شهردار تهران: امکان خرید آنلاین گوشت و مرغ در میادین تره بار مهیا شد

تهران بزرگ - ایرنا - شهردار تهران با اشاره به تلاش شهرداری برای هوشمند سازی شهر و ارائه خدمات به شهروندان به صورت غیرحضوری، از فراهم شدن خرید گوشت بصورت آنلاین در میادین میوه و تره بار خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا زاکانی روز شنبه در مراسم افتتاح ۲۲ بازار میوه و تره بار پایتخت اظهار کرد: در راستای هوشمند سازی شهر به مردم تعهد کردیم خرید آنلاین را به مردم هدیه کنیم.

وی با بیان اینکه اکنون در مرحله تمرین هستیم، افزود: تلاش ما این است که مردم دیگر به بازارها و میادین میوه و تره بار مراجعه حضوری نداشته باشند و می‌خواهیم مردم میوه و تره بار و حتی گوشت، مرغ را بصورت آنلاین و غیر حضوری خریداری کنند.

زاکانی ادامه داد: میوه شب عید از جمله سیب و پرتقال و همچنین خرمای مورد نیاز در ماه مبارک رمضان خریداری و به اندازه کافی در انبارها وجود دارد و با قیمت مناسب بزودی به مردم عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه فروشگاه‌های شهروند نیز خرید آنلاین را شروع کرده‌اند، گفت: هم اکنون مردم می توانند خرید آنلاین در فروشگاه‌های شهروند داشته باشند و کالاهای خود را درب منزل تحویل بگیرند.

زاکانی با بیان اینکه در تهران روزی ۳۰۰ تن گوشت توزیع می‌شود، گفت: از این رقم ۷۰ تن در میادین میوه و تره بار توزیع می‌شود که ۳۵ تن گوشت گوساله و ۳۵ تن گوشت گوسفندی است.

وی ادامه داد: ۴۰ درصد میوه تهران توسط میادین میوه و تره بار توزیع می‌شود و اگر این اهرم نباشد دچار به هم‌ریختگی توزیع میوه و تره بار می‌شویم.

وی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های دولت توجه به رفاه و معیشت مردم است، ابراز کرد: در دولت تیمی مشخص شد که قرار شد توسط تعدادی از وزرا، معاون اول رییس جمهوری و شهرداری تهران کار ویژه در تهران انجام شود.

شهردار تهران ادامه داد: برای معیشت مردم به عنوان سرفصل ارزان‌سازی، علاوه بر حوزه معیشت مردم، پوشاک و لوازم منزل را نیز هدف‌گذاری کردیم و در میادین میوه و تره بار و فروشگاه شهروند امکانات خرید غیرحضوری فراهم شده است. امروز ۲۰ فروشگاه شهروند و ۲۵ میدان میوه و تره بار با نرم افزار موبایلی شهرزاد خدمات تحویل درب منزل دارند.

احداث ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در تهران

وی در بخش دیگری با بیان اینکه تامین مسکن برای عده‌ای از مردم خواب و خیال شده است، افزود: در روزهای آینده احداث ۱۰۰ هزار واحد مسکن را شروع می‌کنیم، شهرداری ساخت مسکن را به صورت شیوه‌های نوین در دست می‌گیرد و با قیمت‌های معقول و اجاره‌داری حرفه‌ای به مردم اجاره می‌دهد.

به گفته وی، امروز میانگین قیمت هر مترمربع مسکن در تهران بیش از ۸۰ میلیون تومان است که باعث شده در همه شهرها قیمت بالا برود امروز ۵۱ درصد مردم تهران اجاره‌نشین هستند و دو سوم حقوق خود را برای اجاره‌بها پرداخت می کنند.

زاکانی تاکید کرد: راه حل این است که از همان جا که گرانی شروع شده ارزانی آغاز شود اگر قیمت مسکن در تهران ارزان شود در کل کشور هم ارزان می‌شود.

پنج هزار دستگاه اتوبوس در راه تهران

شهردار تهران در خصوص فعالیت اتوبوس‌های پایتخت گفت: تعداد اتوبوس‌های فعال در تهران ابتدای دوره جدید مدیریت شهری حدود ۸۰۰ دستگاه بود که آن را به ۲ هزار و ۳۰ دستگاه افزایش دادیم و پنج هزار دستگاه دیگر نیز اضافه خواهد شد تا اتوبوس‌های تهران به بیش از هفت هزار دستگاه برسد که یک آمار بی‌نظیر است.

