به گزارش روز جمعه خبرنگار ایرنا، محسن نجات در جمع خبرنگاران در مشهد افزود: از صبح امروز تا این لحظه حدود ۹۰ تماس تلفنی با این مرکز برقرار شده است و از درخواست آدرس شعب، صندوق سیار و همچنین گزارش اولیه تخلف به این مرکز اعلام شده است.
وی در خصوص گزارشهای دریافتی ادامه داد: نوع گزارش دریافتی در مورد تخلف ها اینگونه است که گزارش اولیه آن توسط هیات نظارت شهرستان با هماهنگی فرمانداری شهرستانها مورد بررسی قرار میگیرد و اگر شرایط نیاز به ورود دستگاه قضا باشد به مرکز استان گزارش میشود.
رییس هیات بازرسی ستاد انتخابات استان بیان کرد: حدود ۳۹ گزارش اولیه تاکنون دریافت شده است که شامل گزارشهای مردمی، طرفداران کاندیداها و بازرسان مورد وثوق هستند و گزارش های رسیده هنوز منتج به تشخیص تخلف نشده است.
نجات گفت: از ساعات اولیه امروز بازدید از صندوق ها، شعب و مدارس در جای جای شهر مشهد صورت گرفت و شاهد حضور ارزشمند مردم هستیم که ما را شگفت زده کرد و این موضوع مورد مباهات ماست.
وی افزود: با توجه به شرایط جوی روز گذشته برخی از عوامل و صندوق های سیار به مناطق صعبالعبور خراسان رضوی اعزام شدند که در نهایت نتوانستند به این مناطق برسند و در حدود ساعت چهار صبح امروز حرکت خود را دوباره آغاز کردند و توانستند در اولین ساعات اخذ رای به این مناطق برسند.
وی اظهار کرد: شاهد شرایط آرام و تحت کنترلی در محل شعب اخذ رای هستیم و صندوق های سیار نیز به مراکز درمانی، بیمارستانها و سایر مراکز جمعیتی و صنعتی اعزام شده اند که تا امکان اخذ رای از مردم وجود داشته باشد.
به گزارش ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری برای گزینش ۲۴ نماینده خراسان رضوی در مجالس مزبور، همزمان با سراسر کشور از ساعت هشت صبح در این استان آغاز شد و همچنان ادامه دارد.
چهار میلیون و ۷۵۰ هزار نفر در خراسان رضوی واجد شرایط رای دادن هستند که از این تعداد ۲۵۰ هزار نفر رای اولی اند و برای نخستین بار در صحنه انتخابات و مشارکت سیاسی حضور می یابند.
خراسان رضوی ۱۸ کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی و ۶ نماینده در مجلس خبرگان رهبری دارد که برای مجلس شورای اسلامی ۸۱۵ نفر و برای مجلس خبرگان رهبری هشت نامزد در عرصه رقابت حضور دارند.
همچنین این استان دارای چهار هزار و ۶۲۷ شعبه اخذ رای است و در مجموع ۸۰ هزار نفر مدیریت و نظارت بر این انتخابات در این شعب را برعهده دارند.
واجدان شرایط رای دادن باید یکی از مدارک هویتی از جمله کارت ملی، شناسنامه، کارت پایان خدمت، گواهینامه رانندگی و یا گذرنامه خود را همراه داشته باشند و برای افرادی که شناسنامه قدیمی دارند، داشتن کارت ملی یا شماره ملی الزامی است.
نظر شما