایط پس از جنگ مهم است."
این مقام با تاکید بر نگرانی شدید برلین از وخامت اوضاع انسانی و افزایش تعداد کشتهها در غزه، گفت: ما نسبت به وضعیت انسانی در نوار غزه بسیار نگران هستیم. تعداد تلفات مدام در حال افزایش است.
شولتس روز سه شنبه خواستار «دسترسی بهتر به کمکهای بشردوستانه» برای مردم غزه شد.
دولت آلمان یکی ازبزرگ ترین حامیان اسرائیل بوده است، اما اخیراً به دلیل کشتار غیرنظامیان و فاجعه انسانی در غزه تحت فشار فزاینده ای قرار گرفته است.
در یک نظرسنجی اخیر، ۶۱ درصد از آلمانیها اعلام کردند که اقدامات نظامی اسرائیل در غزه غیرقابل توجیه است، زیرا این اقدامات منجر به وقوع قربانیان غیرنظامی زیادی شده است. در این نظرسنجی تنها ۲۵ درصد از آلمانی ها از اسرائیل حمایت کردند.
به گزارش ایرنا, گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
نظر شما