رفتار مناسب مسئولان بزرگترین اقدام برای افزایش مشارکت انتخاباتی است

مراغه - ایرنا - استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: رفتار مناسب، تقوا و پاکستی مسئولان بزرگترین اقدام و تبلیغ برای افزایش مشارکت انتخاباتی است. 

به گزارش ایرنا، مالک رحمتی جمعه‌شب در شورای اداری مراغه با اشاره سلامت، رقابت، امنیت و مشارکت به عنوان چهار رکن انتخابات از نگاه رهبر معظم انقلاب افزود: مسئولان در یک حکومت دینی و ارزشی باید سعه صدر داشته باشند و تکریم ارباب رجوع را در اولویت قرار دهند.

وی با تاکید بر اینکه کارگزاران دولتی در انتخابات ۱۱ اسفند ماه حق سوگیری ندارند، بیان کرد: هر مسئولی که زیر بیرق سلیقه‌های سیاسی قرار گیرد و با جانبداری، جایگاه دولت را خدشه‌دار کند، شرعی و قانونی مدیون خواهد بود.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه امنیت انتخابات هم بسیار مهم است، اظهار کرد: دشمنان تمام قد وارد عرصه شده‌اند و به هر توطئه‌ای روی می‌آورند تا امنیت فیزیکی و روانی جامعه را خدشه‌دار کنند.

وی با بیان اینکه مردم از مسئولان مصداق انتظار دارند نه مفهوم، افزود: به همین دلیل انتصابات دولت مردمی بر اساس ارزیابی عملکرد صورت گرفته و در این زمینه بر اساس شاخص‌ها و رضایتمندی مردم تصمیم‌گیری می‌شود.

استاندار آذربایجان‌شرقی بیان کرد: مدیر باید کارآمد، کاردان، متخصص و متعهد، و مهمتر از همه دغدغه‌مند باشد، چرا که ایام مثل ابر بهاری رد می‌شود و باید از فرصت مسئولیت برای خدمت‌رسانی استفاده شود.

رحمتی با تاکید بر اینکه کار نشد ندارد، گفت: هدف رضایت مردم است و اگر رضایت مردم جلب نشود، در دنیا و آخرت مدیون خواهیم بود.

سرعت خدمت‌رسانی پایین است

استاندار آذربایجان‌شرقی سرعت خدمت‌رسانی در استان را پایین توصیف کرد و گفت: لازمه سرعت گرفتن خدمت‌رسانی، تسلط مدیران بر مسایل و راهکارهای حل آن است و از خردجمعی هم باید بهره گرفته شود.

رحمتی افزود: از سوی دیگر کل اعتبارات عمرانی استان کمتر از۳۰ هزار میلیارد ریال است در حالی برای تکمیل برخی از طرح‌های نمیه‌تمام از جمله آزادراه مراغه - هشترود اعتبارات فراتری نیاز است و بر همین اساس باید از ظرفیت بخش خصوصی بهره‌برداری شود.

وی بهره‌گیری از روش‌های تامین مالی را مورد تاکید قرار داد و افزود: باید خودمان را به آب و آتش بزنیم تا بتوانیم یک طرح را تکمیل کنیم و اگر قرار باشد اعتبار را دولت اختصاص دهد، مسئولان چه نقشی در این زمینه دارند؟ و اینجاست که پای مدیران باتدبیر و خلاق به میان باز می‌شود.

استاندار آذربایجان‌شرقی افزود: باید از تمامی ظرفیت‌ها برای خدمت‌رسانی استفاده شود و نسخه نجات از رخوتی که در مجموعه دولتی وجود دارد، خلاقیت و نوآوری است.

رفتار مناسب مسئولان بزرگترین اقدام برای افزایش مشارکت انتخاباتی است
استاندار آذربایجان‌شرقی: نسخه نجات از رخوتی که در سیستم دولتی وجود دارد، خلاقیت و نوآوری است

«رحمتی» با بیان اینکه برخی از طرح‌ها همچون ورزشگاه مراغه از بدیهی‌ترین امکانات و تجهیزات محروم بوده و همچنان بلااستفاده است، اضافه کرد: ناترازی موجود باید با بسیج تمام امکانات و نیروها رفع شود.

مصوبه‌های شورای اداری مراغه با حضور استاندار آذربایجان‌شرقی

استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه ورزشگاه پنج هزار نفری مراغه فاقد انشعاب آب و فاضلاب و برق و گاز است، بیان کرد: آب و برق این ورزشگاه از محل طرح چهارصد واحدی نهضت ملی مسکن تامین می‌شود و علاوه بر آن، فرماندار مراغه جلسه‌ای برای استفاده از ظرفیت بخش خصوصی جهت تکمیل این ورزشگاه تشکیل خواهد داد.

