دانیال جعفری در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار داشت: در مکتب استادم یاد گرفتم که بازیگری صرفا مقابل دوربین رفتن نیست. بازیگری رئال بازی کردن است. یک بازیگر وظیفه دارد که نقش خود را واقعی بازی و یک قصه غیر واقعی را به امری باور پذیر و واقعی تبدیل کند و این ممکن نیست مگر با روش ها و تکنیکهایی که باعث می شود لحظه هایی ناب و شگفت انگیز ایجاد شود.
این بازیگر نوجوان گفت: کارگردان های باهوش و باذکاوتی در سینمای کشور وجود دارند که اکتها را به خوبی تشخیص می دهند و رسانهها وظیفه دارند این کارگردانها را مطرح کنند.
وی اظهار داشت: مردم عزیز کشورمان تشنه دیدن فیلم های خوب هستند و فیلمسازان ما با هوشی که دارند می توانند فیلم های خوبی در هر ژانری ارائه کنند.
«باغ کیانوش» به کارگردانی و نویسندگی رضا کشاورزحداد و تهیهکنندگی محمدجواد موحد محصول سال ۱۴۰۲ است. این فیلم با بازی شهرام حقیقتدوست و عباس جمشیدیفر از تولیدات حوزه کودک و نوجوان در چهل و دومین دوره جشنواره بینالمللی فیلم فجر اکران شد.
فیلمنامه «باغ کیانوش» اقتباس از کتابی با همین نام است. این کتاب به قلم علیاصغر عزتیپاک برای گروه سنی نوجوان از سوی انتشارات کانون پرورش فکری منتشر شده بود.
داستان رمان «باغ کیانوش» در زمان جنگ تحمیلی ایران و عراق در روستایی از توابع شهر همدان اتفاق میافتد. حمزه و عباس تصمیم میگیرند در روز جشن ازدواج پسر کیانوش به باغ او دستبرد بزنند. این ماجرا با سقوط یک هواپیمای بمبافکن عراقی در نزدیکی باغ همزمان میشود. سقوط هواپیما و ورود خلبان آن به باغ کیانوش ماجراهای جالبی رقم میزند.
نظر شما