۲۶۷ روستای خوزستان دارای ظرفیت گردشگری است

دزفول - ایرنا -  مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان گفت: بیش از چهار هزار روستای این استان مورد مطالعه قرار گرفت که از این تعداد، ۲۶۷ روستا دارای ظرفیت گردشگری به عنوان روستاهای هدف شناسایی شد.

به گزارش ایرنا، محمدحسین ارسطوزاده عصر دوشنبه در نشست هماهنگی سفرهای نوروزی در فرمانداری ویژه دزفول افزود: تا پیش از این تنها ۱۴ روستای معروف گردشگری در خوزستان وجود داشت که با این مطالعه روستاهای دارای جاذبه گردشگری در این استان افزایش چشمگیری دارد و از این ظرفیت برای رونق اقتصادی این روستاها استفاده می شود.

وی با بیان اینکه برخی از این روستاها دارای زیرساخت‌های اقامتی از جمله اقامتگاه‌های بوم گردی هستند ادامه داد: روستاهای شناسایی شده دارای ظرفیت‌های طبیعی، مذهبی، میراث فرهنگی و یا صنایع دستی هستند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان گفت: برای نخستین بار بهره گیری از ظرفیت روستاهای گردشگری استان برای اقامت گردشگران در نوروز امسال پیش بینی شده است که این مهم با همکاری دهیاری‌ها عملیاتی می شود.

ارسطو زاده بیان کرد: دهیارانی که علاقه مند به میزبانی از گردشگران و میهمانان نوروزی در روستاهای دارای ظرفیت گردشگری هستند می توانند با اعلام آمادگی و فراهم کردن برخی الزام‌ها به عنوان مقصد گردشگری به گردشگران معرفی شوند.

وی دزفول را یکی از شهرستان‌های سرآمد خوزستان دانست و ادامه داد: دزفول با تاریخ بسیار کهن و جاذبه‌های گردشگری ارزشمند دارای ظرفیت‌های کم نظیر گردشگری است که از این ظرفیت برای توسعه اقتصادی این شهرستان باید استفاده کرد.

حضور بیش از هشت میلیون نفر در نوروز امسال در خوزستان پیش بینی می شود

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان آمار بازدیدهای ثبت شده میهمانان نوروزی در سال گذشته این استان را حدود هشت میلیون بازدید اعلام کرد و گفت: با توجه به وضعیت آب و هوایی پیش بینی می شود ورود میهمانان نوروزی طی امسال نسبت به سال گذشته رشد چشمگیری داشته باشد.

وی گردشگری را موضوعی فرابخشی دانست و افزود: کیفیت میزبانی از میهمانان نوروزی و گردشگران نیاز به کار جمعی دستگاه‌های مختلف در شهرستان‌ها دارد.

ارسطوزاده برنامه ریزی برای بهره مندی اقتصادی جوامع محلی از فرصت حضور گردشگران را مورد تاکید قرار داد و اظهارکرد: برنامه کاربردی موبایلی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری خوزستان تهیه شده است که در این نرم افزار همه ظرفیت‌ها و مقاصد گردشگری در شهرها و روستاهای خوزستان به گردشگران معرفی می شود.

آغاز عملیات اجرایی احداث ۲ هتل جدید در دزفول

فرماندار ویژه دزفول نیز در این نشست با بیان اینکه در راستای ایمن سازی و روشنایی جاده‌های ارتباطی شهرهای دزفول اقدام‌های مهمی طی ماه‌های اخیر انجام شده است، گفت: ترمیم جاده ورودی دزفول از طرف شوش با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال و تعریض جاده بن جعفر آغاز شده است.

علیرضا خردمند با بیان اینکه دزفول با وجود ظرفیت‌های متعدد گردشگری از نظر هتل و محل اقامت دچار ضعف است، بیان کرد: استقبال از ظرفیت‌های گردشگری دزفول به حدی است که از ۳۰ آبان ماه امسال تمام ظرفیت تخت‌های اقامتی دزفول پر است.

وی ادامه داد: برای جبران بخشی از کمبود زیرساخت اقامتی دزفول، احداث ۲ هتل در دستور کار است که عملیات اجرایی یکی از این هتل‌ها آغاز شده است و احداث هتل دوم نیز در روزهای آینده آغاز می شود.

۶ هزار لامپ کم مصرف در سطح شهرستان نصب شده است

فرماندار ویژه دزفول، اقتصاد گردشگری این شهرستان را مطلوب دانست و بیان کرد: کارهای خوبی برای آماده سازی شهرستان برای میزبانی مناسب از گردشگران و مسافران نوروزی توسط دستگاه‌های مختلف در حال انجام است.

وی ادامه داد: بیش از ۶ هزار لامپ کم مصرف ال ای دی(LED) طی ماه‌های اخیر در مسیرهای گردشگری، محورهای ارتباطی شهرهای مختلف دزفول و مسیرهای منتهی به شهر دزفول اجرا شده که موجب بهبود محسوس روشنایی معابر شهرستان شده است.

خردمند گفت: علاوه بر تکمیل تعریض جاده بن جعفر، پایه‌های برق و کابل کشی لازم برای روشنایی این محور نیز انجام شده است و تا پیش از پایان امسال عملیاتی می شود.

مرحله دوم توسعه بوستان علی کله در حال انجام است

فرماندار ویژه دزفول با اشاره به اجرای مرحله دوم توسعه بوستان ساحلی و گردشگری علی کله دزفول گفت: توسعه این بوستان ساحلی توسط شهرداری در حال انجام است که این بخش نیز به فضای گردشگری علی کله دزفول افزوده می شود.

وی با اعلام آمادگی شهرستان دزفول برای میزبانی از گردشگران و میهمانان نوروزی افزود: علاوه بر شهر دزفول، برای توسعه فضای سبز در شهرهای تابعه شهرستان اقدام‌های مهمی از جمله احداث بوستان بزرگ شهر جندی شاپور طی ماه‌های اخیر انجام شده است.

لنج رستوران در دزفول مستقر می‌شود

خردمند با اشاره به احتمال وقوع بارش‌ باران در زمان حضور مسافران نوروزی بیان کرد: مصلای جمعه، تعدادی از حسینیه‌ها از جمله حسینیه بزرگ ثارالله و تعدادی از سالن‌های ورزشی برای اسکان مسافران نوروزی در مواقع اضطراری پیش بینی شده است.

وی با اشاره به صدور مجوز استقرار لنج رستورانی در دزفول افزود: این لنج رستوران در ایام عید در دزفول فعال و راه اندازی می شود.

۱۰ نشان نوروزی در دزفول اجرا می شود

شهردار دزفول نیز در این نشست دزفول را یکی از مقصدهای اصلی گردشگری در خوزستان دانست و گفت: شهرداری دزفول برای زیباسازی شهری سرمایه گذاری سنگینی کرده است تا عید امسال فضای دزفول متفاوت از سال‌های گذشته باشد.

محمد عتاب اهوازی ادامه داد: ۱۵۰ میلیارد ریال برای آماده سازی، اصلاح و رنگ آمیزی جداول، نرده‌ها و ایستگاه‌های اتوبوس تخصیص داده شده که کار عملیاتی آن طی هفته‌های اخیر آغاز شده است.

وی با بیان اینکه ۱۰ نشان جدید نوروزی خریداری شده که نصب این المان‌ها طی روزهای اخیر آغاز شده است، افزود: ۴۰ میلیارد ریال برای گل کاری در سطح شهر هزینه شده است که با رشد این گل‌ها، چهره شهر متحول می شود ضمن اینکه درخت کاری در حجم بالا نیز در دزفول آغاز شده است.

شهردار دزفول با اشاره به آماده سازی کمپ اسکان میهمانان نوروزی در دزفول گفت: آماده سازی، تجهیز و ایمن سازی بوستان‌های دزفول، بازسازی اساسی سرویس‌های بهداشتی و تکمیل روشنایی تمام بوستان‌های اصلی مراحل پایانی خود را طی می کند.

وی ادامه داد: استقرار راهنمایان سفر در دزفول، برگزاری مراسم در بوستان‌ها پس از افطار، فضاسازی شهری، لکه گیری آسفالت در معابر با آسفالت سرد و گرم، استقرار اتوبوس گردشگری، ساماندهی و پاکسازی ورودی‌های دزفول از جمله برنامه‌های پیش بینی شده در ایام نوروز است.

اعلام آمادگی شهردای دزفول برای اجرای کفپوش آجری پل ساسانی

عتاب اهوازی در ادامه پل باستانی دزفول را یکی از جاذبه‌های مهم گردشگری این شهر دانست و گفت: نورپردازی بدنه پل قدیم انجام شده و در روزهای آینده با تکمیل نصب چراغ‌های عرشه پل امکان بهره گیری بیشتر از این ظرفیت تاریخی بیش از پیش فراهم می شود.

وی ادامه داد: شهرداری دزفول آمادگی لازم برای جمع آوری آسفالت عرشه این پل و اجرای کف پوش آجری آن را دارد که در صورت همکاری میراث فرهنگی این عملیات نیز به سرعت اجرایی می شود؛ همچنین برای تسهیل تردد گردشگران بر روی این پل ۲ خودروی گردشگری برقی نیز سفارش داده شده است که به محض تحویل در این محدوده به کار گرفته می شود.

شب‌های دزفول در برج میلاد تهران برگزار می شود

شهردار دزفول با اشاره به پیشنهاد وزیر میراث فرهنگی برای اجرای ویژه برنامه شب‌های فرهنگی دزفول در برج میلاد گفت: برنامه شب‌های فرهنگی برای نخستین بار است که توسط یک شهر قرار است برگزار شود که با توجه به دعوت تمام شرکت‌های مرتبط با گردشگری و سرمایه گذاری در این برنامه فرصت کم نظیری برای جذب سرمایه گذار و معرفی ظرفیت‌های دزفول است.

وی ادامه داد: ویژه برنامه شب‌های دزفول ۲۹ تا ۳۱ فروردین سال آینده با حضور ۲۰۰ نفر از هنرمندان و صنعتگران دزفول برگزار می شود که با این اقدام دزفول نخستین شهر کشور است که موفق به اجرای این برنامه می شود.

بزرگترین مجموعه گردشگری طبیعی جنوب غرب کشور در دزفول احداث می شود

شهردار دزفول منطقه شهیون و سردشت را از جمله مناطق گردشگری مهم این شهرستان دانست و گفت: مذاکره برای در اختیار قرار دادن ۵۰۰ هکتار از زمین‌های این منطقه برای احداث بزرگترین مجموعه گردشگری طبیعی جنوب غرب کشور انجام شده است و در صورت واگذاری زمین در محل جانمایی شده، تحول بزرگ در دزفول رقم می خورد.

وی ادامه داد: محدوده تعیین شده از نظر طبیعی بی نظیر است که ظرفیت تبدیل به یکی از قطب‌های اصلی گردشگری طبیعی در کشور را دارد.

به گزارش ایرنا، با دستور مدیر کل میراث فرهنگی خوزستان حاضر در این نشست مقرر شد، اداره میراث فرهنگی دزفول با همکاری شهرداری طرح توجیه این طرح بزرگ گردشگری را تهیه و در شورای استانی توسط این اداره کل مطرح شود.

حفاری دستگاه‌های خدماتی از ۱۵ اسفندماه ممنوع است

سرپرست اداره میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی شهرستان دزفول نیز در این نشست با بیان اینکه دزفول یکی از قطب‌های گردشگری خوزستان و کشور است، گفت: کمیته یازدهگانه ستاد نوروزی دزفول تشکیل و شیوه نامه‌های مربوطه‌ به تمام دستگاه‌ها ابلاغ شده است و هماهنگی‌ها میان دستگاه‌های مختلف برای میزبانی هر چه بهتر از مسافران نوروز در حال انجام است.

حمیدرضا خادم افزود: بسیاری از معضل‌های شهری از جمله روشنایی معابر و بوستان‌ها، بهبود زیرساخت‌های رفاهی و خدماتی، بازسازی اساسی سرویس‌های بهداشتی بوستان‌ها و زیباسازی شهری با همت شهرداری دزفول طی چند هفته اخیر رفع شده است.

وی با بیان اینکه هرگونه حفاری دستگاه‌های خدماتی از ۱۵ اسفند در دزفول ممنوع است ادامه داد: ایجاد پنج نوروزگاه، احداث کمپ هلال احمر در ورودی دزفول و تهیه مستند از ظرفیت‌ها و جاذبه‌های گردشگری دزفول برای پخش از شبکه‌های مختلف صداو سیما از جمله اقدام‌هایی است که برای استقبال از مسافران نوروزی برنامه ریزی شده است.

یکی از آسیاب‌های آبی دزفول احیا و وارد مدار می شود

سرپرست میراث فرهنگی دزفول، آسیاب‌های آبی دزفول را یکی از جاذبه‌های گردشگری مغفول مانده این شهر دانست و گفت: این آسیاب‌های آبی که همزمان با احداث پل ساسانی ایجاد شده اند، تا سال ۱۳۷۴ فعال بودند که احیای این آسیاب‌ها به طور جدی در دستور کار است.

وی ادامه داد: به منظور معرفی آسیاب‌های آبی و غفلت زدایی از این آثار تاریخی ارزشمند، یکی از آسیاب‌های آبی دزفول به عنوان نوروزگاه‌ آماده میزبانی از گردشگران و مسافران نوروز می شود.

خادم گفت: در گام نخست یکی از آسیاب‌های دزفول احیا و با نصب پره‌ها و واحد آسیاب بار دیگر به عنوان یک موزه زنده راه اندازی می شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته دزفول میزبان بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار مسافر و گردشگر نوروزی بود افزود: سطح خدمات رسانی به مسافران نوروزی در این شهرستان به قدری بالا بوده که سال گذشته هیچ شکایتی توسط این مسافران در دزفول به ثبت نرسیده است.

به گزارش ایرنا، آمادگی برای ایجاد غرفه‌های صنایع دستی در مجتمع سینمایی دزفول، برگزاری شب‌های فرهنگی با اجرای گروه‌های فرهنگی و هنری در مجتمع فرهنگی، ایجاد پنج ایستگاه از من بپرس در ورودی‌های دزفول، پاکسازی و جمع آوری نخاله‌های ساختمانی حاشیه جاده‌ها و محورهای اصلی شهرهای دزفول تا عمق ۱۵۰ متری، برپایی سیاه چادر، برگزاری نمایشگاه صنایع دستی در ورودی شهر، استمرار هرس درختان، تکمیل روشنایی معابر و بوستان‌ها از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha