جهانگیر عبدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: والدین نوآموزان میتوانند از یکم فروردین تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ با مراجعه به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به نشانی https://my.medu.ir نسبت به آغاز فرایند سنجش فرزندان و انجام نوبتگیری اقدام کنند.
وی با اشاره به عدم ثبتنام تعدادی از نوآموزان در برخی مناطق گیلان افزود: با توجه به اینکه ثبتنام قطعی آنان در سال تحصیلی آینده منوط به اجرای طرح سنجش سلامت خواهد بود، ضروری است والدین نسبت به فرآیند صدور نوبت و مراجعه به پایگاههای سنجش سلامت اقدامات لازم را انجام دهند.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان گیلان بیان کرد: والدین میتوانند با در دست داشتن اصل شناسنامه خود و فرزندشان، اصل کارت واکسیناسیون، یک قطعه عکس و تصویر نوبت از سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به پایگاههای سنجش سلامت مراجعه کنند.
وی از والدین نوآموزان خواست تا برای جلوگیری از تداخل نوبتگیری و ازدحام بیمورد، تنها به پایگاههای سنجش منطقه شهرستان محل اقامت خود مراجعه کنند.
عبدی درباره دانشآموزان جامانده پایههای اول و بالاتر که سنجش بدو ورود را انجام نداده یا مدارک سنجش آنان ناقص است، اظهار کرد: مدیران مدارس ابتدایی موظفند هر چه سریعتر نسبت به شناسایی و ارجاع این دسته از دانشآموزان به پایگاههای سنجش سلامت، اقدامات لازم را انجام دهند.
وی بیان کرد: مدیران مدارس باید بر اساس نتیجه سنجش انجام گرفته نسبت به ثبتنام نوآموزان در سامانه سیدا اقدام کنند؛ اطلاعات لازم در خصوص نحوه ورود مدیران به سامانه و دریافت نتیجه سنجش به آنان اعلام شدهاست.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی گیلان با اشاره به فعالیت ۲۷ پایگاه سنجش سلامت در استان اضافه کرد: پیشبینی میشود که تا پایان خرداد سال آینده حدود ۲۸ هزار و ۸۲ نوآموز زیر پوشش سنجش سلامت قرار گیرند.
شرط اصلی ثبت نام کلاس اول در مدارس، سنجش سلامت است و برای این کار والدین باید به پایگاه های سنجش مراجعه کنند تا بینایی، شنوایی، آمادگی تحصیلی و سطح سلامت دانشآموز ارزیابی شود.
نظر شما