صاحبان مجوز کسب و کار کاغذی استان سمنان نسبت به دریافت شناسه یکتا اقدام کنند

سمنان - ایرنا - مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان گفت: کسب و کارهایی که تا پایان امسال فاقد شناسه یکتا باشند، به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می‌شوند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا دیانی روز چهارشنبه در نشست با اصحاب رسانه در سالن همایش اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان افزود: طبق قانون جواز کسب کاغذی تا پایان ۱۴۰۲ در بانک‌ها پذیرفتنی نیست و باید همه افراد دارای مجوز کسب و کار کاغذی برای دریافت شناسه یکتا اقدام کنند.

وی اضافه کرد: طبق قانون هر مجوزی خارج از درگاه ملی مجوزها صادر شود و در سامانه نباشد، از لحاظ قانونی مجوز نیست و در دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها اعتبار ندارد.

وی بیان کرد: ۲۰ هزار نفر در استان سمنان برای دریافت شناسه یکتا و مجوز کسب و کار ثبت‌نام و ۱۲ هزار نفر جواز کسب خود را دریافت کردند.

دیانی ادامه داد: مرکز خدمات سرمایه‌گذاری برای ارایه خدمات به سرمایه‌گذاران خارجی فعال است و کشور چین و افغانستان از جمله کشورهای راغب به سرمایه‌گذاری در استان سمنان هستند.

وی بیان کرد: ۹ مجوز سرمایه‌گذاری خارجی با سرمایه‌گذاری ۱۷۰ میلیون دلار برلی استان سمنان مصوب و اکنون پنج میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی جذب شد.

این مسوول اظهار کرد: مشارکت سرمایه‌گذاران خارجی اثر تحریم را کمرنگ می‌کند و این راهبرد در کشور و استان سمنان با اهتمام ویژه پیگیری می‌شود.

وی بیان کرد: سمنان یک استان دانشگاهی است، اما در زمینه زیرساخت خوابگاه دانشجویی دچار مشکل است و باید رفع این مشکل مورد توجه باشد.

وی افزود: املاک مازاد زیادی در استان سمنان وجود دارد که می‌توان با مولدسازی طرح‌های نیمه‌تمام را تکمیل کرد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان ابراز کرد: سه ملک به میزان ۴۶۰ میلیارد ریال از املاک مازاد استان سمنان فروخته شد که صرف تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام خواهد شد.

به گفته وی، سه‌هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان درآمد عمومی برای استان سمنان پیش‌بینی شد که ۹۰ درصد از بخش مالیات بوده و اکنون سهم زیادی از درآمدزایی محقق شده است.

دیانی افزود: مشکل مربوط به برگزاری مجمع انتخاباتی سهام عدالت استان سمنان در مسیر رفع است و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

سمنان که به دارالمرحمه معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استان‌های کشور ایران است که با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب می‌شود.

این خطه از جانب شمال به استان‌های خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استان‌های خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استان‌های تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.

بر پایه سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ کشور، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع افزون بر ۷۰۲ هزار نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha