راه‌اندازی ستادهای منطقه‌ای در جماران/ حل مشکلات اورژانسی در اولویت است

تهران- ایرنا- دبیرکل جریان مردمی جماران با اشاره به راه‌اندازی ستادهای منطقه‌ای در جماران برای ارتباط مداوم بین نمایندگان و مردم در آینده نزدیک، گفت: همه مشکلات را نمی‌توان یک شبه حل کرد بلکه مسائل هر منطقه باید اولویت‌بندی شود.

به گزارش گروه سیاسی ایرنا، «احمد نادری» با تبریک میلاد امام زمان (عج) و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران بیان کرد: امام خمینی(ره) یک تنه مقابل همه دنیای شرق و غرب ایستاد و با ایجاد یک مکتب جدید، فضای دوقطبی آن زمان و فضای بین‌الملل و سیاست بین‌الملل و فضای شرق و غرب را بر هم ریخت و امید است این پارادایم جدید که حضرت امام (ره) بنیانگذاری کرد تبدیل به قدرت بی‌چون و چرای جهانی شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ۴ مولفه مقام معظم رهبری در بحث انتخابات تصریح کرد: رقابت، سلامت، امنیت و مشارکت، چهار مولفه کلیدی است که دولت باید به معنای دقیق آن که یک معنای گسترده است در نظر داشته باشد، مردم و مسئولان باید برای برگزاری انتخابات پرشکوه و پرشور و با مشارکت بالا نقش آفرینی کنند تا پشتوانه قوی برای کشور چه در حل مسائل داخلی و چه در چانه‌زنی‌های خارجی و حل مسائل خارجی ایجاد کنند و کلیت آن هم امنیت ملی را تامین می‌کند.

وی با بیان اینکه در تهران اینگونه است که یک لیست رای می‌آورد و بیشتر مسائل کلی و ملی پیگیری می‌شود و مسائل منطقه‌ای و بومی مورد غفلت قرار می‌گیرد، ادامه داد: این یک ایرادی است که ما در مجلس یازدهم نتوانستیم آن را حل کنیم اما اگر به مجلس دوازدهم رفتیم، من این قول را می‌دهم که مدلی را برای حل این مشکل در جریان جماران آماده شده را ارائه و اجرا کنیم.

وی با بیان اینکه مجلس یازدهم مجلسی است که به لحاظ رسانه‌ای، مظلوم واقع شده است، اظهار کرد: ما کار خبری درستی انجام ندادیم و اطلاع‌رسانی خوبی صورت نگرفت و خدمات مجلس یازدهم تبیین نشد.

دبیرکل جریان مردمی جماران خاطرنشان کرد: ما از ابتدای انقلاب تاکنون مجالس زیادی را داشتیم و در واقع یازدهمین مجلس بعد از انقلاب هستیم. مقام معظم رهبری این مجلس را ملقب به صفت انقلابی‌بودن کردند و دسته‌بندی سه‌گانه‌ای را عنوان فرمودند شامل نیروهایی که در درون مجلس هستند، مدیرانی که تجربه دارند، پیرانی که صاحب فکر هستند و سابقه انقلاب دارند و همچنین به جوانان اشاره کردند.

نادری اظهار داشت: قوانینی مانند رتبه‌بندی معلمان که از ابتدای انقلاب زمین مانده بود با توجه به مخالفت‌هایی که دولت‌ها داشتند در همین مجلس انجام شد. اگر من روزی بخواهم خاطراتم را بنویسم در زمینه تصویب قانون رتبه‌بندی معلمان خواهد بود. عضو کمیسیون آموزش مجلس هستم و در خاطراتم عنوان خواهم کرد که چه مخالف‌هایی از سوی چه کسانی داشتیم اما ایستادیم و قانون رتبه‌بندی حقوق معلمان تصویب و ابلاغ شد.

وی درخصوص اینکه دولت این قانون را درست انجام می‌دهد یا خیر، گفت: دولت بخشی از این قانون را درست انجام داده و بخشی دیگر را هم ما به دولت کمک می‌کنیم که کار جلو برود و به سرانجام برسد با اجرای قانون رتبه بندی حقوق معلمان افزایش یافت.

نماینده مردم تهران در مجلس درخصوص تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان گفت: به محض اینکه اسم سال توسط رهبر معظم انقلاب اعلام شد دو، سه ماه بعد این مصوبه از سوی شورای نگهبان تایید و ابلاغ شد. اگر همین قانون درست اجرا شود ما می‌توانیم دَرِ چاه نفت و خام‌فروشی را ببندیم.

نادری در تشریح اقدامات نظارتی مجلس اظهار داشت: هفت‌تپه یک مجموعه‌ای در شهر شوش دانیال در استان خوزستان است. ۳۰ هزار هکتار زمین در آنجا قرار دارد.

وی در ادامه ماجرای ابطال واگذاری و فساد در واگذاری هفت تپه را در دولت قبل تشریح کرد و ادامه داد: زمین هفت‌تپه، یک زمین زراعی کشت نیشکر است. حتما اینجا استان خوزستانی داریم و کسانی حتما به آنجا رفته‌اند و دیده‌اند. البته از استان لرستان و استان‌های اطراف هم از قدیم برای فصل برداشت برای کار فصلی به هفت تپه می‌رفتند.

نادری ادامه داد: این ۳۰ هزار هکتار زمین به علاوه چندین کارخانه، ماشین‌آلات و دستگاه، ادوات مهندسی مجموعه عظیمی است که این مجموعه عظیم را در سال ۱۳۹۴ در خصوصی‌سازی در دولت قبل به دو برادر متولد ۱۳۶۷ و ۱۳۶۸ به ثمن بخس واگذار کرده‌ بودند.

وی افزود: در ارزیابی اولیه و آن چیزی که مطرح می‌شد و کارشناسان محلی می‌گفتند قیمت این مجموعه دو هزار و ۴۰۰ میلیارد بوده که با رانت‌ و پارتی‌بازی قیمت آن را به ۲۲۰ میلیارد و این عدد را هم با تخفیف به ۱۵۰، ۱۶۰ میلیارد رسانده بودند و البته این ۱۵۰-۱۶۰ میلیارد را به حدود ۱۱۰-۱۲۰ میلیارد واگذار کرده بودند و از این مبلغ فقط ۶ میلیارد آن را پرداخته کرده بود.

دبیرکل جریان مردمی جماران اظهار داشت: ضمن اینکه این ۶ میلیارد را هم از جیب خود پرداخت نکرده بودند بلکه در رانت دیگری از دولت، ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی گرفته بود که کالای اساسی وارد کنند. یک ریال، یک دلار و یک سنت آن را از کشور خارج نکرده بودند بلکه پول را تبدیل به ریال کرده و از آن پول برای خرید هفت تپه استفاده کرده بودند، این فساد در دو پرونده جداگانه برای یک فرد است.

نادری یادآور شد: کسی که ما آن زمان به او اَبَرمتهم می‌گفتیم الان دیگر متهم و محکوم است محکومی که هم محکوم امنیتی و هم محکوم اقتصادی است، مجلس یازدهم به شدت پیگیر این پرونده بود.

وی افزود: این افراد شروع به تخریب آنجا هفت تپه کرده بودند، کارگران را آزار و اذیت می‌کرد تا آنها خسته شوند و کم کم بروند، بحران کارگری ایجاد شده بود. کمونیست کارگری و ضدانقلاب شبانه‌روز تبلیغات علیه جمهوری اسلامی می‌کرد و در استان خوزستان صدا از کسی بلند نمی‌شد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اگر من خاطرات هفت تپه را برای بسیار از مسئولان به‌خصوص دولت قبل بنویسم آبرویی برای آنها باقی نخواهد ‌ماند و خیلی از آنها محرمانه است به هر شکل ما وارد پرونده شدیم.

نادری گفت: حدود ۵۰-۶۰ روز بود که کارگران از صبح تا غروب نزدیک فرمانداری شوش اعتراض و اعتصاب داشتند و فرماندار به خودش زحمت نمی‌داد که از دفترش به فرمانداری بیاید و سوال کند که کارگران چه مشکلی دارند. و همیشه از در پشتی می‌رفت و برمی‌گشت.

وی ادامه داد: ما سه نماینده تهران بودیم که در چنین شرایط وارد شدیم و نماینده شوش هم به ما پیوست. روزی که ما به خوزستان رفتیم سال ۱۳۹۹ بود من نتوانستم در دمای ۶۰ درجه طاقت بیاورم و از حال رفتم و فیلم آن هم پخش شد که می‌گفتند نماینده رژیم آمده و از حال رفت و خیلی هم عملیات کردند.

