عبدالله جعفری روز پنجشنبه در حاشیه دومین همایش اچ.اس.ای بنادر و صنایع وابسته کشور در بوشهر در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: خودروهای یاد شده شامل خودروهای مجهز به نردبان، سنگین اطفا حریق، سنگین امداد و نجات و پیشرو (فرماندهی) است.
وی بیان کرد: در بخش قراردادهای آتش نشانی و توسعه راهبری موضوعهای ایمنی، ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار در سال ۱۴۰۲ بودجه گذاری شده که به تفکیک در بین بنادر کشور تقسیم شده است.
جعفری ادامه داد: در بخش اج.اس.ای نیز کدهایی ۹ گانه وجود دارد که در سازمان بنادر و دریانوردی و کلیه بنادر کشور ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار بودجه به معاینات پزشکی کارگران، ارزیابی عوامل زیان آور و موضوعهای مرتبط با محیط زیست اختصاص داده شد که این نشان از عزم سازمان بنادر برای داشتن بنادری ایمن، سالمتر و دوستدار محیط زیست است.
مدیرکل ایمنی، بهداشت و محیط زیست سازمان بنادر و دریانوردی گفت: سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یکی از ارگانهای مهم نقشی بسیار بی بدیل و بدون جایگزین در رونق دریایی و اقتصاد کشور دارد.
جعفری ادامه داد: یکی از موضوعهای مهم در فعالیتهای دریایی و حمل نقل این حوزه مقوله ایمنی است که مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست سازمان بنادر و دریانوردی اقدامهای متعددی در این زمینه برای ارتقا وضعیت ایمنی بنادر و تاثیرگذاری بر ایمنی حمل و نقل و جابجایی کالا اجرا کرده که از جمله آنها برگزاری سمینار، همایش و نشستهای تخصصی است.
وی افزود: در این اهداف و برنامههای مدنظر به گروههای ذینفع و شرکتهای خصوصی منتقل می شود تا نسبت به اجرا برنامه های ایمنی ترغیب شوند و در نتیجه بنادری ایمن تر نسبت به دورههای گذشته داشته باشیم.
جعفری اضافه کرد: با اقدامهای انجام شده در ۲ سال اخیر توسط سازمان بنادر و دریانوردی حوادث منجر به فوت کاهش ۳۰ درصدی داشته که این نشان از ارتقا ایمنی بنادر کشور است.
وی عنوان کرد: با این وضعیت صاحبان کالا و شرکتهای مرتبط میتوانند با خیالی آسوده کالاهای خود را با استفاده از ظرفیت موجود در بنادر جابجا کنند.
نظر شما