اجرای طرح‌های عمرانی و خدماتی در پایتخت

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در این دوره از مدیریت شهری ۸۶۱ طرح در تهران اجرا شده که ۸۴ درصد آنها در همین دوره مدیریت شروع و به پایان رسیده و ۱۶ درصد آن در دوره قبل شروع شده بود و در این دوره به پایان رسید.

شهردار تهران افزود: کل ارزش این طرح‌ها ۱۷۸ هزار میلیارد تومان بود که با احتساب طرح های مسکن، ۴۲۹ هزار میلیارد تومان طرح در دست اجرا است.  

زاکانی با بیان اینکه نوع انتخاب پروژه‌ها معطوف به نیاز مردم بود، ادامه داد: در مورد اداره تهران ۲ نگاه وجود داشت، یک نگاه کسانی که معتقد بودند باید تهران را گران کنند تا مردم از تهران بروند.

شهردار تهران همچنین در جمع خبرنگاران نسبت به اظهار نظر مدیرعامل یکی از خودروسازی‌ها در خصوص تحویل اتوبوس‌های ساخته شده برای شهرداری تهران و عدم اجرای تعهدات شهرداری گفت: شهرداری به تمام تعهدات خود عمل کرده است.

وی تاکید کرد: اتوبوس‌هایی که شهرداری تهران قرارداد خرید آنها را امضا کرده باکیفیت و قابل قبول است اما اعلام کردیم که تولید داخل به اندازه نیاز ما نیست و نمی‌توانیم مردم را گروکشی کنیم که چندین سال بعد اتوبوس‌ها را وارد چرخه خدمت‌رسانی کنیم.

زاکانی در خصوص تعهدات شهرداری تهران درباره پرداخت پول به تولیدکنندگان داخلی در ازای اتوبوس‌های واگذار شده گفت: طبق تعهدات پول را واریز کرده‌ایم و اتوبوس‌ها را تحویل می‌گیریم خارج از کشور هم اتوبوس‌هایی که خریداری کرده‌ایم به صورت کلی و باکیفیت وارد می‌شود و در مرحله بعد نیز قطعات این اتوبوس‌ها وارد کشور خواهد شد همچنین تجربیات ساخت این اتوبوس‌ها به کشور منتقل می‌شود تا قابلیت بیشتری را داشته باشیم.

به گفته وی، از ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس خریداری شده داخل ۵۰۰ دستگاه برقی و ۲ هزار دستگاه به صورت دیزلی و با استانداردهای روز دنیا ساخته‌ شده است.

شهردار تهران با اشاره به تعامل بسیار خوب شهرداری تهران با خودروسازان داخلی نیز گفت: درباره اظهارنظری که انجام شده ما هیچ اسمی از خودروساز نیاورده‌ایم و اعلام کردیم در حوزه کیفیت اگر اتوبوس‌های داخلی کیفیت لازم را داشته باشند خریداری می‌کنیم که این برادر ما حساسیت به خرج داد و بیان نادرستی داشت.

وی اضافه کرد: در ارتباط با اتوبوس‌های داخلی ما هم پرداخت نقدی داشتیم هم تهاتر با ملک که پرداخت‌های نقدی انجام شده و تهاتر که جزو قرارداد بوده ملک معرفی شده اما قیمت‌گذاری‌ها را بر اساس کارشناس رسمی دادگستری اعلام کردیم که خودروساز از طریق کارگزاری برای قیمت‌گذاری عمل کرد و در مرحله بعد شکایت کردند و در ادامه خودشان محکوم شدند.

وی گفت: ما امیدواریم بهترین تعامل را داشته باشیم. همچنین درباره اظهارنظری که اعلام شده ۱۵۰ اتوبوسی که داخلی بودند و توسط شهرداری خریداری شده‌اند و به پارکینگ رفته این برای گذشته بوده و اشکالاتی را این اتوبوس‌ها داشتند که ما به مجموعه اعلام کردیم و گفتیم که اشکالات را رفع کنند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha