به گزارش ایرنا، امیر سرتیپ دوم خلبان جواد ولدی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته دزفول در مصلای امام علی(ع) این شهر افزود: تحرک، سرعت و چابکی موجب شده تا نیروی هوایی یکی از ارکان مهم آفندی تمام ارتش های جهان باشد از این رو تقویت نیروی هوایی در تجهیزات و تسلیحات تقویت کننده اقتدار و توان نظامی است.
وی ادامه داد: همه نیروهای نظامی یا در وضعیت حمله(آفند) و یا دفاع (پدافند) هستند و تنها نیروی رزمی دنیا که همواره در وضعیت آفندی قرار دارد نیروی هوایی است و این موجب شده تا نقش و اهمیت این نیرو در میدان های رزم بسیار برجسته باشد.
فرمانده پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول با گرامیداشت بیعت تاریخی همافران با امام خمینی(ره) در ۱۹ بهمن ماه ۱۳۵۷ گفت: بیعت همافران با امام در شرایطی بود که پیروزی انقلاب همچنان در هاله ای از ابهام قرار داشت و در چنین شرایط پر خوف و خطری همافران شجاع و بصیر همراه انقلاب شدند.
وی زمان شناسی، بصیرت و ولایت مداری را از جمله ویژگی همافران ارتش دانست و افزود: نیروی هوایی با آن بیعت تاریخی، پیشتازی و پیشگامی خود در ولایتمداری را ثابت کرد.
امیر ولدی با اشاره به تاثیر بیعت همافران با معمار کبیر انقلاب در تحقق انقلاب اسلامی ادامه داد: همافران و کارکنان جان بر کف نیروی هوایی با بیعت تاریخی خود با امام موجب سرعت بخشی به پیروزی انقلاب اسلامی شدند.
وی با بیان اینکه نیروی هوایی در دوران جنگ تحمیلی با تقدیم شهدای فراوان ماشین جنگی دشمن را زمین گیر کردند ادامه داد: وجود تسلیحات در سازمان رزم به تنهایی کافی نیست بلکه مهمتر از وجود سلاح و تجهیزات، آمادگی رزم این تجهیزات است و دشمن بعثی با تصور از مدار رزم خارج شدن هواپیماها و جنگنده های کشور به دلیل خروج مستشاران نظامی خارجی، حمله خود به ایران اسلامی را آغاز کرد.
فرمانده پایگاه چهارم شکاری دزفول تصریح کرد: نیروی هوایی در پاسخ به تجاوز رژیم صدام، کمتر از ۴۸ ساعت پس از حمله هوایی رژیم بعث، با ۱۹۰ فروند هواپیما، مناطق مختلف عراق را بمباران کرد تا اراده مقاومت ملت بزرگ ایران را به نمایش بگذارد.
به گزارش ایرنا، ۱۹ بهمن ماه یادآور حماسه سازی پرسنل غیور نیروی هوایی در سال ۱۳۵۷ است، در این روز جمعی از همافران نیروی هوایی ارتش در مدرسه علوی با امام خمینی(ره) دیدار و با برگزاری رژه نظامی با رهبر کبیر انقلاب بیعت کردند.
بیعت تاریخی همافران نیروی هوایی با رهبر کبیر انقلاب اسلامی در ۱۹ بهمن سال ۱۳۵۷ شکننده ترین ضربه بر پیکر رژیم شاهنشاهی پهلوی بود که سقوط این رژیم را شتاب بخشید.
تاریخ ساخت پایگاه چهارم شکاری دزفول به سال ۱۳۳۶ باز می گردد و این پایگاه در سال ۱۳۴۰ به طور رسمی تحویل نیروی هوایی شد.
نخستین هواپیماهای سازمانی این پایگاه، جنگنده های اف۸۴ تاندرجت بودند که در سال ۱۳۳۸ باند پروازی را لمس کرده و هم اکنون نیز یک فروند از آن ها بر سر در پایگاه هوایی به یادگار مانده است.
در حال حاضر نیز پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول با انجام ماموریت های محوله در نقاط جنوب غربی کشور وظیفه حفظ آسمان منطقه خوزستان و انجام بخشی از پروازهای آموزش پشرفته خلبانان را عهده دار است.
نظر شما