به گزارش خبرنگار ایرنا حسن حیدری در آیین بهره برداری از نیروگاههای خورشیدی بجستان افزود: از این تعداد ۳۰ نیروگاه خورشیدی از محل اعتبارات کمیته امداد امام خمینی (ره) و ۴۳ نیروگاه خورشیدی هم از اعتبارات بنیاد برکت و بنیاد علوی تامین و راه اندازی شد.
وی هدف از ایجاد نیروگاههای خورشیدی در مناطق روستایی را کمک به کسب درآمد و معیشت روستاییان و از جمله خانوارهای زیر پوشش نهادهای حمایتی ذکر کرد.
فرماندار بجستان اضافه کرد: در راستای رویکردهای دولت سیزدهم مبنی بر توجه به محرومیت زدایی و اشتغالزایی در مناطق روستایی اعتبارات فوق از محل تبصره های ۱۶ و ۱۸، بنیاد علوی و برکت تامین و پرداخت شد.
وی گفت: با توجه به اینکه شهرستان بجستان ۳۰۰ روز در طول سال از نعمت آفتاب برخوردار است، ایجاد و نصب نیروگاههای خورشیدی و درآمد ناشی از آن نقش مهمی در کسب معیشت خانوارهای زیر پوشش نهادهای حمایتی دارد.
حیدری تصریح کرد: روستای قاسم آباد بجستان به عنوان روستای نمونه و هدف برای راه اندازی نیروگاههای خورشیدی در نظر گرفته شده است و در آینده نزدیک افزون بر ۱۰۰ نیروگاه خورشیدی در دیگر نقاط روستایی بجستان نصب می شوند.
وی هزینه نصب هر یک از نیروگاههای خورشیدی در مناطق روستایی بجستان را یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال ذکر کرد.
از چهاردهم اسفند سالروز تاسیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تا ۲۱ اسفندماه به عنوان هفته احسان و نیکوکاری نامگذاری شده است.
روستای قاسم آباد با بیش از ۸۰۰ نفر جمعیت از توابع بخش مرکزی و در فاصله ۲۰ کیلومتری غرب مرکز شهرستان بجستان قرار دارد.
مرکز شهرستان ۴۰ هزار نفری بجستان در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب غربی مشهد و جنوب استان خراسان رضوی قرار دارد.
این شهرستان مرکب از ۲ بخش مرکزی و یونسی و دارای ۴۹ روستا است که ۱۸ هزار نفر از این جمعیت را روستاییان تشکیل می دهند.
نظر شما