نامزد انتخابات مجلس هرمزگان: بهره گیری از اقتصاد دریا محور عامل اشتغال و توسعه است

قشم- ایرنا- نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: بهره‌گیری از اقتصاد دریا محور و مزیت‌های دریا در آب های فیروزه ای و نیلگون خلیج فارس و تنگه هرمز عامل ایجاد اشتغال، توسعه و ثروت در استان هرمزگان است.

به گزارش ایرنا، ایرج علی عسگری (کد انتخاباتی ۲۱۹) با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی دفتر قشم در گفت و گوی انتخاباتی خود به پرسش‌های ایرنا پاسخ داد.

نام وی جزو لیست نامزدهای انتخابات دوازدمین دوره مجلس شورای اسلامی با شعار "با مردم برای مردم" از حوزه مرکزی هرمزگان است.

«ایرج علی عسگری» ۶۳ ساله جانباز، ایثارگر، رزمنده دوران دفاع مقدس، فعال فرهنگی، خیر مسجد ساز و دانش‌آموخته مقطع دکتری مدیریت آموزشی از مرکز مدیریت دولتی اصفهان است.

او در گفت‌وگو با ایرنا به پرسش‌هایی پیرامون کارکردهای نهاد قانون‌گذار مجلس شورای اسلامی، برنامه‌های خود و مشکلات حوزه مرکزی(بندرعباس، قشم، حاجی آباد، ابوموسی و بندرخمیر) پاسخ داد.

ایرنا: اقتصاد دریا محور یک مسئله مهم است، شما چه برنامه ای برای استفاده از این ظرفیت در سطح کشور و استان دارید؟

دریا یکی از عرصه‌های جدی در هر جایی است. وجود دریا یک نعمت جدی برای هر کشور است. اگر دریا را یکی از منابع جدی در دنیا محسوب کنیم می‌بینیم که دریا به عنوان یک ثروت است و می توانیم در حوزه اقتصاد دریا محور از بخش های متفاوت صید و صیادی، حمل و نقل و واردات و صادرات آن برای داشتن ایران قوی و مقتدر استفاده کنیم.

همچنین می توان با برگزاری مسابقات ورزشی از جمله فوتبال ساحلی، والیبال ساحلی، بسکتبال، شنا، شیرجه، موج سواری، مسابقات قایقرانی، پاروزنی و نظایر آن از این ظرفیت بهره های فراوانی برد.

حمل کالا و خودرو به شکل ترانزیت به کشورهای همسایه، آبرسانی به استان های مجاور و کم آب کشور، تامین آب مصرفی صنایع برای کارخانجات صنعتی، پتروشیمی، فولاد، آلومینیوم و پالایشگاه ها، استفاده از ماسه ساحل و دریا، فعال شدن گمرکات و اجرایی طرح ملی و عظیم پل خلیج فارس از دیگر ظرفیت های حوزه اقتصاد دریا محور است که می توان از آنها استفاده کرد.

ایرنا: چه راهکارهای اقتصادی و علمی برای کنترل تورم پیشنهاد می کنید تا فشار اقتصادی بر مردم را کاهش دهد؟

نخستین پیشنهاد انضباط پولی و مالی، دومین پیشنهاد پیشگیری از نقدینگی و سومین پیشنهاد متوازن کردن میزان هزینه ها و درآمدهای دولت از مهم ترین راهکارهای اقتصادی و علمی من برای کنترل تورم است.

حمایت از تولیدات داخلی، ارایه تسهیلات رایگان و ارزان به تولیدکنندگان، جلوگیری از تبدیل دلارهای نفتی به ریال، اجازه ورود مواد اولیه از سوی واردکنندگان به کشور بدون سنگ اندازی نیز از دیگر این راهکارهای اقتصادی و علمی پیشنهادی من است.

ایرنا: چه راهکاری برای مقابله با فساد دارید؟

در مجلس باید قانونی مصوب شود که طبق موازین شرعی و عرفی در جامعه شهروندان مجری آن باشند در غیر این صورت ابتدا به صورت شفاهی سپس کتبی، جریمه ای و در نهایت اگر بازهم تکرار شد به شکل قضایی باید با فساد برخورد شود.

ایرنا: سه مسئله اصلی حوزه انتخابیه خود و راه حل آن از نگاه شما چیست؟

مسئله آب و فاضلاب، آموزشی و فرهنگی، اشتغال، تشکیل خانواده و مسکن از مهم ترین مسائل حوزه انتخابیه من در حوزه انتخابیه مرکز هرمزگان (بندرعباس و قشم) است که مسئله آب و فاضلاب باید از لحاظ علمی بیشتر مورد توجه قرار گیرد و بتوان از آب شیرین کن های بیشتری استفاده کرد و در مورد فاضلاب از طرح های بازیافت استفاده شود.

در مسئله آموزشی و فرهنگی نیز باید توجه خاصی به تامین دبیر، معلم و کلاس درس شود، در مسئله اشتغال نیز باید برای تامین شغل جوانان از توان مالی سرمایه گذاران شهرهای قشم و بندرعباس استفاده شود.

در مسئله تشکیل خانواده و مسکن نیز باید امتیازات بیشتری از طرف نماینده مطرح و قانون شود.

ایرنا: یک قانون بر زمین مانده را بگویید که در مجلس پیگیری می کنید تا اجرا شود؟

در حوزه مسئله ازدواج جوانان سعی می کنیم قانونی آسان تر از اکنون برای این موضوع مطرح کنیم.

ایرنا: اگر نماینده شوید در انتصاب مدیران ملی، محلی و شهری دخالت می کنید؟

بی گمان نه دخالتی نخواهم کرد، اما پیشنهاد می شود که این افراد به شکل شایسته سالاری به سمت های مربوط برگزیده شوند.

ایرنا: راهکار شما برای مقابله با آسیب های فضای مجازی چیست؟

فضای مجازی محاسن و معایبی دارد که با فرهنگ سازی و تلاش بیشتر مسوولین می توان آنها را با فعال کردن اینترنت و برداشتن فیلتر شکن اصلاح کرد و قانون مدونی برای نظارت داشت.

ایرنا: به نظر شما حقوق کارگران و کارمندان باید به میزان تورم یا متناسب با آن افزایش یابد؟

با میزان افزایش تورم و متناسب سازی حقوق آنان با سایر وزارتخانه باید افزایش یابد.

ایرنا: برای جوانان و جوان سازی و افزایش جمعیت چه حمایت های لازم است؟

در این حوزه نیاز به تقویت قوانین و حمایت های تشکیل خانواده هستیم که افراد بتوانند زودتر ازدواج کنند و باید مسئله اشتغال و مسکن آنان را نیز حل کنیم.

ایرنا: سه وعده غیرواقعی به مردم را مثال بزنید و بفرمایید راه جلوگیری از وعده های غیر واقعی چیست؟

نخست افزایش یارانه است که تا بودجه آن در مجلس تعیین نشود امکان پذیر نیست، دوم حوزه اقتصادی است که تا محل بودجه و تحقق آنرا در نظر نگیریم باید از دادن وعده های بیهوده جلوگیری کنیم و سوم قانون همانند سازی حقوق است که امکان آن در وزارتخانه های مختلف وجود ندارد زیرا باید قانون آن تصویب و اجرا شود.

ایرنا: به چه کسی به غیر از خودتان رای می دهید؟

به کسی که اصلح تر، کار آزموده تر و با تجربه باشد و برنامه های بهتری داشته باشد رای خواهم داد.

ایرنا: با شفافیت آرا، هدایا و نامه های نمایندگان مجلس موافق هستید؟

۱۰۰ درصد موافق هستم.

به گزارش ایرنا، استفاده از امکانات دولتی برای تبلیغات نامزدها در یک فرصت برابر و عادلانه از ظرفیت های قانون جدید انتخابات است.

خبرگزاری ایرنا دفتر قشم نیز با انتشار فراخوان زمینه اجرای این قانون را تسهیل کرده است.

استان هرمزگان دارای پنج کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است که سه نفر از حوزه مرکزی(بندرعباس، قشم، حاجی آباد، ابوموسی و بندرخمیر) یک نفر از حوزه شرق استان (میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد) و یک نفر نیز از حوزه غرب (بندرلنگه، بستک و پارسیان) هستند.

یک میلیون و ۲۵۴ هزار و ۵۸۹ نفر در این استان واجد شرایط رای دادن هستند که از این تعداد ۶۳۵ هزار و ۱۱۲ نفر آقا و ۶۱۹ هزار و ۴۷۷ نفر نیز خانم هستند.

تعداد رای اولی‌های این استان نیز ۷۷ هزار و ۴۰۴ نفر هستند که از این تعداد ۳۹ هزار و ۳۲۹ نفر آقا و ۳۸ هزار و ۷۵ نفر نیز خانم هستند.

یکهزار و ۴۵۱ شعبه اخذ رای در هرمزگان برای انتخابات پیش رو در نظر گرفته شده که ۶۴۳ شعبه در مرکز، ۲۶۵ شعبه در غرب و ۵۴۳ شعبه در شرق است.

هشت کمیته فناوری، آموزش، حقوقی، استعلامات، سیاسی، پشتیبانی، امنیت و اطلاع رسانی برای برگزاری انتخابات در استان هرمزگان تشکیل شده است.

ایرج علی عسگری، ابراهیم بلالی قشمی، محمد جهین و علی سرودی گلستانی چهار نامزد انتخاباتی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه مرکزی هرمزگان هستند.

علی سرودی گلستانی صبح امروز(سه شنبه) از نامزدی حوزه انتخابیه مرکز هرمزگان انصراف داد.

در مجموع از ۱۱۳ نامزد مجلس شورای اسلامی در روزهای اخیر ۱۵ نفر انصراف داده‌اند که درخواست هفت نفر در فرمانداری حوزه انتخابیه مرکز هرمزگان (بندرعباس)، پنج نفر در حوزه انتخابیه شرق (میناب) و سه نفر در حوزه انتخابیه غرب (بندرلنگه) ثبت شده است.

«بیشتر این کاندیداها به نفع یکدیگر از دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی کناره‌گیری کردند.»

هم اکنون شمار نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مرکز استان هم اکنون ۵۷ نفر، در شرق ۲۰ نفر و در غرب نیز ۲۱ نفر است.

از هرمزگان در مجموع پنج نفر (سه نفر حوزه مرکزی، یک نفر حوزه شرق و یک نفر حوزه غرب) به دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی راه خواهند یافت.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری یازدهم اسفندماه امسال برگزار می شود.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع استان هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌ های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha