به گزارش ایرنا، بهادری جهرمی جمعه عصر در آیین بهره برداری از طرح پل شهید طیب گفت: بهره برداری از این پل به عنوان مطالبه شهید طیب از مسوولان یک وظیفه برای مسوولان دولت سیزدهم محسوب می شود.
وی بیان کرد: این خدمت کوچکی از مسوولان دولت سیزدهم در راستای عمل به وصییت این شهید طیب است.
جهرمی اضافه کرد: نیاز است مسوولان با ادامه دهنده راه شهدا خدمت رسانی به مردم را در اولویت قرار دهند.
به گزارش ایرنا، پس از حدود ۴۱ سال انتظار به همت مسئولان دولت سیزدهم ودر سفر نخست رئیس جمهور، اعتبار مورد نیاز ساخت جاده روستایی موگر به سوق اختصاص یافت تا سفارش شهید" هدایت الله طیب" در مسیر تحقق قرار گیرد.
خواسته و یکی از آرزوهای همیشگی این شهید والامقام این بود که مردم به ویژه زنان و کودکان روستای موگر از خطر سنگین گرگر بر بالای رودخانه سخت و هولناک مارون رهایی یابند و وی وصیت کرده بود که پس از شهادت من را در زادگاهم موگر" به خاک بسپارید.
احداث پل شهید طیب موگر یکی از مصوبات سفرهای استانی آیت الله رئیسی (سفر نخست به کهگیلویه و بویراحمد) بود که اکنون عملیات ساخت جاده و پل در این منطقه به اتمام رسیده و شمارش معکوس پس از ۴۱ سال انتظار وصیت یک شهید برآورده شود.
این پل، جاده طریق الطیب را به روستای موگر متصل میکند.
مردم این روستا با استفاده از ابزار پرخطر «گرگر» از روی رودخانه مارون عبور میکنند که با اتمام این طرح این خطر برطرف میشود.
شهید هدایتالله طیب متولد روستای موگر از توابع شهرستان لنده یکی از شهدای شاخص استان کهگیلویه و بویراحمد از دانشجویان پیرو خط امام بود که درس و تحصیل در فلوریدای آمریکا را رها و با لبیک به فرمان امام ره) رهسپار جبهه و جنگ شد.
در بخشی از وصیت این شهید آمده است: «در زمان حیات خود نتوانستم خدمتی برای مردم انجام دهم، مرا در زادگاهم دفن کنید تا به علت حضور آرامگاهم در این مکان، مسئولان خدمتی به مردم این روستا ارائه دهند.
نظر شما