به گزارش خبرنگار ایرنا، احسان یاوری روز دوشنبه در آیین تجلیل از خادمان راهیان نور لرستان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه که زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست، اظهار کرد: شهدا برای استقلال و شرف جان خود را فدا کردند و اگر قرار است این مسیر نورانی امتداد پیدا کند، باید یاد و خاطره شهدا حفظ شود.
وی با اشاره به حضور رهبر معظم انقلاب در یادمانهای راهیان نور و بیانات معظمله در فضیلت نگهداشت یاد شهدا گفت: این امر نشاندهنده اهمیت و ارزش این حرکت با برکت و پر معناست و خدمت به شهدا افتخار است.
معاون استاندار لرستان بزرگترین عملیات فرهنگی بعد از اربعین را عملیات راهیان نور دانست و افزود: دانشگاه یکی از محیطهای مناسب برای ترویج فرهنگ دینی و استفاده از ظرفیتهای دفاع مقدس برای اردوی راهیان نور میباشد و به گونهای که بزرگترین عملیات فرهنگی بین دانشجویان و دانشگاهها راهیان نور است.
یاوری با بیان اینکه بیشک زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا یکی از وظایف همه آحاد ملت است، افزود: راهیان نور میتواند این بستر را در جامعه فراهم سازد.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر ترویج فرهنگ شهادت و برگزاری اردوهای راهیان نور به جهتِ احیای فرهنگ شهادتطلبی در میان اقشار جامعه گفت: حضور و خدمت در سرزمینهای نور نسل شهادتطلب تربیت خواهد کرد و خدمت در این مسیر میتواند ظهور را زمینهسازی کند.
۱۶ هزار و ۷۰۰ نفر لرستانی به سرزمین راهیان نور اعزام شدند
مسوول سازمان اردویی سپاه لرستان در ادامه این همایش گفت: ۱۶ هزار و ۷۰۰ نفر از اقشار مختلف در قالب کاروانهای مختلف به سرزمین راهیان نور اعزام شدند.
سرهنگ مرتضی سپهوند گفت: همچنین ۲۵۰ بسیجی در قالب کاروان راهیان مکتب حاج قاسم به کرمان اعزام شدهاند.
وی با اشاره به تجلیل ۶۹ نفر در جشنواره سروهای سربلند استان، بیان کرد: امروز همچنین از هنرمندان لرستانی که در جشنواره سروهای سربلند اقدام به ارسال آثار کرده و پس از داوری برگزیده شدند، با اهدای لوح و جوایزی تجلیل میشود.
سپهوند بیان داشت: امروز ۱۴۰ نفر از مدیران، خادمین و خادمان شهدا امروز در پنجمین همایش تجلی و اخلاص مورد تجلیل قرار میگیرند.
نظر شما