کیومرث مرادی روز جمعه در گفت وگو با ایرنا هدف از برپایی بازارچههای موقت بهاره را حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و ضرورت مداخله هدفمند در تنظیم بازار به ویژه ماه پایانی سال و ماه مبارک رمضان و همچنین کاهش فاصله قیمتی تولید تا سفره عنوان کرد.
وی بیان کرد: بازارچههای موقت عرضه محصولات و فرآوردههای مصرفی در مراکز ۱۲ گانه شهرستانی و شهرهای پرجمعیت تا پایان فروردین ۱۴۰۳ فعال هستند.
مرادی ادامه داد: در این ارتباط با نظارت ستاد تنظیم بازار استان از ظرفیت مکانها و فضاهای سرپوشیده و زمینهای متعلق به شهرداریها، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی و سایر دستگاهها با رعایت مسایل زیستمحیطی و ترافیکی و امکان دسترسی آسان استفاده شده است.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: همچنین اولویت واگذاری غرفهای در بازارچههای موقت با تایید ستاد تنظیم بازار استان برای تولیدکنندگان، تعاونیهای روستایی، سازمان میوه و ترهبار شهرداری و اصناف است.
به گفته مرادی، تامین و توزیع کالاهای اساسی تنظیم بازار، محصولات و فرآوردههای کشاورزی از سوی جهادکشاورزی انجام میشود.
وی اشاره به تامین گوشت مرغ مورد نیاز استان به اندازه کافی گفت: افزون بر این گوشت منجمد مورد نیاز نیز به وفور و به مقدار کافی در فروشگاههای زنجیرهای و منتخب در تمامی شهرهای استان تامین شده است.
مرادی ادامه داد: با تمهیدات انجام شده هیچ کمبودی از نظر تامین اقلام مورد نیاز بازار شب عید و ماه مبارک رمضان در استان وجود ندارد.
وی با اشاره به تامین شکر مورد نیاز بازار و شیرینی فروشیها گفت: زولبیا و بامیه درجه یک به صورت خالص فروش یکمیلیون و ۲۵۰ هزار ریال و درجه ۲ نیز به صورت خالص فروشی یک میلیون و ۵۰ هزار ریال تعیین شده است.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری افزود: همچنین با تعیین شکر مورد نیاز شیرینی فروشیها تلاش شده بازار متعادلی در این بخش ایجاد شود.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش خرید و حجم مراجعه مردم به بازار و صنفهای مختلف، اجرای طرح کنترل و نظارت ویژه بر صنفها در ایام نوروز با برنامهریزی و راهاندازی گروههای سیار برای گشت زنی و بررسی نحوه فعالیت و ارایه خدمات لازم با هدف رفع فوری موانع، مشکلات و کاستیهای احتمالی در زمان فعالیت و جلوگیری از بروز اختلال در ارایه خدمات در دستور کار ستاد تنظیم بازار قرار گرفته و برنامه سرکشیها به دستگاه های مرتبط برای اجرا ابلاغ شده است.
بیشتر بخوانید:
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما