به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از العهد، عملیات های مقاومت اسلامی لبنان علیه صهیونیستها در شمال فلسطین اشغالی بحرانی است که به بحرانهای کابینه رژیم اسراییل در سطح سیاسی و میدانی افزوده، به طوری که شهرک نشینان صهیونیست که هنوز از شهرک های شمال فلسطین اشغالی تخلیه نشدهاند، از مقامات این رژیم خواستند که آنها را از خطر دور کنند.
رسانه صهیونیستی «معاریو» با اشاره به درخواست مطرح شده از سوی شهرک نشینان برای تخلیه و جبران ضرر و زیان ناشی از جنگ، گزارش داد که هفت شهرک واقع در فاصله ۵ تا ۸ کیلومتری از جنوب لبنان که زندگی روزانه آنها به علت حملات حزب الله مختل شده، خواستار تخلیه از این مناطق شدهاند؛ اما با وجود قرار داشتن در فهرست تخلیه عملیات، این اقدام هنوز اجرایی نشده است.
شهرک نشینان خشمگین از فروپاشی امنیتی از زمان عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر گذشته سخن به میان آوردهاند.
این در حالی است که مقامات اشغالگر ضرورتی برای تخلیه این افراد نمیبینند و به خواسته آنها توجه نکردند؛ موضوعی که خشم شهرک نشینان را به دنبال داشته است.
شهرک نشینان خطاب به کابینه رژیم اسراییل اعلام کردند: پاسخ کابینه با واقعیت همخوانی ندارد. آنها تصور میکنند که اوضاع عادی، امنیت برقرار، کالا و خدمات در دسترس و آموزش پابرجاست؛ اما اوضاع مناسب نیست. ما در میدان جنگ روزانه قرار داریم. تهدید واقعی علیه ما وجود دارد. آنها ما را فراموش کردهاند.
به گزارش ایرنا، در پی حملات حزبالله لبنان به مواضع ارتش رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی، هزاران شهرکنشین صهیونیست از این منطقه فرار کردهاند. آنها کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم اشغالگر و شخص وی را مقصر این شکست میدانند و می گویند که کابینه به وضعیت آنها بیتوجه است. به همین دلیل حاضر به بازگشت به منازل خود در نزدیکی مرزهای لبنان نیستند.
روزنامه صهیونیستی «معاریو» بتازگی با انتشار تصاویر مقامات برخی شهرک های صهیونیستنشین که پشت در دفتر نخست وزیری خوابیده بودند، نوشت: شهرک نشینان از بازگشت به شهرک ها هراس دارند.
این روزنامه چاپ تل آویو، دادن مهلت به شهرک نشینان برای ماندن در اقامتگاه های موقت تا تابستان را درخواست مقامات شهرکهای صهیونیست نشین اعلام کرد و افزود: وزارت دارایی اعلام کرده که شهرک نشینان باید تا اول مارس، اقامتگاه های موقت را ترک و به شهرک های خود برگردند.
عملیات مقاومت فلسطین در ۱۵ مهرماه که در پاسخ به بیش از هفت دهه جنایات اشغالگران صهیونیست انجام شد، به آواره شدن صدها هزار صهیونیست در جنوب و شمال سرزمین های اشغالی انجامید.
رژیم صهیونیستی به خاطر تنگناهای اقتصادی ناشی از جنگ علیه غزه دیگر توان تامین نیازهای آوارگان در اقامتگاه های موقت را ندارد و تلاش می کند تا آنها را به شهرک هایشان برگرداند.
تل آویو به خوبی می داند که تا آتش بس در غزه برقرار نشود، آرامش به مرزهای شمالی و جنوبی سرزمین های اشغالی برنخواهد گشت و شهرکنشینان خواب راحت نخواهند داشت، بنابراین چاره ای جز تسلیم شدن در مقابل مقاومت فلسطین و پذیرش شروط آتشبس ندارد.
نظر شما