لزوم استفاده از ظرفیت و توانمندی بانوان در اداره امور کشور

تهران- ایرنا- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه نقش مادری نقش هدایت و رهبری در جامعه است، گفت: نگاه جنسیتی، قومیتی و طبقاتی در چارچوب اعتقادات اسلامی وجود ندارد و باید از ظرفیت و توانمندی بانوان در اداره امور استفاده شود.

به گزارش ایرنا از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در آیین تبیین نقش انقلاب در ارتقای جایگاه زنان و دومین نکوداشت بانوان شاخص شرکت شستا که با حضور «انسیه خزعلی» معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور، «عارف نوروزی» مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی(شستا)، «نرجس بختیارخلج» مشاور وزیر تعاون در امور بانوان و خانواده و جمعی از مدیران و کارکنان گروه شستا در مجموعه فرهنگی‌ورزشی «تلاش»برگزار شد، افزود: ثواب بانوان شاغل از هر جهتی بیشتر از آقایان شاغل است، زیرا هم در زمینه تامین معاش در بیرون از خانه تلاش می‌کنند و هم در جهادی مقدس‌تر و در تحکیم خانواده ایفای نقش می‌کنند.

وی ادامه‌داد: بانوان دائر مدار ثبات خانواده هستند، آنان با ایجاد عشق، مودت، دوستی، تربیت مردان و فرزندان، زمینه ایجاد جامعه‌ای خوب را فراهم می‌کنند.

وزیر تعاون با بیان اینکه کشور ما نیازمند جمعیت جوان برای درنوردیدن قله‌های علم است، گفت: برای اینکه قدرت نرم در کشور تولید شود، نیازمند جمعیت هستیم و زنان در این میان نقش رهبری را بر عهده دارند.

مرتضوی با تاکید بر اینکه نگاه جنسیتی در اجرای امور کشور نیز بسیار ناپسند است، بیان‌داشت: نگاه جنسیتی، قومیتی، طبقاتی و غیره در چارچوب اعتقادات اسلامی وجود ندارد و باید از ظرفیت و توانمندی بانوان در اداره امور استفاده شود.

انتخابات اقتدارآفرین و امنیت‌آور است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این آیین گفت: من به‌عنوان کسی که تجربه زندگی در قبل و بعد از انقلاب را دارم، می‌گویم آنچه رکن دموکراسی و جمهوریت نظام را تضمین می‌کند، انتخابات است.

وی افزود: انتخابات ضریب پشتیبانی ملت از حاکمیت و جغرافیای کشور را افزایش می‌دهد و چشم طمع بیگانگان از کشور را کور می‌کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در انتخاب مدیران نگاه جنسیتی ندارد

«انسیه خزعلی» معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور نیز در این آیین با بیان دیدگاه و نگاه غیرجنسیتی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای انجام امور گفت: ایشان تلاش دارد از همه قابلیت‌های انسانی مدیران و کارکنان مجموعه بدون توجه به جنسیت افراد، استفاده کند.

وی افزود: قوانینی که در این سال‌ها تدوین و برای اجرای آن‌ها تلاش شده است، بر حفظ کیان خانواده تأکیده داشته است و امیدوارم بانوان با وجود شرایط جدید علاوه بر در نظر گرفتن شرایط فردی و خانوادگی، منافع کشور و جوانی جمعیت را نیز مورد توجه قرار دهند.

خزعلی گفت: همان‌طور که شاهد اثرگذاری بانوان در به ثمر رساندن نهضت انقلاب اسلامی بودیم، در شرایط کنونی نیز حضور بانوان در انتخابات چه به‌عنوان انتخاب‌شونده و چه به‌عنوان انتخاب‌کننده، می‌تواند چشمگیر و تأثیرگذار باشد.

وی با تاکید بر اینکه تلاشی که در مسیر سربلندی انقلاب اسلامی انجام شده است، ستودنی است، ابراز امیدواری کرد با توان و قدرت شاهد گسترش این سربلندی در انتخابات پیش رو باشیم.

انقلاب اسلامی نقش زنان را در اداره کشور احیا کرد

«عارف نوروزی» مدیرعامل شستا در این آیین با بیان اینکه انقلاب اسلامی نقش زنان را در اداره کشور احیا کرد، گفت: در این راستا آنچه امروز مهم است، نقش مدیران ارشد کشور در پررنگ‌تر شدن حضور زنان است تا بتوانیم از کارآمدی‌های آنان بیشتر بهره ببریم.

وی افزود: ۴۵ سال از پیروزی انقلاب می‌گذرد و این زمان نشان داد زنان چه جایگاه و نقش آفرینی والایی در اداره جامعه دارند. موفقیت و دستاوردهای خیره‌کننده نتیجه تلاش و مجاهدت بانوان است.

نوروزی گفت: زنان ایران با شخصیت بالنده و خردمندانه در مجامع علمی، ورزشی، کارآفرینی و در همه عرصه‌ها به‌خوبی درخشیده‌اند و نقش آن‌ها هم در خانواده و هم در جامعه از توفیقات غیرقابل انکار انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به اینکه حضور مؤثر بانوان توانمند برای مجموعه شستا مهم بوده و هست، گفت: هم‌اکنون در این مجموعه بزرگ اقتصادی بیش از ۱۰۰ مدیر ارشد و بیش از ۴۰۰ مدیر میانی از جامعه بانوان مشغول به خدمت هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha