محسن ناصری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: این میزان تسهیلات شامل ۱۰۰ فقره تسهیلات ضروری و ۶۰۰ فقره تسهیلات در حوزه سرمایه در گردش بوده است.
وی افزود: تسهیلات سرمایه در گردش با کارمزد چهار درصد و برای تامین نهادههای مورد نیاز از جمله ذرت، جو، کود شیمیایی، کنجاله سویا و انواع بذور گندم بوده که در مواقع اضطراری و به منظور پشتیبانی از تولید محصولات کشاورزی پرداخت شده است.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شیروان عنوان کرد: تسهیلات ضروری نیز با کارمزد ۱۸ درصد و مدت زمان باز پرداخت چهار ماهه به متقاضیان بخش های طیور، شیلات، زراعت و دام شیروان پرداخت شده است.
ناصری در خصوص تسهیلات ضروری نیز گفت: پرداخت تسهیلات با تصویب جهاد کشاورزی و نیز هیات مدیره صندوق شیروان با توجه به شرایط جوی در سال جاری و بروز پدیده خشکسالی توانسته نقش مهمی ایفا کند.
وی افزود: تسهیلات صندوق با هدف حمایت از توسعه بخش کشاورزی و رفع موانع تولید پرداخت می شود.
ناصری با بیان اینکه صندوق این شهرستان از لحاظ عملکرد رتبه نخست خراسان شمالی را دارد، گفت: مجموع کل سرمایه صندوق توسعه بخش کشاورزی شهرستان ۱۰۵ میلیارد ریال است که سرمایه آن نسبت به سال گذشته پنج میلیارد ریال افزایش داشته است.
صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شیروان آبان ماه ۹۳ با سرمایه اولیه ۱۷ میلیارد و ۱۷۰ میلیون ریال تشکیل شد که اکنون تعداد کل سهامداران حقیقی و حقوقی آن یکهزار و ۱۰۰ نفر هستند.
شهرستان ۱۵۷ هزار نفری شیروان دومین شهر پر جمعیت خراسان شمالی است که ۱۰۵ هزار هکتار عرصه کشاورزی و باغی و ۱۲ هزار بهره بردار کشاورزی دارد.
نظر شما