رحمتی بر رفع مشکلات پیش‌روی طرح چهارصد واحدی نهضت ملی مسکن در منطقه پهرآباد تاکید کرد و افزود: ظرف ۷۲ ساعت آینده اداره‌کل راه و شهرسازی آذربایجان‌شرقی تراز، کد و نقشه جامع را به صورت رسمی ابلاغ می‌کند.

وی ادامه داد: فرمانداری و شهرداری مراغه هم برای انتقال آب و برق به این مساکن مامور می‌شوند تا این طرح آماده افتتاح معطل نماند و در اسرع وقت به مردم واگذار شود.

وی این را هم بیان کرد که خیابان ۱۸ متری در طرح جامع باید از بن‌بست خارج شود و زمین‌های دانشگاه آزاد اسلامی با انعقاد یک تفاهم‌نامه به این طرح اختصاص یابد.

استاندار آذربایجان‌شرقی همچنین خطاب به مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: طرح اوحدیه مراغه به خاطر تملک سه باب ساختمان بلاتکلیف است در حالی که اجرای آن برای توسعه گردشگری مراغه و حفظ تاریخ ایران کمک می‌کند.

رحمتی افزود: ظرف یک ماه آینده نقشه‌راه تکمیل این طرح باید آماده شود و از آنجایی که وزیر میراث فرهنگی نیز نسبت به اجرای آن دستور لازم را صادر کرده است، اقدام عملی باید برای تکمیل این طرح آغاز شود.

عذرخواهی استاندار از مردم مراغه و هشترود

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: من از مردم مراغه و هشترود به خاطر طولانی شدن اجرای طرح آزادراه مراغه - هشترود عذرخواهی می‌کنم.

رحمتی افزود: اکنون ۲۹ کیلومتر از این آزادراه مراحل نهایی عملیات اجرایی را طی می‌کند و تعیین ورودی و خروجی، آسفالت سه‌ونیم کیلومتر از مسیر و تامین نیوجرسی برای بهره‌برداری از این ۲۹ کیلومتر ضروری است.

وی همچنین با اشاره به اینکه گفته می‌شود پل غیرهمسطح «تازه‌کند» کیفیت لازم را ندارد، اضافه کرد: اگر کارشناسان پایین بودن کیفیت آن را تایید کنند، بازرسی استانداری با عوامل آن برخورد خواهد کرد.

استاندار آذربایجان‌شرقی همچنین خطاب به مدیرکل راه‌آهن شمالغرب کشور نیز گفت: اگر مشکل حذف قطارهای مبدا مراغه حل نشود، به یک چالش تبدیل خواهد شد و باید برای آن راهکار ارایه شود.

رحمتی این را هم بیان کرد که سفرهای شهرستانی با هدف نظارت ستادی انجام می‌شود و اولویت آن مطرح شدن مسایل و مشکلات و شناسایی راهکارها برای بسیج امکانات جهت حل آنهاست.

وی با بیان اینکه تشکیل جلسات حل مسئله در تمام شهرستان‌های استان در دستور کار قرار دارد، افزود: راه نرفته همچنان بسیار است و وقتی در میان مردم حضور می‌یابیم، متوجه می‌شویم که مردم انتظار بیشتری دارند.

مسئولان با جلب مشارکت انتخاباتی به وظیفه خود عمل کنند

رییس ستاد انتخابات آذربایجان‌شرقی نیز از مسئولان اجرایی استان خواست تا از تریبون‌های مختلف برای جلب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ۱۱ اسفندماه بهره بگیرند و این را هم مورد تاکید قرار داد که هر مسئولی در این زمینه دارای وظیفه است.

تراب محمدی با تاکید بر اینکه جلب مشارکت مردم لبیک گفتن به فرمایشات مقام معظم رهبری است، افزود: در کل استان سه‌هزار و ۲۳۱ شعبه وجود دارد که ۱۸۵ مورد از آنها در مراغه استقرار می‌یابد.

وی با بیان اینکه صندوق‌های اخذ رای در چهار هزار و ۹۹۹ نقطه استان استقرار خواهد یافت، اضافه کرد: طبق ماده ۱۳ قانون انتخابات، امکانات مورد نیاز باید در خدمت مسئولان برگزاری انتخابات قرار گیرد.

محمدی این را هم بیان کرد که ۱۳ حوزه اصلی و ۳۷ حوزه فرعی در استان وجود دارد و مجریان انتخابات و به ویژه مسئولان اجرایی باید به رای مردم به عنوان حق‌الناس بنگرند.

