به گزارش ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، «محمد آیینی» در جلسه شورای مسکن که با حضور اعضای هیات مدیره، معاونان و مدیران شرکت و همچنین مدیران ادارات راه و شهرسازی استانها و نیز شهرداریهای کشور برگزار شد، از اقدامهای شهرداری بوشهر و اداره کل راه و شهرسازی استان بوشهر در خصوص تدوین بسته تشویقی بومی و اطلاع رسانی گسترده در این زمینه و نیز تشکیل حلقههای میانی تجلیل و قدردانی کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه یکی از اتفاقات خوب هفته گذشته اقدامهای مناسب استان بوشهر در زمینه نوسازی مسکن بود، گفت: در هفتهای که گذشت شاهد بودیم شهرداری بوشهر همه تلاش خود را برای ارتقای نوسازی مسکن در بافتهای فرسوده انجام داد و در این راستا تبلیغات گستردهای هم در فضای مجازی و هم به صورت محیطی و نصب بنر در سطح خیابانهای این استان بودیم.
آیینی با تاکید بر اینکه شهرداری و اداره کل راه و شهرسازی بوشهر با همکاری خوب بسته تشویقی بومی این استان را تدوین کردند، خاطرنشان کرد: به طور قطع این عملکرد و همکاری خوب دو دستگاه یاد شده تاثیر فراوانی در افزایش نوسازی بافتهای فرسوده در این شهر خواهد داشت که در آینده نزدیک نمایان میشود.
۹۰ درصد متقاضیان ساخت و ساز بوشهر ساکنان بافتهای فرسوده هستند
در ادامه «سعید برزگرزاده» معاون شهرسازی و معماری شهرداری بوشهر با بیان اینکه بعد از تصویب و ابلاغ بسته تشویقی بومی متقاضیان بسیاری برای صدور پروانه ساخت در بافتهای فرسوده داشتیم، اظهار داشت: در این مدت دستور نقشههای بسیاری صادر شد و تا پایان سال تعداد زیادی از آنها به پروانه ساختمانی تبدیل می شود. اکنون در شهر بوشهر ۹۰ درصد متقاضیان ساخت و ساز ساکنان بافتهای فرسوده هستند.
۸۰ درصد محلههای هدف بازآفرینی بوشهر بهسازی و آسفالت شد
وی با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۸۰ درصد معابر محدودههای هدف بازآفرینی در شهر بوشهر بهسازی و آسفالت شده است، گفت: در بحث فضای سبز و آسفالت و بازگشایی معابر پروژههای بسیاری در دست اجراست.
برزگرزاده افزود: علاوه بر این در بحث تشکیل حلقههای میانی نیز اطلاعرسانیهای خوبی در سطح شهر انجام شده و از گروههای داوطلب و متخصص دانشگاهی دعوت به همکاری کرده ایم و جلسات متعددی در این زمینه برگزار شده است.
وی خاطرنشانکرد: اکثر شهروندان با مفاد بستههای تشویقی آشنایی دارند و امیدوارم در آینده نزدیک شاهد شرایط بهتری در نوسازی بافتهای فرسوده باشیم.
در ادامه «رضایینیا» مدیربازآفرینی اداره کل راه و شهرسازی استان بوشهر با بیان اینکه در بوشهر یکهزار و ۷۲۰ هکتار بافت ناکارآمد وجود دارد، گفت: بستههای تشویقی را در قالب کتابچه، بروشور و کلیپهای مختلف در اختیار شهرداری قرار دادهایم که با همکاری شهرداری، این بستههای اطلاعرسانی بین مردم توزیع میشود.
وی بیانداشت: در بوشهر حلقههای میانی در بیش از ۲۰ محله تشکیل شده است و همه این گروهها فعال هستند. در مجموع در ۱۲ شهر و ۴۸ محله، حلقههای میانی راه اندازی شده و حدود ۶ هزار بسته تشویقی بین شهروندان توزیع شده است.
نظر شما