" حماسه حقپرست " روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: موسیقی، هنری فاخر و ماندگار در جامعه است که به دلیل شاد بودن، این هنر در جنوب کشور منحصر بهفرد است.
وی بیان کرد: پیشینه و توانمندیهای غنی موسیقایی از دیرباز در استان بوشهر رواج داشته و به واسطه این مولفه هنرمندان برجسته بسیاری را پرورش و به جامعه موسیقی معرفی کرده است.
حقپرست افزود: جشنواره موسیقی فجر بخشی از این هنر ماندگار استان بوشهر بود که این مهم را در ادعا میتوان در استفاده از بدو تولد و زایش کودک تا هنگام مرگ با زندگی مشاهده کرد.
وی ادامه داد: ۱۱ گروه موسیقی از سراسر استان در ۶ شب و بخشهای "محلی مقامی بوشهر"، "سنتی ایرانی"، "کلاسیک ایرانی"، "کرال نواحی ایران"، "پاپ تلفیقی" و "پاپ" در این جشنواره به اجرا پرداختند.
حقپرست اظهار کرد: به طور میانگین ۳۵۰ نفر در هر اجرا حضور داشتند که نشان از استقبال خوب مردم از این جشنواره دارد.
رییس انجمن موسیقی استان بوشهر یادآور شد: انجمن موسیقی خانه همه اهالی موسیقی از خردسالترین تا پیشکسوتترین هنرمند است و با افتخار از هنرمندان برجسته این حوزه در حد توان حمایت میکند و این را رسالت خود میداند.
"پخش کلیپ از اجرای گروههای جشنواره"، "پخش تیزر جشنواره"، "دفنوازی علی یوسفی و محمد وحیدزاده" و تقدیر از پیشکسوتان عرصه موسیقی "اصغر قربانی، اسماعیل آشوری و رزاق علیمرادی" و تقدیر از گروههای حاضر در چهارمین جشنواره استانی موسیقی فجر بوشهر دیگر بخشهای این آیین بود.
چهارمین جشنواره استانی موسیقی فجر و سیونهمین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر از ۲۳ لغایت ۲۸ بهمن ماه در مجتمع فرهنگی هنری ۹ دی بوشهر برگزار شد.
نظر شما