به گزارش خبرنگار ایرنا، جواد تاجیک روز دوشنبه در نشست خبری که در بهشت زهرا(س) برگزار شد، افزود: برای سال تحویل درهای بهشت زهرا از چهار صبح نیز باز است. همچنین درهای بهشت زهرا (س) در ایام ماه مبارک رمضان هر شب تا ساعت ۳ بامداد باز است.
وی گفت: همچنین در شبهای قدر بهشت زهرا تا صبح باز است و برنامهها در قطعات مختلف کاملاً مردمی خواهد بود و فعالیت شهرداری صرفاً فراهم کردن شرایط برای حضور شهروندان است.
وی افزود: تمهیداتی با همکاری دستگاهها و نهادهای مختلف برنامهریزی شده است. البته راهور تهران در روزهای پنجشنبه و جمعه آخر سال در بهشت زهرا و مسیرهای منتهی به این مجموعه حضور مؤثر و مقتدری خواهد داشت تا ضمن کاهش ترافیک، عبور و مرور تسهیل شود.
تاجیک گفت: همچنین یگان امداد و کلانتریهای اطراف بهشت زهرا نیز بحث ایجاد امنیت را دنبال خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: مجموعه حمل و نقلی شهرداری شامل سازمان اتوبوسرانی نیز با ۲۰ دستگاه میدل باس برای حمل و نقل داخل بهشت زهرا، تاکسیرانی با ۵۰ دستگاه ون در ایستگاه مترو حرم امام راحل، ایستگاه شاهد و کهریزک خدمت رسانی خواهد داشت.
تاجیک بیان داشت: خدمت رسانی مجموعه حمل و نقل عمومی از صبح تا شب به صورت رایگان برای شهروندان انجام خواهد شد. در این ایام مترو نیز یک ساعت ورود اولین مسافر به سمت حرم امام (ره) را زودتر انجام میدهد و آخرین قطار نیز در ساعت ۲۳ از حرم امام راحل اعزام میشود، به این ترتیب خدمت رسانی مترو از ساعت ۵:۳۰ صبح تا ۲۳ خواهد بود.
مدیرعامل بهشت زهرا (س) از افزایش چند برابری فعالیت گشتهای اجتماعی خبر داد و گفت: در پنجشنبه و جمعه آخر سال از حضور متکدیان به شدت جلوگیری میشود چرا که این موضوع نارضایتی مردم را به همراه دارد.
تاجیک از ساماندهی گل فروشان در محل درهای بهشت زهرا و حضور پررنگ گشت انضباط شهری خبر داد و بیان داشت: در روزهای پایانی سال پمپ بنزین سیار هم برای بهشت زهرا در نظر گرفته شده و مرکز فوریتها نیز فعال است و شهروندان مثلاً در صورت خرابی خودرو میتوانند با شماره ۳۲۲۲ و ۳۳۳۳ تماس بگیرید.
وی بیان داشت: نقشههایی برای آشنایی زائران با قطعات خاص و گلزار شهدا آماده شده که داخل ایستگاههای «از من بپرس» مستقر در معابر و میادین اصلی بهشت زهرا در خدمت شهروندان خواهد بود.
وی گفت: دفن اموات در روزهای آخر سال مشابه زمانهای دیگر و تحت هر شرایطی صورت میگیرد.
تاجیک گفت: شهروندان برای حضور در بهشت زهرا به زمان بندی توجه کنند و از ایستگاههای مترو شاهد، حرم امام و کهریزک جهت حضور بهره مند شوند. همچنین در روزهای پایانی سال از برگزاری مراسم سوم، هفتم، چهلم و سال متوفیان در بهشت زهرا (س) به دلیل شلوغی و ازدحام جمعیت خودداری کنند.
مدیرعامل بهشت زهرا (س) بیان داشت: همچنین علاوه بر استقرار مجموعههای امدادی، اورژانس تهران با ۱۰ دستگاه خودرو آمبولانس، ۱۰ دستگاه موتورلانس و دو دستگاه اتوبوس آمبولانس به همراه هلال احمر و آتشنشانی با ۱۵ دستگاه در مجموعه بهشت زهرا مستقر هستند.
وی با بیان اینکه تجمع آرامستانها در بهشت زهرا اقدام درستی طی سالهای گذشته نبوده است، گفت: ظرفیت روزانه دفن اموات در بهشت زهرا از سال آینده تکمیل و آرامستانهای جدید راه اندازی میشود و بعد ۵۳ سال اقدام جدیدی صورت میگیرد و دفن اموات در حداقل چهار نقطه مختلف انجام میشود.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) اعلام کرد: وسعت بهشتزهرا اکنون ۵۷۰ هکتار است و برای تهران از اکنون تا ۵۰ سال آینده ۱۸۰۰ هکتار آرامستان نیاز است.
نظر شما