علی صالحی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اصل پایه ریزی و احداث سالن در ابتدای دهه ۹۰ و بنا به درخواست دولت وقت بود و در آن زمان اصفهان برای تعامل با دولت پیشتاز شد و ما سعی میکنیم در دوره کنونی آن را به حد مطلوبی از بهرهبرداری برسانیم.
سخنگوی شورای شهر گفت: در زمان سفر رییس جمهور دولت سیزدهم به اصفهان موضوع تکمیل سالن اجلاس سران مطرح و با نظر مثبت دولت روبرو شد.
صالحی با اشاره به همکاری مثبت شهرداری، استانداری و شورای شهر در ارتباط با پروژه نامبرده تصریح کرد: معاون اجرایی رییس جمهور برای پیگیری روند تکمیل و بهره برداری سالن اجلاس سران مسوول شده است.
وی افزود: تکمیل فاز (گام) اول سالن اجلاس سران این کلانشهر بین ۶ تا ١٠ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد، همچنین سالن اجلاس سران اصفهان باید به مراکز تجاری و اقامتی تجهیز شود و احداث این زیرساختها باید به طور ویژه تحت پیگیری قرار گیرد.سخنگوی شورای شهر ادامه داد:
صالحی خاطرنشان کرد: این سالن از جمله سالنهای کم نظیر در کشور به شمار میرود و میتواند برای اجلاس های ملی و بینالمللی در سطوح بالا مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، کار ساخت مجموعه سالنهای مرکز همایشهای بینالمللی اصفهان(سالن اجلاس سران) بعنوان یک طرح چند منظوره و با هدف میزبانی اجلاس سران کشورهای غیر متعهد در ایران از سال ۱۳۸۹ آغاز شد.
این مرکز در زمینی به مساحت ۷۱ هکتار با ۴۲۵ هزار متر مربع زیربنا در شرق کلانشهر اصفهان ایجاد شده است و سالن اصلی آن ۲ هزار و ۴۰۰ نفر ظرفیت دارد.
مرکز همایشهای بینالمللی اصفهان بگونهای طراحی شده که گویای عبارت معروف "اصفهان، نصف جهان" است زیرا شکل نیم کره آن نماد 'نصف جهان' است و در ساختمان آن از جمله سقف داخلیاش که نماد سقف مسجد شیخ لطفالله است، معماری خاص اصفهان لحاظ شده است.
نظر شما