سلطان‌پور: قره‌گوزلو در مسیر حرفه‌ای شدن است/ برای واردات تجهیزات بیلیارد مشکل داریم

تهران- ایرنا- سرپرست فدراسیون بولینگ و بیلیارد درباره قهرمانی ملی‌پوش ایران در آسیا گفت: علی قره‌گوزلو استعداد بسیار خوب و درخشانی در کشور است و به نظرم قهرمانی آسیا شروع روند او برای کسب عناوین مختلف در تور حرفه‌ای‌ها است.

به گزارش ایرنا، رقابت‌های اسنوکر ۲۰۲۴ قهرمانی آسیا به مدت هفت روز و از ۲۸ بهمن تا ۴ اسفند به میزبانی کشور قطر برگزار شد و علی قره‌گوزلو نماینده شایسته اسنوکر کشورمان موفق شد به عنوان قهرمانی این مسابقات دست پیدا کند و امیر سرخوش نیز در جایگاه سوم قرار گرفت.

قره‌گوزلو در دیدار فینال اسنوکر قهرمانی آسیا موفق شد تا اویس منیر از پاکستان را با نتیجه ۵ بر ۲ شکست دهد و به عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات دست پیدا کند. امیر سرخوش نیز که مدافع عنوان قهرمانی این مسابقات بود نیز در مقابل حریف پاکستانی مغلوب شد و به عنوان سومی مسابقات بسنده کرد.

این رقابت‌ها زیر نظر کنفدراسیون آماتور جهانی و آسیایی برگزار می‌شود که بازیکنان آن پس از کسب مهارت و تجربه، می‌توانند به تور حرفه‌ای‌ها ورود و مثل حسین وفایی با برترین‌های جهان رقابت کنند.

علی سلطان‌پور سرپرست فدراسیون بولینگ و بیلیارد روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایرنا، در این خصوص، اظهار داشت: علی استعداد بسیار خوب و درخشانی در کشور است و به نظرم این قهرمانی شروع روند او در کسب عناوین آسیایی و جهانی بود که قطعا به کسب عناوین مختلف در تور حرفه‌ای نیز ختم می‌شود. حرفه‌ای شدن نیازمند حضور و تجربه بالا در رقابت‌های آسیایی و جهانی است که به نظرم قره‌گوزلو به آن رسیده و آماده طی مسیر پیشرفت است.

وی با اشاره به حریفان جهانی ایران، توضیح داد: کشورهای رقیب مخصوصا در حوزه خلیج‌ فارس، بیشتر از ما تلاش می‌کنند. با این وجود استعدادهای ایران مخصوصا در رده‌های زیر ۲۱ سال بسیار بیشتر از کشورهای دیگر است و این مسئله را با کسب عناوین بسیار زیاد ثابت کردیم.

سرپرست فدراسیون بولینگ و بیلیارد افزود: باید سرمایه‌گذاری جدی روی بازیکنان انجام دهیم و در اردوها بیشتر حاضر شوند زیرا بازی با بازیکنان قدرتمند، سطح آن‌ها را بالا خواهد برد. باید بتوانیم مربیان خارجی را به ایران بیاوریم تا بازیکنان با استعداد ایرانی را به سمت حرفه‌ای شدن ببریم.

وی با تاکید بر موانع موجود در فدراسیون گفت: عدوات و تجهیزات استاندارد اولین لازمه پیشرفت است که برای واردات آن‌ دچار مشکل هستیم. اگر امکان خروج این تجهیزات از لیست کالاهای لوکس وجود ندارد باید ساز و کاری طراحی شود تا حداقل برای فدراسیون و پایگاه‌های قهرمانی بتوانیم تجهیزات استاندارد را مهیا کنیم. اگر می‌خواهیم زیر ساخت‌ها را درست کنیم اول از همه باید از تجهیزات استانداردی داشته باشیم.

سلطان‌پور در مورد پیشرفت بازیکنان کشورهای دیگر و رسیدن به سطح حرفه‌ای خاطرنشان کرد: کشوری مثل چین این رشته را به مدارس خود هم برده است و نتیجه آن حضور بازیکنان زیر ۱۸ سال چینی در تور حرفه‌ای‌های جهان است. استعدادیابی باید به همین شکل از مدارس و دانشگاه‌ها شروع شود زیرا ما سرمایه‌های بسیار زیادی در کشور داریم.

وی درباره برگزاری تورنمنت‌های آزاد به میزبانی کشورمان نیز گفت: شرایط مالی اجازه برخی کارها مثل حضور رقبای خارجی را به ما نمی‌دهد اما هرچقدر که تعداد رویدادهای باکیفیت را در اقلیم‌ها و شهره‌های مختلف بالا ببریم، آمادگی بهتری در ورزشکاران کشور شکل می‌گیرد. برای مثال حسین وفایی، برترین و تنها نماینده اسنوکر ایران در تور حرفه‌ای‌ها بدون وقفه در تورنمنت‌های مختلف حاضر می‌شود و با برترین‌های جهان رقابت می‌کند. به همین منظور برای سال آینده، بالای ۱۰ رویداد آزاد را برنامه‌ریزی کردیم که در کنار رقابت‌های رنکنیگی کشور و قهرمانی‌های استانی و کشوری، تعدد رویدادها افزایش خوبی پیدا کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha