به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد نوری روز سهشنبه در نشست شورای اداری شاهرود در سرسرای ولایت فرمانداری، افزود: شناختن عرصه خدمت، موفقیت در ارایه خدمات مطلوب و باکیفیت به مردم را محقق میسازد و اگر این عرصه با تلاش مضاعف شناخته نشد، به هدف خود نخواهد رسید. عرصهشناسی اصل اساسی در تحقق مشارکت قوی مدنظر رهبر معظم انقلاب در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری است.
وی با اشاره به اینکه ۲ دیدگاه به انقلاب و نظامی که سال ۱۳۴۲ توسط امام خمینی(ره) پایهگذاری شد وجود دارد، ابراز کرد: برخی معتقدند که این انقلاب یک پدیده سیاسی و اجتماعی بود و گذشت؛ عدهای نیز بر این باورند کسی که این انقلاب را طراحی کرده برای آن یک هدف کلان تعریف کرده و تا تحقق آن باید مسیری را به مانند یک موجود زنده طی کند تا به تکامل برسد.
نوری با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران در مسیر تکاملی خود در حرکت است، ادامه داد: وقتی از این زاویه به انقلاب نگاه میشود، عرصهشناسی رسیدن به هدف، معنای دوچندان پیدا میکند.
«تمدنسازی اسلامی» راهبرد کلان انقلاب است
این کارشناس مسایل سیاسی و اجتماعی، عرصهشناسی را در رسیدن به هدف کلان انقلاب ضروری دانست و گفت: امام خمینی(ره) برای این انقلاب، یک هدف راهبردی کلان تعریف کردند که آن هم «تمدن سازی اسلامی» و گسترش اسلام در پهنه گیتی است.
وی با بیان اینکه پس از انقلاب ایجاد نظام، دولت، حکومت و تمدن اسلامی هدفگذاری شده است، ابراز کرد: دشمنان برای اینکه در مسیر حرکت انقلاب مانع ایجاد کنند شب و روز ندارند. نظامی که اکنون در دنیا حاکمیت دارد انقلاب اسلامی و مسیر تکاملی آن را برای خود مانع میداند.
معاون آموزش حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران تصریح کرد: زمانی ناو جنگی آمریکا در خلیج فارس هواپیمای مسافربری ایران را ساقط کرد و حتی عذرخواهی هم نکرد. به فرمانده این ناو مدال شجاعت دادند و در آن زمان توان پاسخگویی وجود نداشت.
نوری به حادثه تروریستی کرمان اشاره کرد و گفت: پس از این حادثه تروریستی و قبل از اینکه داعش مسئولیت آن را بر عهده گیرد، سران آمریکا اعلام کردند این کار ما نبوده است، زیرا آنها از پاسخ نظامی ایران در این عرصه وحشت دارند.
براندازی از طریق بیثباتسازی داخلی
وی بیثباتسازی داخلی را عرصه فعالیت دشمنان برای براندازی نظام جمهوری اسلامی برشمرد و افزود: دشمنان نظام از بین بردن ظرفیتهای موجود ایران در منطقه را در دستور کار دارند.
این کارشناس مسایل سیاسی و اجتماعی تصریح کرد: معاندان و دشمنان نظام اسلامی روایتسازیهای وارونه و دروغ با هدف جابهجایی ارزشهای انقلاب در هر حوزهای را در دستور کار دارد تا بین مردم نارضایتی ایجاد کند.
نوری با بیان اینکه داشتن قدرت برای رسیدن به هدف کلان انقلاب ضروری است، افزود: جنبه قدرت سختافزاری را ارتش، سپاه و فراجا ایجا کردهاند و در این حوزه به جایی رسیدهایم که بازدارندگی خلق شده است.
وی به جنبه نرمافزاری قدرت اشاره کرد و گفت: این جنبه قدرت حضور مردم در صحنههای مختلف از جمله راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات است که از جنبه قدرت سختافزاری به مراتب اثرگذاری بیشتری دارد.
انتخابات «لیله القدر» انقلاب است
نوری به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری اشاره کرد و گفت: شب و روز انتخابات «لیله القدر» انقلاب است این ارزش و عظمت با مشارکتی که در آن خلق میشود اندازهگیری خواهد شد.
معاون آموزش حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران تصریح کرد: جهاد مشارکت آفرینی مدنظر رهبر معظم انقلاب باید توسط کسانی که مخاطب دارند، انجام شود.
وی ایجاد اعتماد بین مردم را در مشارکت قوی موثر دانست و افزود: ارایه خدمات خالصانه رضایتمندی و جلب اعتماد مردم را به همراه دارد.
حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن مقدمه مشارکت قوی در انتخابات است
امام جمعه شاهرود هم در این نشست به فرارسیدن ماه شعبان اشاره کرد و گفت: ماه شعبان فرصتی مغتنم برای روزه گرفتن، استغفار و مناجات شعبانیه است.
حجت الاسلام عباس امینی به حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اشاره کرد و افزود: این حضور معنادار مقدمهای برای مشارکت قوی در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری است.
وی با بیان اینکه انتخابات در همه کشورها جنبه قانونی دارد، ابراز کرد: رهبر معظم انقلاب حضور در انتخابات را یک وظیفه و تکلیف شرعی برشمردند.
حجت الاسلام امینی خدماترسانی و تسهیل در کار مردم را موجب امیدآفرینی دانست و گفت: ایجاد امید بین مردم مشارکت قوی را به همراه دارد. اقدام به هنگام، رفع شبهها، اقدام روان و همچنین تبیین دستاوردهای نظام میتواند در مشارکت قوی مردم در انتخابات تاثیرگذار باشد.
برگزاری انتخابات یک پروژه ملی است
معاون استاندار سمنان و فرماندار ویژه شاهرود نیز در این نشست با قدردانی از حضور بینظیر مردم شهیدپرور و لایتمدار این شهرستان در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: انتخابات یک پروژه ملی است که باید همگان در برگزاری آن مشارکت داشته باشند.
ابوطالب جلالی با اشاره به اینکه ۴۵ هزار نفر در راهپیمایی ۲۲ بهمن شاهرود حضور داشتند، ابراز کرد: حضور گسترده مردم شهر و روستاها در جشن بزرگ انقلاب نشان از انتخابات پرشور دارد.
وی به فعالیت ستاد انتخابات از نیمه دوم مردادماه ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: آمادهسازی بستری مناسب برای مشارکت مردم در دستور کار این ستاد قرار دارد.
شهرستان شاهرود با بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در شرق استان سمنان قرار دارد.
نظر شما