به گزارش خبرنگار ایرنا، رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در این آیین تصریح کرد: افزون بر ۱۷۰ اثر به چهارمین دوره جایزه کتاب قرآنی به میزبانی قم ارسال شد.
حجتالاسلام سید محمد نقیب، ابراز داشت: از بین ۱۷۰ اثر رسیده به دبیرخانه جایزه کتاب قرآنی، ۲۰ اثر وارد مرحله داوری که در نهایت ۱۸ اثر حائز شرایط لازم شناخته و ۵ اثر بهعنوان آثار برگزیده، انتخاب شد.
وی عنوان کرد: جایزه کتاب قرآنی برای تعمیق در معارف قرآنی بر اساس نیازهای روز جامعه و بسترسازی جهت تحقق تمدن اسلامی به همت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم طی چهار دوره تاکنون برگزار شده است.
عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نیز در این آیین بیان داشت: برای تاثیرگذاری دانشهای حوزه قرآن باید دانشمندان و مفسران به ادبیات مراکز علمی و پژوهشی در سطح داخلی و بینالمللی شناخت کافی داشته باشند.
حجتالاسلام عبدالکریم بهجتپور با بیان این که طراحی مطلوب نظام اسلامی یکی از محورهای مهم تمدن نوین اسلامی در دکترین انقلاب اسلامی است، گفت: آموزههای قرآن کریم مهمترین محور و نقشه طراحی نظام مطلوب اسلامی است و در این زمینه لازم است تا نگارش مقالات به این سمت سوق یابد تا مسوولان اجرایی و قوه مقننه بر اساس آن بتوانند، سازوکار لازم را طراحی کنند.
شایانذکر است در چهارمین دوره جایزه کتاب قرآنی، کتاب بررسی تحلیلی روایات تفسیری اثر گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه علوم اسلامی رضوی و جریانشناسی نقد آرا مستشرقان درباره وحی قرآنی اثر محمدباقر ریاحی به ترتیب بهعنوان آثار اول و دوم برگزیده شدند.
همچنین کتاب رویکردهایی به قرائات قرآن اثر الهه شاهپسند، مستندسازی قرآنی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی باتکیهبر روش تحلیل محتوای کیفی به قلم اعظم مزینانی و نظریه تبیین در رفتار سازمانی با رویکرد قرآنی اثر محمدعلی صدیقی بهصورت مشترک بهعنوان رتبه سوم مشترک، برگزیده شدند.
نظر شما