نامزد انتخابات مجلس: «اقتصادِ دیجیتال» شاهراه تقویت معاش زنان است + فیلم

اصفهان- ایرنا- نامزد دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: «اقتصادِ دیجیتال» و توسعه اشتغالزایی مبتنی بر برنامه‌های کاربردی فضای مجازی، شاهراه تقویت معاش زنان و به تبع آن، توانمندی خانواده در برابر تورم است.

به گزارش ایرنا، اعظم حیدری (کد انتخاباتی ۲۱۴۵) روز سه‌شنبه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز اصفهان در گفت و گوی انتخاباتی خود به پرسش‌های ایرنا پاسخ داد.

نام وی جزو فهرست ائتلاف انتخاباتی «گام دوم» و مورد حمایت «جبهه صبح ایران» در حوزه انتخاباتی اصفهان، جرقویه، هرند، ورزنه و کوهپایه است.

ایرنا: به عنوان داوطلب زن، مهمترین برنامه شما در صورت راهیابی به مجلس برای بانوان چه خواهد بود؟

با توجه به تخصص بنده در حوزه هوش مصنوعی، می‌توان با طراحی و اجرای یک برنامه جامع از طریق اشتغالزایی بر مبنای فناوری های روز علاوه بر حل مشکل اشتغال، مسائل اقتصادی را نیز رفع کرد.

تورم اکنون تاثیر مستقیم و غیر مستقیم بر زندگی مردم دارد و باید مهار شود. استفاده از جوانان و فکر نخبگان برای حرکت به سمت تحقق فراگیر اقتصاد دیجیبتال ضروری است وگرنه در آینده ای نه چندان دور، هوش مصنوعی جای بسیاری از مشاغل را خواهد گرفت.

اقتصاد اصفهان نیز از طریق توسعه گردشگری با هدف جذب بیشترین گردشگر از کشورهای دیگر امکانپذیر است.

ایرنا: ارزیابی شما درباره عملکرد مجلس در حوزه زنان چیست؟

هیچ محدودیتی برای پیشرفت بانوان در قانون اساسی کشور ما وجود ندارد و تقاوتی بین آنها و مردان جامعه نیست. به‌طور یقین در ادواری از مجلس که تعداد نمایندگان زن در آن بیشتر بود فرایند تصویب، نظارت و اجرای این قوانین بهتر پیش رفته است.

درباره برآیند عملکرد نمایندگان پیشین در حوزه زنان نظری ندارم اما چنانچه در این سال های مدید که فرصت نیز به اندازه کافی بود بر حسن اجرای قوانین نظارت درستی می شد شاهد برخی التهاب ها در سال ۱۴۰۱ نبودیم و بسیاری از اتفاقات رخ نمی داد. حوزه زنان و مسائل مربوط به آنها همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده است و نمایندگان مجلس نیز باید به این رهنمودها توجه کنند.

ایرنا: عملکرد کلی مجلس یازدهم را چطور ارزیابی می‌کنید؟

نمایندگان قبلی اگرچه در بخش هایی منشاء اثر بوده‌اند اما در نهایت این مردم هستند که باید انتخاب کنند. نقاط قوت مجلس قبلی انقلابی بودن و ضعف آن، تعداد زیادِ طرح‌ها بیش از ادوار پیشین است که این کار چندان مناسب نیست زیرا در فرایند کارشناسی و اجرای قوانین خدشه ایجاد می‌کند و به تبع آن مسوولیت‌ها سُست می‌شود. وضع قوانینی که تنها به نفع قشر مرفه است و تورم را بیشتر می کند نیز از دیگر ضعف‌هاست.

ایرنا:مهمترین معضلات حوزه انتخابیه شما چیست؟ چه راهکاری برای آن در نظر دارید؟

مساله فرونشست زمین در اصفهان در گام نخست با احیای دائمی زاینده رود مدیریت می‌شود. موضوع دیگر، اشتغال جوانان و تقویت اقتصاد جامعه است. همچنین نیازمند تصویب قوانینی هستیم که بتواند در نظام آموزشی تحول ایجاد کند.

ایرنا: آیا قانون اساسی را مطالعه کرده اید؟

قانون اساسی را مطالعه کردم و بر این باورم فصل سه که مربوط به حقوق ملت است بسیار اهمیت دارد.

مردم‏ ایران‏ از هر قوم‏ و قبیله‏ که‏ باشند از حقوق‏ مساوی ‏برخوردارند و مسائلی مانند رنگ‏، نژاد و زبان‏ سبب‏ امتیاز نخواهد بود(اصل‏ نوزدهم). همه‏ افراد ملت‏ اعم‏ از زن‏ و مرد یکسان هستند و‏ در حمایت‏ قانون‏ قرار دارند و از همه‏ حقوق‏ انسانی‏، سیاسی‏، اقتصادی‏، اجتماعی‏ و فرهنگی‏ با رعایت‏ موازین ‏اسلام‏ برخوردارند(اصل بیستم). دولت‏ موظف‏ است‏ حقوق‏ زن‏ را در همه زمینه‌ها‏ با رعایت‏ موازین ‏اسلامی‏ تضمین‏ کند(اصل بیست و یکم).

ایرنا: با هدف آشنایی مخاطبان، به مهمترین سوابق اجرایی و علمی خود نیز اشاره کنید.

دکترای مدیریت رسانه و کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر، مهندسی دانش و علوم تصمیم، کارشناس زبان انگلیسی، تدریس در همه مقاطع تحصیلی از ابتدایی تا دانشگاه، فعال فرهنگی در حوزه جوانان، نوجوانان و بانوان، فعالیت در خیریه های متفاوت و اهتمام به اشتغال بانوان بدسرپرست.

به گزارش ایرنا، استفاده از امکانات دولتی برای تبلیغات نامزدها در یک فرصت برابر و عادلانه از ظرفیت های قانون جدید انتخابات است. خبرگزاری ایرنا اصفهان نیز با انتشار فراخوان زمینه اجرای این قانون را تسهیل کرده است.

در انتخابات امسال ۶۶۳ مرد و ۷۶ نفر زن در اصفهان برای ۲۰ کُرسی نمایندگی مجلس ( ۱۹ کُرسی مربوط به استان اصفهان و یک کُرسی برای ارمنیان جنوب ایران) به رقابت خواهند پرداخت.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند سال جاری در سراسر کشور برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha