طنین «آوای هور» در تالار سوره / من اهل سکوتم تو اهل هیاهو + فیلم

تهران- ایرنا- صدای ساز و نوای گروه «آوای هور» به سرپرستی و خوانندگی سیدمحسن حسینی در تالار سوره حوزه هنری طنین‌انداز شد.

به گزارش خبرنگار موسیقی ایرنا، کنسرت گروه آوای هور هر چند با ۱۵ دقیقه تاخیر، اما از همان شروع با طنین گرم سازهای سنتی و صدای خواننده گروه (سیدمحسن حسینی) انتظارها را به شور و ذوق و آرامش تبدیل کرد.

آوای هور در قالب گروهی هشت نفره به این دوره از جشنواره آمده و در نخستین گام‌ شروع در جشنواره سی و نهم، شور و هیجانی به جشنواره فجر داد، وقتی قطعاتی را در مایه شور دشتی و نوا نواختند؛ آنجا که خواند: «من اهل سکوتم تو اهل هیاهو / تو فریبنده‌ای مثل اعجاز جادو»

سیدمحسن حسینی خواننده آواز ایرانی است که علاوه بر انتشار آلبوم‌هایی همچون دقیقه، در دور دست، شهر مناجات، نواحی اشک اجراهای صحنه‌ای بسیاری در داخل و خارج از کشور داشته است و اکنون مدیریت گروه موسیقی «هور» را به عنوان بهترین گروه موسیقی از نگاه داوران در جشنواره سی و هشتم فجر (سال ۱۴۰۱)برعهده دارد.

دبیری نخستین جشنواره مناجات‌خوانی و سحری خوانی (ماهور) و دبیری بخش موسیقی نخستین جشنواره (روایت جهاد) در حوزه هنری، نامزدی جایزه باربَد سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر، بهترین خوانندگی موسیقی دستگاهی برای آلبوم موسیقی «در دور دست»، دیپلم افتخار بهترین خواننده موسیقی دستگاهی سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر برای آلبوم موسیقی «جز عشق ندارم هنری»، اجرای آواز در آلبوم «از سراسر بگذشته» به عنوان بهترین آلبوم موسیقی جشنواره بسطامی و آلبوم برگزیده سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر از سوابق و افتخارات حسینی است.

چهار تصنیف از حسین روزبهانی آهنگساز جوان از بخش های اجرای هنرمندان آوای هور بود و پس از آن اجرای قطعه مقدمه شامل چهار مضراب و رنگ، به اجرای تصنیف‌ها پرداخت و تصنیف مطرب جان در نوا آخرین قطعه‌ای بود که توسط این گروه اجرا شد. تک نوازی دف، تار، عود و کمانچه از دیگر اجراهای این گروه هشت نفره بود.

طنین «آوای هور» در تالار رودکی/ من اهل سکوتم تو اهل هیاهو 

سی‌ونهمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به همت دفتر موسیقی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، توسط انجمن موسیقی ایران با همکاری بنیاد رودکی به دبیری رضا مهدوی از ۲۳ تا ۲۸ بهمن در بخش‌های رقابتی (جایزه باربَد) و غیررقابتی همزمان در تهران و استان‌های آذربایجان شرقی، بوشهر، سمنان، فارس، گلستان، مرکزی، مازندران، خراسان شمالی، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، کرمانشاه، لرستان، کرمان و هرمزگان و با حضور ۲۱۰۹ هنرمند برگزار می شود. جایزه‌های ترانه،‌ موسیقی و رسانه، بخش سرود و نشست‌های پژوهشی برنامه‌های دیگر این دوره از جشنواره است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha