نگاهی گذرا به سوابق ۴ منتخب جدید مجلس شورای اسلامی از استان بوشهر

بوشهر- ایرنا- انتخابات مجلس دوازدهم با مشارکت ۴۵ رصدی مردم استان بوشهر برای انتخاب چهار نماینده به اتمام رسید که اشنایی گذرا با سوابق منتخبین جدید خانه ملت از استان بوشهر خالی از لطف نیست

به گزارش ایرنا، قطار انتخابات استان بوشهر در روز ۱۱ اسفندماه با ۴۵ درصد از مسافران واجد شرایط به ایستگاه بهارستان رسید تا ۲ مهمان جدید و ۲ مستاجر قبلی پا در خانه ملت نهند.

این انتخابات با نام نویسی قطعی ۲۶۴ نفر آغاز شد که در نهایت ۱۵۸ داوطلب مجوز ورود به انتخابات را کسب کردند، هر چند فقط ۱۱۸ نفر بر عهد خود پایبند بوده و مابقی به دلایلی در میانه راه از این قطار پیاده شدند.

برگزارکنندگان انتخابات در استان بوشهر مطابق با کاربستی که ستاد انتخابات وزارت کشور به آنها اعلام کرده بود برنامه ها را به شکل دقیق و منظمی در سایه استفاده از رسانه ها پیش بردند تا چهار حوزه انتخابیه استان با جمعیت ۸۰۴ هزار و ۱۰۷ نفر واجد شرایط رای دادن از جمعیت یک میلیون و ۲۰۹ هزار نفری استان بتوانند در ۸۷۳ شعبه رای خود را به صندوق های اخذ رای بیاندازند.

حاصل این کنش ها، شرکت ۳۶۲ هزار و ۴۴۸ نفر از واجدین شرایط رای دهندگان در این دوره از انتخابات بوده که نشان از مشارکت ۴۵ درصدی می دهد هر چند رای ۱۲ درصد از شرکت کنندگان واجد شرایط به تعداد ۴۳ هزار و ۹۰۰ نفر نیز توسط دست اندرکاران برگزاری انتخابات باطل اعلام شده است.

در مجموع پس از شمارش آراء رئیس ستاد انتخابات استان بوشهر بعد از ظهر شنبه در گفت و گو با ایرنا اعلام کرد: جعفر پورکبگانی در حوزه انتخابیه بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی با ۲۳ هزار و سه رأی به‌ عنوان منتخب مردم انتخاب شد.

اکبر پورات اضافه کرد: در حوزه انتخابیه دشتستان ابراهیم رضایی با ۴۳ هزار و ۶۲۹ رأی، در حوزه انتخابیه دشتی و تنگستان غلامحسین زارعی با ۲۰ هزار و ۲۵۷ رأی و درحوزه انتخابیه کنگان، دیر، جم و عسلویه حجت الاسلام موسی احمدی با ۱۹ هزار و ۱۶۵ رأی به‌عنوان منتخب مردم انتخاب شدند.

بنا به گفته رئیس ستاد انتخابات استان بوشهر از ۳۶۰ هزار و ۶۳۸ جمع آرای مأخوذه مجلس خبرگان رهبری در استان، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری با ۲۵۴ هزار و ۱۷۶ رأی به‌ عنوان منتخب مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد.

جعفر پورکبگانی، منتخب مردم حوزه انتخابیه بوشهر، گناوه و دیلم

متولد سال ۱۳۳۹ بوشهر از اوائل دهه شصت وارد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد. در دولت های نهم و دهم به مدت هفت سال فرماندار شهرستان بوشهر بود. کارشناس بازرسی استان های فارس و بوشهر، همچنین کارشناس ارشد بازرسی استان های جنوبی کشور، معاون اداره کل بازرسی استان بوشهر و ریاست شورای ششم از دیگر مسئولیت های وی بوده است.

وی در حوزه ورزش فوتبال نیز دارای جایگاهی بوده و سال های مدیرعامل باشگاه های مقاومت و ایرانجوان بوشهر را بر عهده داشته است.

مدرک تحصیلی وی لیسانس حقوق و کارشناس ارشد حقوق بین الملل است. گرایش فکری وی اصول گرای انقلابی است. در شهرستان بوشهر و این استان چهره ای شناخته شده است به گونه ای که در انتخابات شورای ششم با اختلاف تقریبا ۲ برابری نسبت به گزینه بعد از خود به عنوان نفر اول وارد شورای شهر بوشهر شده و در سال اول فعالیت، ریاست این شورا را بدست داشت. سال هاست خیریه بزرگی در شهر بوشهر را مدیریت می کند.

وی برای نخستین بار در انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کرده که توانسته منتخب مردم این حوزه شود.

ابراهیم رضایی، منتخب مردم حوزه انتخابیه دشتستان

جوان دهه شصتی متولد سال ۱۳۶۱ شهر آبپخش دشتستان استان بوشهر که برای دومین بار پیاپی از این حوزه به مجلس راه یافته است. دارای مدرک تحصیلی ارتباطات در مقطع دکتری است. فعالیت در سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی به عنوان دبیر سیاسی، خبرنگار و روزنامه نگار در سایت های مطرح کشوری و همچنین تجربه فعالیت در روابط عمومی و پایگاه اطلاع رسانی دفتر رهبر معظم انقلاب نیز در کارنامه دارد.

سردبیر خبرگزاری مهر، دبیر سیاسی روزنامه ایران، مدرس دانشگاه‌های تهران، مشاور مدیرعامل خبرگزاری فارس، کارشناس برنامه‌های صدا و سیما، دارای سابقه بازرسی در سطوح کلان، مدیر مسئول نشریه دانشجویی جنبش، عضو بعثه مقام معظم رهبری در کشور عربستان، عضو شورای فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی،دبیر ستاد برگزاری یادواره شهدای دانشجو و خبرنگار کشور، قائم مقام خبرگزاری پانا (وابسته به وزارت آموزش و پرورش) از دیگر فعالیت های رضایی پیش از ورود به مجلس یازدهم بوده است.

وی یک اصول گرای انقلابی است که برای نخستین بار توانسته در ۲ دوره از انتخابات دشتستان صاحب کرسی مجلس شود در حالی که از ابتدای انقلاب تاکنون هیچ فردی نتوانسته این موقعیت و موفقیت را کسب کند. داشتن تعامل موثر با مردم، فن بیان خوب و همیشه لبخند از ویژگی های فردی این جوان رویشی انقلاب است.

رضایی در انتخابات مجلس یازدهم از همین حوزه انتخابیه از میان ۸۹ هزار و ۹۲۱ رای ماخوذه، ۳۶ هزار و ۵۸۱ رای به دست آورد در حالی که در این دوره از انتخابات از ۷۶ هزار و ۵۲ رای ماخوذه ۴۳ هزار و ۶۲۹ رای بدست آورد که از حیث رای اوری نسبت به آرای ماخوذه نسبت به دور قبل یک جهش بسیار خوبی تجربه کرده است که نشان می دهد مردم از کارکرد وی در مجلس یازدهم رضایت دارد.

غلامحسین زارعی، منتخب مردم دشتی و تنگستان

متولد سال ۱۳۴۸ شهر کاکی شهرستان دشتی استان بوشهر است. با ورود به صداو سیمای مرکز بوشهر در دهه هفتاد، وارد فضای رسانه ای شد و مدتی به عنوان دبیر خبر این مرکز فعالیت کرد. در دولت نهم و دهم مدیرکل میراث فرهنگی، فرماندار دشتستان، مدیرکل تعاون استان بوشهر، فرماندار شهرستان های لنگه و پارسیان در استان هرمزگان را در کارنامه دارد. در سال ۱۴۰۰ در سمت مدیرکل دیوان محاسبات استان گلستان معارفه شد.

مشی سیاسی وی اصول گرایی است. در انتخابات مجلس های نهم و دهم از حوزه غرب استان هرمزگان ۲ بار داوطلب نمایندگی شد که اگر چه موفق به ورود به مجلس از این حوزه انتخابیه نشده بود اما روایت تخصیص هزینه تبلیغات انتخاباتیش برای درمان چشم یک دختر ۶ ساله در آن دوره ها در کنار یک سری فعالیت های عام المنفعه بسیاری از نگاه ها را به وی جلب کرد.

وی در انتخابات مجلس دوازدهم توانست با اختلاف ۷۲۵ رای، گوی سبقت از نماینده کنونی این حوزه را برباید که تحلیل گران بخش عمده ای از این موفقیت را مرهون مناظره انتخاباتی وی در صدا و سیمای مرکز بوشهر به همراه پایگاه مردمی اش می دانند.

حجت الاسلام موسی احمدی، منتخب مردم کنگان، دیر، عسلویه و جم

متولد یکم فروردین سال ۱۳۴۱ بندر کنگان است. در دوره نهم از این حوزه انتخابیه وارد مجلس شد و دبیر دوم کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی و عضویت کمیسیون اصل نودم مجلس شورای اسلامی را بدست گرفت. در مجلس دهم شورای اسلامی از این حوزه شانسش را امتحان کرد اما برایش خوش یمن نبود و نتوانست وارد مجلس شود اما در دور یازدهم از همین حوزه وارد مجلس شد و نائب رئیس اول کمیسیون انرژی را در اختیار گرفت.

رئیس دادگستری شهرستان‌های فیروزآباد و مرودشت، مدیرکل ثبت استان فارس، معاون اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و قاضی بخش های مختلف حوزه های قضایی از سوابق وی به شمار می رود.

وی دارای مدرک حوزوی درس خارج و دکترای فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد است. خط و مشی سیاسی وی اصولگرایی معتدل است.

در مجلس نهم با ۳۴ هزار و ۵۷۶ رای با درصد آرا ۳۶.۶۷ ، در مجلس یازدهم ۳۸ هزار و ۹۹۸ رای و در مجلس دوازدهم با ۱۹ هزار و ۱۶۵ رای وکالت مردم این حوزه انتخابیه را در خانه ملت بر عهده گرفته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha