به گزارش روز جمعه خبرنگار ایرنا، علیرضا ملاشاهی در آیین افتتاح کتابخانه عمومی استاد ایرج افشار سیستانی اظهار کرد: سیستان زادگاه خیلی از بزرگان علم و ادب ایران و مهد تمدن و فرهنگ ایران هست و خواهد بود.
وی انتخاب روستای ژاله ای سیستان را به عنوان یکی از روستاهای دوستدار کتاب کشور را قابل ستایش دانست و افزود: باید تلاش کنیم تا فضای کتابخانه های عمومی بگونه ای باشد که مخاطبین در کتابخانه هم به راحتی به منابع مورد نیاز خود دسترسی یابند و هم با حضور در این محیط به آرامش خاطر برسند ضمن اینکه باید شرایطی فراهم شود تا دسترسی مراجعان به منابع در فضای مجازی نیز فراهم شود.
کتابخانه ایرج افشار سیستانی از مراکز مهم علمی سیستان
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم کتابخانه ایرج افشار سیستانی را یکی از مراکز مهم علمی سیستان خواند و گفت: تلاش خواهیم کرد تا این مکان را بعنوان یک نماد به مرکز فرهنگی سیستان تبدیل کنیم تا مورد استفاده و بازدید میهمانان کشوری و استانی قرار بگیرد.
مهرداد عرب از ابلاغ مبلغ پنج میلیارد ریال برای گسترش و ارتقای تجهیزات و فضای مورد نیاز این کتابخانه بعنوان عیدی استان به مردم زابل خبر داد.
مدیر کل کتابخانه های عمومی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: عملیات باز طراحی و تجهیز این مکان بیش از ۲ سال طول کشید و امروز ما شاهد آن هستیم مکانی که از سوی شهرداری زابل به کتابخانه های عمومی واگذار شده به عنوان مجهزترین و زیباترین کتابخانه عمومی استان مطرح است.
حامد زارعی ادامه داد: از سوی سازمان برنامه و بودجه سیستان و بلوچستان و اعتبارات نهاد کتابخانه ها مبلغ ۲۵ میلیارد ریال برای تعمیر و تجهیز این مکان در اختیار ما قرار گرفت و امروز شاهد آن هستیم که این کتابخانه به مجهزترین کتابخانه استان تبدیل شده بگونه ای که استند بازی های رایانه ای برای نخستین بار در کشور در این کتابخانه راه اندازی شده است .
وی با تقدیر از ایرج افشار سیستانی نویسنده و محقق استان در اهدای منابع به این کتابخانه گفت: بیش از ۱۳ هزار جلد انواع کتاب و نشریات و منابع از سوی ایشان اهدا به این کتابخانه شده است.
ایرج افشار سیستانی، محقق و خیر سیستان و بلوچستان که منابع و نشریات کتابخانه شخصی خود را به این کتابخانه اهدا کرده با تقدیر از مهدی رمضانی دبیر کل کتابخانه های عمومی کشور و مسوولین استان و شهرستان که در راه اندازی این کتابخانه تلاش کردند گفت: منابع اهدایی به این کتابخانه ۷۴۵۳ جلد کتاب ،۲۱۶۳جلد انواع نشریات و ماهنامه ، ۳۵۰۲حلقه لوح فشرده و ۲۲۲گنجینه موزه است که در اختیار علاقه مندان و محققین قرار خواهد گرفت.
نظر شما