۲۱ اسفند ۱۴۰۲، ۱۴:۴۳
کد خبر: 85415225
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ارتش چین در صدد گسترش صنایع راهبردی درحوزه‌های نوظهور

تهران- ایرنا- ارتش چین در راستای پیشبرد اهداف رئیس جمهور این کشور، صنایع راهبردی در حوزه‌های نوظهور مانند هوش مصنوعی، فناوری‌های بدون سرنشین، هوافضا و فضای سایبری در جنگ‌های مدرن را گسترش می‌دهد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از نشریه گلوبال تایمز، شی جین‌پینگ رئیس جمهور چین در حاشیه کنگره ملی خلق در دیدار با مقامات نظامی و انتظامی چین اصلاحات، توسعه و نوآوری برای ارتقای همه‌جانبه صنایع راهبردی در حوزه‌های نوظهور را خواستار شد.

وی در این دیدار تاکید داشت: پکن برای پیشبرد توسعه تولید با کیفیت جدید، فرصت‌های نادری برای توسعه صنایع راهبردی ایجاد کرده است.

رئیس جمهور چین توانمندسازی نیروهای مولد و صنایع نظامی با کیفیت جدید را خواستار شد.

شی با بیان اینکه تلاش‌هایی در جهت آمادگی نظامی دریایی، حفاظت از حقوق و منافع دریایی و توسعه اقتصاد دریایی صورت گرفته است، تصریح کرد: ارتش باید سیستم‌های هوافضای چین را توسعه داده و یک سیستم دفاعی سایبری ایجاد کند.

وی افزود: اصلاحات ساختاری در صنایع علوم و فناوری نظامی در عرضه قابلیت‌های رزمی با کیفیت جدید گسترش یابد.

پس از این نشست، قانونگذاران و مشاوران سیاسی ارتش چین گفتند: فناوری باید به‌عنوان قابلیت اصلی رزمی برای ارتقای همه‌جانبه صنایع راهبردی در حوزه نوظهور به طور جدی مورد تایید قرار گیرد.

هان شنگیان نماینده نظامی کنگره خلق چین تاکید کرد که صنایع راهبردی در حوزه‌های نوظهور جز نقطه کانونی در رقابت قدرت‌های بزرگ، نقطه برتری در جنگ‌های نوین و نقطه عمل در ارتقای صنایع‌ رزمی با کیفیت جدید محسوب می‌شود.

هائو جینگ‌ون نماینده دیگر مجلس ملی چین با بیان اینکه فناوری‌های پهپادهای توسعه یافته در مناطق مهم مستقر شده‌است، افزود: پکن باید نقش مهمی در حوزه‌های نوظهور و صنایع نظامی با کیفیت بالا ایفا کند و از روند توسعه این صنایع، کاربرد فناوری‌های پیشرفته در میدان نبرد و تحقیقات فعالانه را در زمینه‌هایی ازجمله داده‌های بزرگ، اینترنت اشیا و هوش مصنوعی صورت دهد تا بتواند در جنگ احتمالی آینده پیروز شود.

لو یونچنگ یکی دیگر از قانون‌گذاران نظامی چین با تاکید بر اینکه فناوری‌های بدون سرنشین در جنگ‌های منطقه‌ای اخیر و عملیات‌های نظامی در سراسر جهان به طور گسترده در نبردهای واقعی به کار گرفته شده‌اند، افزود: پکن باید ساختار و پیکربندی ارتش خود را بهینه سازی کند و توسعه نیروهای رزمی هوشمند بدون سرنشین را تسریع کند.

لیو جنگ یکی دیگر از قانون‌گذاران نظامی چین در همین راستا تاکید داشت: علم و فناوری به طور خودکار به صنایع نظامی تبدیل نمی شود و پکن باید مسیرهایی را برای تبدیل فناوری‌های پیشرفته به فناوری‌های نظامی کیفیت بالا و مکانیسم‌هایی برای حل مشکلات در این فرآیند ایجاد کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha