محمود عزیزخانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به وسیله جی پی اس و نرمافزاری که از طریق تبلت در اختیار بازرسان سازمان تامین اجتماعی قرار داده شده است، تمامی کارگاهها به صورت هوشمند مورد بازرسی قرار میگیرد که یکی از مزایای این برنامه پایش لیست بیمهای کارگران مشغول به کار است.
وی اظهار داشت: هوشمند شدن بازرسی ها موجب شده تخلفاتی که پیش از این وجود داشت به حداقل برسد.
این مسوول ادامه داد: نظارت و بازرسی بیمه ای این اداره کل بر کارگاه ها، شرکت های تولیدی و صنعتی بسته به نوع فعالیت های آنان متغیر بوده و در طول سال انجام می شود.
عزیزخانی یادآور شد: بر این اساس شرکت ها و یا واحدهایی که نیروی انسانی بالای ۵۰ نفر دارند بازرسی بیمه ای نمی شوند اما برای دیگر مراکز تحت پوشش که کمتر از ۵۰ نفر هستند این مهم انجام میشود.
وی تصریح کرد: طبق برنامه کارگاه هایی که از بیمه کمک دولتی و یا فصلی می گیرند به طور معمول بازرسی آنها هر چهار ماه انجام می شود.
مدیرکل تامین اجتماعی استان زنجان با بیان اینکه فرار بیمه ای امری اجتناب ناپذیر است، ادامه داد: هر چند مسائلی از این دست تا حدودی وجو دارد اما می توان گفت بازرسی ها به نحو صحیحی انجام می شود.
وی خاطرنشان کرد: به طور یقین آگاهی شاغلین از نوع پوشش بیمه ای، میزان دریافتی ها و موارد دیگر می تواند سوء استفاده های احتمالی را تا حد زیادی کاهش دهد.
عزیزخانی با بیان اینکه این اداره کل، در شاخه بیمه ای و درمانی نیز با تمام قدرت و با هفت شعبه دائمی در بحث بیمه ای خدمت رسانی می کند، گفت: یک شعبه اقماری، چهار کارگزاری اصلی و در بخش درمان نیز ۲ بیمارستان و پنج درمانگاه خدمات مورد نیاز را به گروههای هدف ارائه می کنند.
نظر شما