به گزارش خبرنگار ایرنا، سالن نمایشگاهی مجتمع فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از روز گذشته -شنبه- میزبان مهمترین رویداد مرتبط با صنعت پوشاک در مازندران، یعنی نمایشگاه مد و لباس فجر شد که امسال با برنامههایی بیشتر از دورههای گذشته برگزار شده است.
در این نمایشگاه که روز شنبه -۲۸ بهمن- با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران آغاز به کار کرد و تا یکم اسفند برپاست، علاوه بر ارائه تولیدات و دستاوردهای فعالان مد و لباس استان در ۲۲ غرفه، برگزاری کارگاههای آموزشی نیز تدارک دیده شده است.
مدیر اجرایی نمایشگاه مد و لباس فجر مازندران درباره جزئیات این نمایشگاه به خبرنگار ایرنا گفت: در نمایشگاه امسال صنعت مد و لباس مازندران فعالانی از بخش خصوصی و دانشگاههای استان حضور دارند و برای نخستین بار موضوع مهم هوش مصنوعی و مد در دنیای دیجیتال نیز مورد توجه قرار گرفته است.
زینب واثقی اظهار کرد: ۲۲ غرفه در این نمایشگاه برپا شده که پنج غرفه متعلق به دانشگاههای مازندران است و حضور فعال مراکز علمی استان در عرصه مد و لباس استان را نشان میدهد.
وی افزود: دانشگاههای مارلیک و کمالالملک از شهرستان نوشهر، دانشگاه جامع علمی کاربردی بهشهر، دانشگاه آزاد قائمشهر و دانشکده فنیوحرفهای قدسیه ساری پنج مرکز آموزش عالی استان هستند که به طور جدی و حرفهای طی سالهای اخیر در حوزه مد و لباس فعالیت میکنند و در این نمایشگاه نیز برای ارائه دستاوردهای خود حضوری پررنگ دارند.
این فعال حوزه مد و لباس استان خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه علاوه بر ارائه طرحها و ایدههای نوین پوشاک روز، غرفهای از لباسهای محلی مازندران نیز برپا شده که پوشاک مردم مازندران در مناطق شرقی، مرکزی و غربی را معرفی میکند و به عنوان فرصتهایی برای طراحی پوشاک فاخر به مخاطبان ارائه میدهد.
مدیر اجرایی نمایشگاه مد و لباس فجر مازندران گفت: در یکی از غرفههای نمایشگاه که با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران برپا شد، پارچههای بافته شده با طرح و نقشهای بومی دستبافتههای مازندران معرفی و ارائه میشود. این پارچهها با طرح و نقش برگرفته از دستبافتههای بومی، اما ظریفتر از این دستبافتهها تولید شدهاند تا در صنعت پوشاک نیز مورد استفاده قرار بگیرند.
واثقی افزود: در نمایشگاه امسال موضوع آموزش نیز به شکل برجستهای مورد توجه قرار گرفته است. بر همین اساس آموزش کالیگرافی –زیبانویسی- روی پارچه توسط ترانه تقوی هنرمند شناخته شده این حوزه طی روزهای برگزاری نمایشگاه انجام میشود.
وی اظهار کرد: برپایی کارگاههای آموزشی مد در دنیای دیجیتال، تنبوردوزی، استانداردسازی لباس، ایدهپردازی و نوآوری در کالکشنسازی، الگو و برش مستقیم شلوار مردانه به روش مولر و رباندوزی روی لباس نیز برای نمایشگاه امسال در نظر گرفته شده است. همایش مضاعفسازی مد معاصر نیز در این نمایشگاه برگزار میشود.
مدیر اجرایی نمایشگاه مد و لباس فجر مازندران خاطرنشان کرد: تلاش شده تا در نمایشگاه امسال به زوایای گوناگون صنعت پوشاک و دنیای مد توجه شود تا گستره بیشتری از سلایق و علایق بازدیدکنندگان در این نمایشگاه زیر پوشش قرار بگیرد.
به گزارش ایرنا، نمایشگاه مد و لباس فجر مازندران تا یکم اسفند هر روز از ساعت ۸ تا ۲۱ در سالن نمایشگاهی مجتمع فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران واقع در میدان امام(ره) ساری پذیرای علاقهمندان به صنعت پوشاک و حوزه مد و لباس است.
این نمایشگاه با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و مؤسسه پیشگامان مدارمک و مشارکت کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، صدا و سیمای مازندران و شهرداری ساری برگزار شده است.
نظر شما