به گزارش خبرنگار ایرنا،«محسن خیرمند» روز دوشنبه در ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی استان مرکزی، افزود: در شهر اراک سه نفر از نامزدهای انتخاباتی مجلس شورای اسلامی، بیشترین خسارت را به تاسیسات عمومی شهرداری از جمله تابلو و تیر برق، جداول و دیوارها وارد کردهاند و به طور کلی هیچ نقطهای از شهر در تبلیغات شهری در اراک در امان نمانده است.
وی بیان کرد: جمع آوری تبلیغات شهری در دستور کار است و به رییس ستاد نامزدهای انتخاباتی تذکر لازم داده شده است.
معاون پیشگری از وقوع جرم استان مرکزی گفت: موضوع تخلفات تبلیغات، روز نهم اسفند در نشستی مورد بررسی قرار میگیرد و هفته آینده جمع بندی میشود.
خیرمند افزود: باید نامزدهایی که در تبلغات شهری و غیره تخلف داشتهاند، شناسایی و با دعوت از رییس ستاد، میزان خسارات وارده به اموال عمومی به ویژه در اراک و ساوه مشخص شود.
تخریب اموال عمومی در تبلیغات نامزدهای انتخاباتی جرم است
دادستان عمومی و انقلاب اراک هم گفت: تخریب اموال عمومی و خصوصی جرم است و در تخریب اموال عمومی از تمامی روسای ادارات و نهادهای دولتی درخواست میشود نسبت به اموال خود حساس باشند.
«حجتالله درودگر» افزود: شهرداری اراک مکلف است بر دیوار هر ادارهای که بنر یا پوستر تبلیغی نصب و باعث تخریب شده را مستندسازی و سپس پاکسازی کند و هزینه آن را برآورد و آسیب وارد شده نیز جنبه کیفری دارد و برای آن اقدام کند.
وی بیان کرد: اموال دستگاههای دولتی که توسط نامزدهای انتخاباتی دچار خسارت شدند با ارایه دادخواست به دادگاه معرفی شوند و اگر این نامزدها از پرداخت خسارت خودداری کنند دستگاه قضا ورود میکند.
دادستان عمومی و انقلاب اراک گفت: کارکنان دستگاه قضا هم در وقت اداری و هم خارج از وقت اداری حق ندارند برای داوطلبان انتخابات تبلیغ کنند و کارکنان دولت هم در وقت اداری چنین حقی ندارند.
درودگر افزود: باید از اموال عمومی مراقبت و نگهداری شود و از این اموال به نفع کاندیدا استفاده نشود.
وی بیان کرد: باید صیانت از آرای مردم مانند گذشته در دستور کار باشد و خدشهای به رای مردم وارد نشود.
دادستان عمومی و انقلاب اراک گفت: دستگاه قضا طبق قانون اجازه ندارد به خاطر تخلف در تبلغات شهری، نامزدهای انتخاباتی را احضار کند و بعد از انتخابات این مهم عملیاتی خواهد شد و کمترین آسیب به بیت المال وصول میشود.
دبیر ستاد انتخابات استان مرکزی هم گفت: ۲۶ نفر از مجموع ۳۶۲ نامزد انتخاباتی در این استان، انصراف دادند.
«حمیدرضا ناظری» افزود: نامزدهایی که قصد انصراف از رقابت در انتخابات مجلس را دارند تا ۷۲ ساعت قبل از برگزاری انتخابات، فرصت دارند.
فرماندار اراک نیز در این نشست گفت: تعداد بنرهای نصب شده برخی نامزدهای انتخاباتی خارج از دستور کار بوده که حدود ۳۰ بنر، شب گذشته توسط شهرداری جمع آوری شد.
«امیر هادی» افزود: جرائم انتخاباتی نسبت به دورههای قبل کاهش داشته و فعالیت کاندیداها روزانه رصد میشود.
«علیرضامحمودی» شهردار اراک نیز گفت: ۲ یا ۳ نفر از داوطلبان انتخاباتی در جریان فعالیت تبلیغی خود، به شدت اموال عمومی شهرداری را تخریب کردند و این در حالی است که بارش برف نیز شروع شده و شهرداری برای ارایه خدمات به مرم مشغله زیادی دارد.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفندماه جاری برگزار میشود.
استان مرکزی با یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت و در ۶ حوزه انتخابیه هفت کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی و ۲ کرسی در مجلس خبرگان رهبری دارد.
نظر شما