رییس ستاد انتخابات آذربایجان‌شرقی همچنین تصریح کرد: شعبه‌های رسیدگی به جرائم انتخاباتی نیز در تمام دادگاه‌های استان تشکیل شده است و در این خصوص با متخلفات مماشات نخواهد شد.

فرماندار مراغه نیز در این جلسه با بیان اینکه ۴۰ صندوق در بخش سراجو و ۱۴۵ صندوق در بخش مرکزی و شهر مراغه مستقر می‌شود، بیان کرد: عوامل اجرایی انتخابات در این شهرستان سه‌هزار و ۵۰۰ نفر هستند.

داود اسدیان با تاکید بر اینکه از نظر شرعی و اخلاقی متعهد به برگزاری انتخابات سالم است، اضافه کرد: تاکنون صلاحیت ۴۳ نفر از حوزه انتخابیه مراغه و عجب‌شیر به صورت قطعی تایید شده است که ۲ نفر از آنان انتقالی هستند.

وی این را هم بیان کرد که جمیعیت این شهرستان در زمان حاضر ۲۷۷ هزار نفر است که حدود ۲۰۲ هزار نفر از آنان واجد شرایط رای هستند.

به گفته وی، همچنین ۱۰ هزار و ۵۳۱ نفر در این شهرستان رای اولی هستند و همه مسئولان محلی از تریبون‌های مختلف باید برای جلب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات بهره بگیرند.

فرماندار مراغه همچنین بخشی از پیشرفت‌های شهرستان از جمله در حوزه‌های مراکز دانشگاهی و امکانات زیربنایی را یادآوری کرد و افزود: مراغه در دولت سیزدهم در ردیف شهرهای سبز قرار گرفت و اکنون تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار شهرستان از نعمت گاز بهره‌مند هستند.

اسدیان افزود: دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز روند ارتقا به دانشگاه را طی می‌کند که امیدواریم شرایط لازم برای تحقق آن به زودی فراهم شود.

وی همچنین به توسعه شبکه فاضلاب و عمران روستایی هم اشاره و بیان کرد: در روستاهای این شهرستان شاهد پیشرفت و مهاجرت معکوس هستیم.

مراغه در عرصه فرهنگی به منابع مالی نیاز دارد

فرمانده سپاه مراغه نیز تاکید کرد: پیوست‌های فرهنگی و انقلابی شهرستان نباید فراموش شود و اگرچه اتفاق‌های خوبی در شهرستان افتاده است اما مراغه همچنان به منابع مالی نیاز دارد.

سرهنگ یحیی حیدری افزود: هزار و ۴۰۰ شهید گلگون‌کفن مراغه برگ زرینی برای این شهرستان به شمار می‌رود و علاوه بر آن، مراغه ۱۹ هزار رزمنده دارد که ظرفیت قابل توجهی است.

وی ادامه داد: وجود پادگان و مجموعه‌های بسیج و سپاه شهرستان هم موجب شد تا در قالب کنگره ۱۰ هزار شهید استان، برنامه‌های متعددی برگزار شود تا جایی که ۷۰ نشست منطقه‌ای و محوری برگزار، و دستاوردهای انقلاب برای حاضران بازگو شد.

وی افزود: همچنین دستگاه‌های خدمات‌رسان و گروه‌های جهادی در مناطق حاشیه‌نشین این شهر کارهای خدماتی گسترده انجام داده‌اند که یکی از مصادیق آن ویزیت رایگان سه‌هزار نفر از اهالی این مناطق است.

سرهنگ حیدری اضافه کرد: اداره ورزش و جوانان هم همزمان با برگزاری کنگره ۱۰ هزار شهید آذربایجان‌شرقی، برنامه‌های ورزشی متعدد در سطوح استانی و کشوری برگزار کرد.

وی اختصاص بودجه فرهنگی برای مسقف کردن مزار شهدای گمنام را مورد تاکید قرار داد و افزود: مراغه تنها شهر آذربایجان‌شرقی است که گنجینه شهدا دارد اما مسئولان دولتی در حد موزه هم به این مکان رسیدگی نمی‌کنند؛ در حالی که امسال بیش از پنج هزار دانش‌آموز و راوی در این گنجینه حضور یافته‌اند.

فرمانده سپاه مراغه این را هم بیان کرد که مسئولان دولتی راه‌اندازی نمایندگی خانه مطبوعات را در این شهرستان وعده داده‌اند که هنوز محقق نشده و درب سینماها هم بسته است.

به گزارش ایرنا، استاندار آذربایجان‌شرقی طبق روال برخی از جمعه‌های گذشته و در قالب سفر شهرستانی خود به مراغه سفر کرد و علاوه بر بازدید از طرح‌های عمرانی، با برخی از مردم نیز به گفت‌وگو پرداخت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha