به گزارش ایرنا، ایوب منصوری سوابقی از جمله استاد دانشگاههای شرق گلستان، مدیر دبیرستان نمونه فرهنگ، مدیر تنها مرکز دولتی پیش دانشگاهی پسران، نماینده مدیران مدارس آموزش و پرورش گنبدکاووس، عضو شورای تحول سازمان آموزش و پرورش و مدیر آموزش و پرورش گنبدکاووس را در کارنامه دارد.
منصوری در گفت و گو با ایرنا به پرسشهایی پیرامون کارکردهای نهاد قانونگذار مجلس شورای اسلامی، برنامههای خود و مشکلات حوزه انتخابیه گنبدکاووس پاسخ داد:
ایرنا: چرا تصمیم گرفتید وارد گود رقابت دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شوید؟
منصوری: شرط مهم نمایندگی مردم در مجلس، پاکدستی، شفافیت، توانمندی و توان دفاع از حقوق ملت است. در نوجوانی برای دفاع از کشور در جبهههای حق علیه باطل حضور پیدا کردم و امروز هم برای دفاع از حقوق شهروندان و احیای ظرفیتهای مغفول شهرستان پای در میدان انتخابات گذاشتم.
مجلس در راس امور است و نمایندگان در کنار قانونگذاری، مسوولیت نظارت بر اجرای قانون را بر عهده دارند.
سه وزارتخانه آموزش و پرورش، علوم و تحقیقات و بهداشت و درمان باید به طور اساسی در حوزه آموزش خود تجدید نظر کنند و نمایندگان مجلس در این حوزه میتوانند تغییرات اساسی به وجود بیاورند.
ایرنا: به نظر شما مهمترین چالشها و مشکلات گنبدکاووس چیست؟
منصوری: رهبر انقلاب بارها توصیه کردند که مراقب نفوذ دشمن باشیم و آمادگی عملی خود را حفظ کنیم تا غافلگیر نشویم.
نفوذ در عرصههای مدیریتی، مدیریتهای ناکارآمد، سیاستزدگی، دخالتهای بیمورد و تصمیمات غلط برخی مسوولان کم کفایت چالشهایی را به وجود آورده است.
شهر تاریخی چند هزار ساله گنبدکاووس ظرفیتهای زیادی دارد که مغفول مانده است. در سالیان قبل به دلیل وجود فرصتهای شغلی فراوان مردم از نقاط مختلف برای کار به این شهر مهاجرت میکردند سالهاست که این چرخه معکوس شده و بهدلیل نبود فرصت شغلی کافی، جوانان گنبدی برای پیداکردن کار مناسب مجبور به مهاجرت و حضور در استانهای دیگر هستند.
این شهرستان در مسیر جاده ابریشم قرار داشت. احیای این مسیر تاریخی و همچنین کریدور شمال- جنوب، شرق و غرب، همراه با دیپلماسی قوی میتواند بسیاری از چالشها و مشکلات را حل کند.
قبل از سال ۱۳۵۰، حدود ۴۰۰ هکتار زمین در منطقه سلطانعلی گنبدکاووس برای ساخت فرودگاه تعریف شده بود که میتوان دوباره این ظرفیت را مورد توجه قرار داد.
این شهرستان قابلیت تبدیل به قطب علوم پزشکی شمال کشور را دارد. تحقیقات پژوهشی در حوزه سرطان در این شهرستان انجام میشود که به زودی یافتههای آنها در دنیا مطرح خواهد شد و این ظرفیتها باید در هیات دولت مطرح شود.
فرصتهای گردشگری تاریخی، فرهنگی و مذهبی با داشتن بلندترین برج آجری دنیا، کتاب قابوس نامه و امامزاده یحیی بن زید (ع) از دیگر ظرفیتهای این شهرستان است و برای رشد و توسعه حوزه ورزشی هم باید معرفی چهرههایی مانند فرهاد قائمی و سردار آزمون مورد توجه ویژه قرار گیرد.
مجموعه سوارکاری، دیگر ظرفیت مهم گنبدکاووس است که با مشتاقان فراوان و داشتن ظرفیت پرورش اسب اصیل ترکمن باید برای میزبانی از لیگ جهانی برنامهریزی کنیم که تاثیر زیادی در رونق اقتصادی و اشتغال منطقه خواهد داشت.
زمانی این منطقه معروف به سرزمین طلای سفید بود و با وجود ظرفیت آبی، خاکی و نیروی انسانی نیازمند توسعه کشت دوباره پنبه و همچنین ایجاد گلخانهها و باغهای میوه برای صادرات هستیم که نتیجه آن اشتغالزایی برای جوانان است.
توجه ویژه به ظرفیت نوغانداری همراه با تولید فرش ابریشم هم میتواند علاوه بر احیای طبیعت، اشتغالزایی بسیاری به دنبال داشته باشد.
ایرنا: کلام آخر و پایانی؟
منصوری: تصویب قوانین باید منجر به ایجاد تحول شود و با توجه به وضعیت افراد وضع گردد. با این توضیح، قوانین مرتبط با مالیات، خرید خدمات آموزشی، بازنشستگان و نیروهای نهضتی نیازمند بررسی دوباره است.
تبلیغات انتخاباتی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از پنجشنبه سوم اسفند آغاز شد و تا ۲۴ ساعت قبل از شروع اخذ رای ادامه خواهد داشت.
استان گلستان با یک میلیون و ۸۶۸ هزار و ۸۲۹ نفر جمعیت و ۱۴ شهرستان شش حوزه انتخابیه و هفت نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد.
حوزه انتخابیه گرگان و آققلا دو نماینده و حوزههای کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و گمیشان، علیآبادکتول، رامیان و آزادشهر، گنبدکاووس و نیز حوزه انتخابیه مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوهتپه هر کدام یک نماینده دارند.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری یازدهم اسفند برگزار میشود.
نظر شما