محمدامین آقامیری عصر امروز دوشنبه در حاشیه بازدید از غرفه خبرگزاری جمهوری اسلامی در نمایشگاه رسانه های ایران اظهار کرد: ما سه دسته سکو داریم. یکی مربوط به سکوهایی است که قوانین را رعایت میکنند و در دسترس مردم هستند. دسته دیگر سکوهایی هستند که ما را تحریمهای ظالمانه کردهاند و در سندی که روز گذشته منتشر شد اعلام کردیم که علاوه بر مسئولان دولتی، بخش خصوصی نیز به این حوزه ورود کند تا خدمات تحریم شده را در دسترس مردم قرار دهند.
وی افزود: در حوزه سکوهایی که مسدود هستند مانند سکوهای مربوط به برنامهنویسی و کارهای گرافیکی یا درگاهها و سایتهایی که مردم به آن نیاز دارند، سه راهکار درنظر گرفته شده است. نخست اینکه آن مجموعه با دریافت مجوز، یک دفتر در کشور تاسیس کند و با رعایت قوانین خدمات خود را ارائه دهد.
آقامیری تصریح کرد: راهکار دوم این است که اگر به هر دلیلی مالک نمیخواهد فعالیت خود را به این شکل آغاز کند، از نماینده خود بخواهد با حضور در کشور مسئولیت پیادهسازی قوانین ما را برعهده بگیرد و فعالیت خود را آغاز کند. ما بر اساس تعهدی که گرفته میشود دسترسیهای لازم برای فعالیت آنها را ایجاد میکنیم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد: مسیر سوم این است که با کمک ابزارهای فنی این اتفاق رخ دهد. این ابزارهای فنی گاهی اوقات تعبیر به پوستههایی میشود که قبلا وجود داشته (مثل پوستههای که از نسخه تلگرام وجود داشت) اما این تنها راه نیست و راههای فنی دیگری نیز وجود دارد که قابلیت پیادهسازی دارند و بر اساس قوانین و مقررات کشور به وجود میآیند. اصل هدف ما این است که بتوانیم با سازو کارهای متعددی که در دسترس داریم قوانین مختلف را در حوزههای مختلف پیادهسازی کنیم تا تمام این حوزهها در دسترس مردم عزیز قرار بگیرد.
نظر شما