به گزارش خبرنگار ایرنا، سهم چهارمحال و بختیاری از مجلس خبرگان رهبری یک کرسی و مجلس شورای اسلامی نیز چهار کرسی است که پس از ماهها فعالیت؛ منتخبان هر کرسی معرفی و امروز هریک آماده اجرای برنامههای خود برای پیشرفت و توسعه استان هستند.
منتخب خبرگان:حضور مستمر در شهرستانهای استان
منتخب مردم خبرگان رهبری در چهارمحال و بختیاری در خصوص برنامههای خود در گفت وگو با خبرنگار ایرنا یکی از برنامههای جدی خود را حضور مستمر و ماهانه در شهرستانهای ۱۲ گانه استان عنوان کرد.
آیتالله عبدالله کیوانی هفشجانی تبیین مسائل انقلاب اسلامی، شنیدن حرفهای مردم، اولویتبندی مشکلات و انتقال آنها به مسوولان را از جمله برنامههای خود عنوان کرد.
برنامه منتخبان مجلس شورای برای آبادانی استان
منتخب مردم در حوزه شهرستانهای انتخابیه شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر بررسی و پیگیری مسائل و رفع مشکلات این حوزه را در چند شاخص معرفی کرد.
احمد راستینه هفشجانی در گفت و گو با ایرنا مهمترین مساله حوزه انتخابیه شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر را موضوع آب دانست و گفت: دفاع از حقوق آب استان، تمرکز بر افزایش بهرهوری، حرکت به سمت تکمیل تصفیهخانه شبکههای فاضلاب و استفاده از پساب برای توسعه واحدهای صنعتی مهمترین برنامه در این حوزه انتخابیه به شمار میرود.
وی با تاکید بر رفع تنش آبی از شهرها و روستاها با تکمیل طرحهای آبرسانی افزود: رفع تنش آبی از بخش لاران، انتقال آب به دشتها برای جبران کمبود بارش و رفع مشکلات کشاورزان، اجرای شبکههای انتقال آب در دشتها، تکمیل طرحهای نیمهتمام آبیاری تحت فشار، پیگیری ایجاد سدهای کشاورزی که مطالعات آنها انجام شده و تکمیل زیرساختهای مهم جادهای را از مهمترین برنامههای خود در این حوزه انتخابیه عنوان کرد.
به سرانجام رسیدن طرح ۱۲ ساله راهآهن
راستینه هفشجانی گفت: با توجه به اهمیت طرح راهآهن برای چهارمحال و بختیاری؛ پیگیری برای جذب اعتبارات لازم برای به سرانجام رساندن این طرح در دولت سیزدهم از مهمترین اولویتهای این حوزه انتخابیه است.
وی با تاکید برضرورت رفع مشکلات موجود در بخشهای شهری به خصوص در شهرکرد افزود: تقویت زیرساختهای رفع مشکلات موجود در بحثهای شهری به خصوص در شهرکرد از جمله الزاماتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
منتخب مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی تصویب طرح جامع شهرکرد و بازنمایی جایگاههایی برای توسعه خدمات شهری را از جمله فناوران و سایر خدمات مورد نیاز برای توزیع مناسب ترافیک شهری و دسترسی آسان مردم به خدمات را از دیگر برنامههای خود عنوان کرد.
راستینه هفشجانی حل مساله فناوران ۲ با رویکرد تامین نیازمندیها و دسترسی راحتتر مردم به خدمات فنی را از دیگر اولویتهای خود معرفی کرد.
منتخب مردم در حوزه انتخابیه شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر توسعه متوازن شهرکرد متناسب با بوم شهری، تامین زیرساختهای لازم برای شهرکهای جدید، تکمیل زیرساختهای شهرک منظریه، تکمیل و تامین زیرساختهای توسعه مجتمعهای نوین کشاورزی، دامپروری، تشکیل زنجیره ارزش افزوده در برخی محصولات از جمله نواحی صنعتی بادام و مالت را از جمله برنامههای مهم خود برای توسعه استان تعریف کرد.
وی تکمیل و توسعه زیرساختهای نواحی و شهرکهای صنعتی، ایجاد نواحی صنعتی با نگاه به تکمیل زنجیرههای ارزش از جمله تکمیل زنجیره فولاد ونواحی سلولزی با هدف بهرهبرداری از ظرفیت چوب استان، حرکت به سمت استقرار صنایع پیشران از جمله آغاز به کار پتروپالایشگاه نفت، توسعه پارکهای فناوری، استقرار صنایع هایتک و توجه به اشتغال دانش آموختگان(فارغ التحصیلان) استان را ازجمله برنامههای خود معرفی کرد.
رسیدگی به مسائل معیشتی و اقتصادی مهمترین برنامه منتخب لردگان، خانمیرزا و فلارد
منتخب مردم حوزه شهرستانهای انتخابیه لردگان، خانمیرزا و فلارد نیز در گفت و گو با ایرنا معتقد است امروز مسائل معیشتی، اقتصادی و رفاه عمومی را از دغدغههای دائمی، هفتگی و لحظهای ملت تبدیل شده و رسیدگی به این موارد را به عنوان مهمترین اولویت کاری خود در مجلس دوازدهم عنوان کرد.
سید روحالله موسوی افزود: ازدواج و تامین مسکن را از مهمترین مسائل پیش روی جوانان حوزه انتخابیه و کل کشور است که ایجاد راهکارهای مناسب برای رفع این مشکلات باید در اولویت کاری مجلس دوازدهم باشد.
وی رسیدگی و تقویت زیرساختهای آموزشی از جمله آموزش و پرورش و آموزش عالی، بهداشت، درمان، کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، بومگردی و گردشگری را از دیگر اولویتهای کاری خود در حوزه انتخابیه لردگان، خانمیرزا و فلارد معرفی کرد.
منتخب مردم لردگان، خانمیرزا و فلارد با تاکید بر اهمیت قانونگذاری و نظارت تاکید کرد: تلاش میشود با همگرایی منتخبان مردم در مجلس شورای اسلامی؛ مجلس دوازدهم مجلسی قوی، کارآمد و متفاوتی نسبت به دورههای قبل باشد.
پیگیری تقویت زیرساختها در شهرستان بروجن
منتخب مردم شهرستان بروجن در مجلس دوازدهم نیز به خبرنگار ایرنا گفت: رسیدگی به زیرساختهای شهرستان بروجن در بخشهای مختلف از جمله مهمترین اولویتها در این حوزه انتخابیه به شمار میرود.
وی اظهار داشت: با توجه به قابلیتهای موجود شهرستان بروجن در بخش کشاورزی توجه به این بخش به خصوص تقویت و توسعه گلخانهها از دیگر اولویتهای مشخص شده برای این حوزه انتخابیه است.
منتخب مردم در حوزه انتخابیه بروجن تقویت حوزه گردشگری و تقویت ارتباط این حوزه با بخش کشاورزی و توسعه گردشگری بومگردی را به طور فعال در بین مردم و نه سرمایه گذاران ایجاد شود.
وی سومین محور کاری خود برای حوزه انتخابیه شهرستان بروجن را تقویت و توسعه صنعت معرفی کرد که نقش مهمی در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی منطقه به دنبال دارد.
نگاه مسالهمحوری برای حل مشکلات اقتصادی
منتخب مردم حوزه انتخابیه شهرستانهای اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار به خبرنگار ایرنا گفت: باید به مشکلات به ویژه مسائل اقتصادی کشور بر اساس مساله محوری نگاه کرد.
حمیدرضا عزیزی فارسانی در گفت و گو با ایرنا افزود: برای حل ناترازیهای سیستم بانکی، پولی و صندوق بازنشستگی کشور باید بر اساس مساله برنامهریزی کرد.
وی بر این اعتقاد است که برخی از بندهای برنامه هفتم توسعه کشور نیاز به اصلاح دارد و اصلاح این موارد به رشد اقتصادی جامعه کمک میکند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با ۱۲ شهرستان و بیش از یک میلیون نفر جمعیت، چهار نماینده در مجلس شورای اسلامی و یک نماینده در مجلس خبرگان رهبری دارد.
نظر شما