به گزارش ایرنا، در مراسم پایانی این جشنواره هیات داوران پس از چهار روز رقابت هنرمندان، رتبه اول بخش خوانندگی گروه سنی الف شامل لوح افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی را به صورت مشترک به آراز صفری (تبریز) و امیرحسین صفری ( از تهران) اهدا کرد و رتبه دوم این بخش به صورت مشترک آرتین شهرکی نژاد و علی محمدزاده و جایاه سوم نیز به صورت مشترک به احسان قلی پور و ائلشن داوری اهدا شد.
در گروه سنی ب رتبه اول را احد علیزاده تصاحب کرد و رتبه دوم به صورت مشترک به محمدرضا اصغری ( اردبیل) و مسعود بهمن نیا ( کلیبر) اهدا شد و رتبه سوم به صورت مشترک به حمایت عبدلی و محمد سعادتی ( اهر) اهدا شد.
در بخش نوازندگی سازهای کوبه ای و در قسمت ساز قوشا ناغارا هومن صیرفی و افشین گوهری نژاد ( خامنه ) تقدیر شدند و هیئت داوران در بخش ساز قاوال و در گروه سنی الف از یاشار نیک آسا و مهرزاد تقی زاده تقدیر کردند.
سایر نتایج بخش نوازندگی به شرح ذیل است:
ناغارا و گروه سنی الف:
رتبه سوم : رسا مددی و اتابک دلجو
رتبه دوم: امیرحسین قلی پور رتبه اول: رادین رنجبری باغمیشه
گروه سنی ب:
رتبه سوم : خانم دنیز مطمئن و فرهان شفاعتی
رتبه دوم : به صورت مشترک به امیر ابوترابی (از خامنه) و اصغر دسینه خیاو ( از مشکین شهر )
رتبه اول : امیر آل نبی
در بخش نوازندگی قارمون و گروه سنی الف :
رتبه سوم: ماهنی کاظمی و علی سیفی
رتبه دوم: حسین شادی رجبی
رتبه اول : صدرا نعمتی
در گروه سنی ب : رتبه سوم : پارسا صمدی
رتبه دوم: امیر امیروالا
رتبه اول: جهانبخش ملکی
در بخش نوازندگی کمانچه و گروه سنی الف:
رتبه دوم: سهند یعقوبی ( از میانه )
رتبه اول: دنیز وجودی
در گروه سنی ب :
رتبه سوم: سینا حاجی آقایی
رتبه دوم : مهرداد فتحی (از اردبیل )
در بخش نوازندگی تار و گروه سنی الف:
رتبه سوم : به صورت شترک سارین ابراهیمی و الیار برادران مرتضوی ( از اردبیل )
رتبه دوم : مشترکا" سارا لطفی و بابک رونق
رتبه اول : مشترکا" مانی بابایی و علیرضا تقی زاده
در گروه سنی ب :
رتبه سوم: مشترکا" عارف بهرامی و حامد باقرزاده خیاوی (از مشگین شهر)
رتبه دوم : مشترکا" سپهر مسلمی و عرشیا عباسی
جشنواره موسیقی موغام در سطح بین المللی برگزار می شود
به گزارش ایرنا، شهردار تبریز در مراسم پایانی این جشنواره با اعلام اینکه ادوار آینده جشنواره موسیقی موغام در سطح بین المللی برگزار خواهد شد، گفت: موسیقی موغام دارای ریشه های مستحکم و قوی برای پیوند با تاریخ آذربایجان است و برگزاری بین المللی این رویداد مورد تاکید ماست.
یعقوب هوشیار اظهار کرد: در شهرداری تبریز و در حوزه های مختلف به صورت شبانه روزی تلاش مستمری برای رفاه و آرامش شهروندان صورت میگیرد و در میان بخش های مختلف، پیچیدگی مسائل فرهنگی و اجتماعی بسیار زیاد بوده و همین موضوع کار در این بخش را سخت تر می کند.
وی افزود: بر این اساس تصمیم گرفتیم در شان مردم تبریز به بخش فرهنگ و هنر ورود یافته و فرهنگ اصیل این خطه را به کل جهانیان نشان دهیم چرا که ریشه فرهنگ و هنر در این خطه بسیار عمیق و تاریخی است.
هوشیار با بیان اینکه موسیقی موغام تنها یک هنر و موسیقی نیست، گفت: این موسیقی یک هویت و ریشه برای مردم این خطه است که می تواند تمامی تلخی ها و شیرینی های تاریخ را بازگو کند.
نظر شما