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: آن روز به دوستان می‌گفتم اگر ما اکنون به وسط این جمعیت برویم و ما را کتک بزنند نباید تعجب کرد زیرا تا الان کسی نیامده و اگر ما تاوان بقیه را بپردازیم نباید تعجب کرد که البته ما را کتک نزدند بلکه خیلی هم ما را تحویل گرفتند و ما وارد شدیم و یکسال کش و قوس داشتیم.

نادری ادامه داد: شما نمی‌دانید ما برای پس گرفتن هفت تپه و حقوق کارگران با چه کسانی درگیر شدیم. حق و حقوق کارگر را نمی‌دادند، کارگری که ۶ ماه کار کرده بود و حقوقی دریافت نکرده بود. همه ما کارگر هستیم و می‌دانیم که اگر یک ماه حقوق به دستمان نرسد ماه دوم نمی‌توانیم زندگی کنیم.

وی اضافه کرد: ما به این پرونده ورود کردیم و هفت تپه را پس گرفتیم و یکی از متهمان به ۱۵ سال زندان محکوم شد و یکی دو نفر دیگر هم حبس‌های دیگری گرفتند و ۱.۵ میلیارد که بعد مشخص شد ۲ میلیارد بوده در پرونده ارزی تحویل بیت‌المال شد و چون اموال او را گرفتند (ضبط کردند) ما در پرونده هفت‌تپه به طور کامل مبلغ را گرفتیم و آن را به دولت برمی‌گردانیم و یک پرونده موفق نظارتی بود. از این دست اقدامات نظارتی در مجلس کم اتفاق نیفتاد ولیکن چون تبیین نشده شاید علامت سوال‌های زیادی در ذهن دوستان وجود داشته باشد.

دبیرکل جریان مردمی جماران عنوان کرد: ما روی کاغذ ۲۹۰ نفر نماینده بودیم که البته از این تعداد ۴ نفر را نداریم به جهت اینکه چند نفر از نمایندگان به دولت رفتند و یک نفر از ما هم به شهرداری تهران رفت و شهردار تهران شد لذا ۲۸۶ نماینده با سلایق و علایق گوناگون هستیم اگر یک نماینده اقدامی انجام دهد نباید به حساب کلیت مجلس گذاشته شود و گفته شود همه مجلس اینگونه هستند. ممکن است ایراد یا فسادی داشته باشم اما لزوما همه مجلس نیست. این مجلس خدمات زیادی داشته اگرچه عیوبی هم داشته‌ایم که آن را می‌پذیریم و باید در مجلس بعدی عیوب‌مان را اصلاح کنیم.

نادری با اشاره به مشکلات منطقه ۱۹ اظهار کرد: من این منطقه را می‌شناسم به جهت اینکه من از قبل به این منطقه رفت و آمد داشتم یکی دو طرح پژوهشی در گذشته و در زمانی که جوانتر بودم بیش از ۱۰ سال قبل اجرا کردم و اشراف نسبی به منطقه دارم البته نه به اندازه شما البته خیلی هم نسبت به منطقه بی‌اطلاع نیستم. نسبت به مشکلات این منطقه تا حدودی آگاهی دارم و الان هم بیشتر درباره این مشکلات آگاهی پیدا کردم. از مشکلات اجتماعی گرفته تا دعوای اخیری که بین اوقاف و شهرداری و مردم اتفاق افتاد.

وی تاکید کرد: همه مشکلات را نمی‌توان یک شبه حل کرد. اما می‌توان مشکلات را اولویت‌بندی کرد و بگوییم اکنون مشکل اورژانسی منطقه این است و این مشکل را با شهردار تهران، اوقاف و سایر ارگان‌هایی که می‌توانیم رایزنی کنیم مشکل باید حل شود و در این کارگروه به جمع‌بندی برسیم و چانه‌زنی‌ها را آغاز کنیم. کافی است یکی از ما مصاحبه‌ای انجام دهد در این مورد که شهرداری تهران، فلان دستگاه یا فلان ارگان کار خود را درست انجام نداده است و این کار می‌تواند موثر باشد.

دبیرکل جریان مردمی جماران با اشاره به راه اندازی ستادهای منطقه‌ای در جماران گفت: با راه اندازی این ستادها ارتباط مستدام و مداومی بین نمایندگان و مردم ایجاد خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha