عبید ادریس سلیمان قاری کشور تانزانیا در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار فرهنگی ایرنا در حاشیه چهلمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن گفت: از اینکه در این دوره از مسابقات حضور دارم وبه ایران آمدم بسیار خوشحال هستم؛ ایران کشوری زیبا با مردمی مهماننواز با محبت است؛ همیشه این مسابقات را در این سالن از تلویزیون کشورم نگاه میکردم و خیلی دوست داشتم روزی من هم در این محفل باشم.
وی با بیان اینکه در این دوره از مسابقات در رشته قرائت و تحقیق قرآن کریم شرکت کردهام، اظهار داشت: انس با قرآن در همه بخشهای زندگی تاثیرگذار است و سبب کسب موفقیت در همه مراحل زندگی خواهد شد و هر کسی که قرآن را بیاموزد مورد تکریم و احترام خاصی قرار خواهد گرفت.
همیشه این مسابقات را در این سالن از تلویزیون کشورم نگاه میکردم و خیلی دوست داشتم روزی من هم در این محفل باشمادریس سلیمان که ۳۰ سال سن دارد و در مسابقات کشوری تانزانیا مقام اول رشته قرائت و تحقیق قرآن کریم را کسب کرده، میگوید: از ۱۶ سالگی در عرصه مسایل قرآنی فعالیت میکنم، تاکنون برای شرکت در مسابقات بینالمللی به میزبانی دیگر کشورها شرکت نکردم، اما برای قرائت به کشورهای بنگلادش و پاکستان دعوت شدم؛ معمولاً برای حضور در محافل قرآنی دیگر کشورها دعوت میشوم.
شرکتکننده تانزانیایی در مسابقات بینالمللی قرآن ادامه داد: چهار سال قبل برای حضور در محافل قرآنی به ایران دعوت شدم ولی به دلیل کرونا موفق به حضور در این کشور نشدم.
ادریس سلیمان در خصوص میزبانی ایران برای مسابقات قرآن بیان کرد: استقبال از قاریان با سابقه و مجرب (متسابقین) خیلی عالی و مایه خوشحالی همه ما شد؛ استقبال و اسکان هم عالی بود، از همه بهتر اینکه سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی در ایران را همیشه در تلویزیون و شبکههای اجتماعی دیدم ولی امسال از نزدیک در این سالن حضور پیدا کردم.
وی با اشاره به اینکه شحات محمد انور و سید متولی عبدالعال در این سالن قرائت داشتند، در خصوص اثر انس با قرآن در زندگی افراد گفت: تاثیر انس با قرآن در همه بخشهای زندگی افراد با کسب موفقیتهای متعدد خیلی واضح است؛ افرادی که قرآن را بیاموزند، در دنیا تکریم و با دید احترامآمیزی به آنها نگاه میشود.
ادریس سلیمان گفت: برای افراد بسیاری در کشور تانزانیا کلاسهای آموزش قرآن برگزار میکنیم، همه آنها آرزو دارند که با آموزش خوب قرآن به درجات بالای قرآنی دست پیدا کرده و امکان حضور در این محافل و مراسم قرآنی را داشته باشند.
چهلمین دوره مسابقات بین المللی قرآن و هشتمین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی جهان اسلام در دو بخش بانوان و آقایان در رده سنی بالای ۱۸ سال در رشتههای قرائت تحقیق، ترتیل و حفظ کل قرآن آقایان و قرائت ترتیل و حفظ کل بانوان به همت سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار میشود.
مسابقات برادران از ۲۷ بهمن آغاز شده و تا اول اسفند ادامه دارد. در بخش قرائت آقایان ۲۰ نفر، در ترتیل هشت نفر، در حفظ کل قرآن ۱۵ نفر حضور دارند. در بخش دانشآموزی و در گروه پسران نیز هشت نفر در رشته قرائت تحقیق، ۹ نفر در رشته حفظ کل قرآن و در رشته ترتیل نیز شش نفر حضور دارند.
کشورهای حاضر در این مسابقات عبارتند از مالزی، مصر، الجزایر، عربستان، ترکیه، اندونزی، لبنان، هند، هلند، آلمان، آمریکا، تونس، روسیه، ساحل عاج، سریلانکا، سنگاپور، سنگال، سوریه، عراق، کانادا، فلسطین، فیلیپین، نوار باختری رود اردن، پاکستان، کومور، بروندی، لیبی، افغانستان، نیجر، سومالی، بنگلادش، تانزانیا، موریتانی، تایلند، تاجیکستان، انگلستان، نیجریه، اتیوپی، اوگاندا، عمان، برونئی، گامبیا و نیوزیلند که به میزبانی جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود.
رقابت بانوان در چهلمین دوره مسابقات سراسری قرآن جمهوری اسلامی ایران و هشتمین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی جهان اسلام صبح دیروز ۲۸ بهمن در سالن اجلاس سران آغاز شد. مسابقات در بخش بانوان در دو رشته ترتیل و حفظ کل قرآن برگزار می شود که در رشته ترتیل ۱۲ نفر و در رشته حفظ کل ۱۴ بانو حضور دارند.
نظر شما