به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی "الهام پورمقدم" اظهار کرد: علاوه بر جدا کردن وعده افطار و شام از یکدیگر نیز باید حجم غذای مصرفی در وعده افطار و وعده شام سبک باشد، همچنین بعد از مصرف شام در واقع قبل از خواب نیز مصرف یک عدد میوه فصل توصیه می شود.
تمامی گروه های اصلی غذایی باید در ۳ وعده رمضان دریافت شود
پورمقدم تاکید کرد: یک اصل کلی در مورد تغذیه اینکه تمامی گروه های غذایی اصلی ( نان و غلات - سبزی ها - میوه ها - لبنیات - گوشت ها ) باید در سه وعده سحری ، افطار و شام به مقدار کافی دریافت شود.
وی گفت: در وعده افطار بهتر است ۲ عدد خرما ، یک لیوان شیر ولرم ( نه داغ و نه سرد )، آب جوشیده ولرم، سبزی خوردن تازه، پنیر، نان سبوس دار، مربا، شله زرد، چای کم رنگ، خیار و گوجه مصرف شود.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان تصریح کرد: نوشیدن ۶ الی هشت لیوان آب در فاصله زمانی افطار تا سحر ضروری است و نوشیدن چای به تنهایی جایگزین آب نمی شود.
پور مقدم توصیه کرد: در وعده سحری ۲ عدد خرما، شیر، نان سبوس دار، ۲ عدد گردو، یک عدد تخم مرغ و ۲ عدد میوه فصل استفاده شود و مصرف لیمو ترش تازه در وعده سحری از تشنگی در طول روز جلوگیری می کند.
وی اضافه کرد: استفاده از حبوبات به همراه آب نارنج یا آب لیمو نیز از انتخاب های غذایی مناسب به هنگام سحر است، چرا که حبوبات دارای کربوهیدرات های پیچیده و فیبر زیاد به همراه املاح و ویتامین ها هستند و قند خون را به تدریج افزایش داده و در نتیجه بر سطح انسولین خون اثرات نا مطلوبی نمی گذارند بنابراین ساعات زیادی افراد را سیر نگه میدارند.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان یادآور شد: انتخاب رژیم غذایی مناسب در ماه رمضان به شما کمک کند تا حد ممکن در هنگام روزهداری سالم بمانید. شما در ماه رمضان برای تامین انرژی و مواد مغذی مورد نیاز بدن در طول روز، باید غذاهای غنی از پروتئین، کربوهیدرات، ویتامینها و مواد معدنی مصرف کنید و حتماً آب کافی بنوشید.
نظر شما