اسماعیل آقاجانلو روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود:ظرفیت های قابل توجهی برای اشتغال در زمینه مشاغل خطوط تولید در استان وجود دارد ولی معمولا با استقبال جویندگان کار مواجه نمی شود.
آقاجانلو افزود: تمایل نداشتن دانش آموختگان دانشگاهی به کار در مشاغل کارگری خطوط تولید موجب استفاده نشدن از این ظرفیت و تبدیل آن به یکی از چالش های حوزه اشتغال استان شده است.
وی اضافه کرد: ظرفیت های صنعتی خوبی در استان وجود دارد که می توان از آنها برای رفع بخشی از چالش های اشتغال استان بهره برد.
مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان در ادامه با اشاره به رتبه های کشوری استان در حوزه اشتغال، گفت: بر اساس گزارش نتایج آمارگیری نیروی کار برای تابستان سال ۱۴۰۲ توسط مرکز آمار ایران، زنجان بیشترین مشارکت نیروی کار، بیشترین نسبت اشتغال در فعالیتهای اقتصادی و کمترین نرخ بیکاری را در بین استانهای کشور کسب کرد.
آقاجانلو با بیان اینکه استان زنجان با نرخ بیکاری ۶.۵ درصد، در رتبه دوم کشور از لحاظ کمترین میزان نرخ بیکاری در کشور قرار دارد، گفت: در زمان حاضر شمار بیکاران استان ۲۷ هزار و ۵۰۰ نفر برآورد شده است.
مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: در زمان حاضر جمعیت فعال(۱۵ سال و بیشتر) استان ۸۵۷ هزار و ۲۷۸ نفر است که از این تعداد، ۴۱۴ هزار نفر دارای شغل هستند.
نرخ مشارکت اقتصادی (نرخ فعالیت)، عبارت از نسبت جمعیت فعال(شاغل و بیکار) به جمعیت در سن کار است.
نرخ مشارکت اقتصادی به متغیرهایی چون جمعیت فعال و جمعیت در سن کار وابسته است که در دل خود جمعیت غیر فعال را نهفته دارد.
نظر شما