به گزارش ایرنا، مهرداد بذرپاش عصر جمعه در آیین بهره برداری از طرحهای توسعه ای فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد، افزود: بزودی عملیات سنگین راهداری در بخش حمل و نقل جاده ای کشور آغاز می شود و این جهاد تا پایان تعطیلات ادامه خواهد داشت، این وضعیت همچنین برای بخشهای حمل و نقل ریلی و هوایی نیز مترتب است.
وی به طرحهای توسعه ای بهره برداری شده در فرودگاه مشهد اشاره و بیان کرد: با افتتاح این طرحها ظرفیت پذیرش مسافر در فرودگاه بین المللی مشهد از هفت میلیون نفر اسمی در سال به ۱۰ میلیون نفر اسمی افزایش می یابد که البته از فرودگاه مشهد بیشتر از ظرفیت اسمی مزبور بهره گرفته می شود.
وزیر راه و شهرسازی گفت: میزان رشد در ظرفیت خدمات رسانی به مسافران در فرودگاه مشهد نویدبخش رسیدن به اهداف این وزارتخانه در رسیدن این فرودگاه به نقش واقعی خود در ترانزیت بین المللی است.
بذرپاش با بیان اینکه دو راهبرد "ایمنی" و تامین "آسایش" مردم را برای حوزه فرودگاه های کشور در نظر گرفته و به شرکت فرودگاهی ابلاغ شده است، گفت: تامین ایمنی مسافران در اولویت وزارت راه و شهرسازی است و تجهیزات کمک ناوبری که امروز در فرودگاه مشهد بهره برداری شد به ایمنی بالاتر پروازها، کاهش تاخیر و ارتقای ایمنی و کیفیت پروازها کمک می کند.
وی یکی از مشکلات پرتکرار فرودگاه بین المللی مشهد را هوای مه آلود آن در فصول مختلف دانست و گفت: این موضوع تاخیر یا کنسل شدن پروازها را به دنبال داشته و زمینه گلایه مندی مردم را فراهم کرده است، تجهیزات کمک ناوبری که امروز به بهره برداری رسید، امکان نشستن خلبان در هواپیما و انجام پرواز را فراهم کرده و میزان تاخیرها یا کنسلی پروازها را کاهش می دهد.
بذرپاش به تجهیزات مورد استفاده فرودگاه ها اعم از تجهیزات اطفای حریق و سیستم های هشدار دهنده و سایر تجهیزات کمک دهنده به ارتقای ایمنی فرودگاه ها اشاره و بیان کرد: تامین این تجهیزات برای همه فرودگاه ها در راس امور شرکت فرودگاهی قرار دارد، با وجود تحریم ها و کمبود منابع، موفق شدیم در بحث تامین ایمنی پروازها نمره خوبی دریافت کنیم.
وزیر راه و شهرسازی به راهبرد دوم حوزه فرودگاهی کشور مبنی بر تامین آسایش و آرامش مسافران اشاره کرد و گفت: ۲۰ هزار مترمربعی که به وسعت فرودگاه مشهد اضافه شده است، معطلی مسافرین در ورودی و خروجی ها از بابت چکهای امنیتی، مسائل ترانزیتی و گمرکی را کاهش می دهد.
وی با تاکید بر لزوم تامین پل های ارتباطی پیاده و سوار شدن مسافر در همه فرودگاه های کشور که امکان نصب آن را دارند، گفت: در سال آینده مجوزهای لازم به فرودگاه های کشور که ظرفیت نصب این پل های ارتباطی و اتصال آن به هواپیماها را داشته باشند، داده خواهد شد تا زمان سوار و پیاده شدن مسافر به حداقل برسد، بسیاری از فرودگاه های دنیا دیگر از استفاده از اتوبوس برای رساندن مسافر به هواپیما یا بالعکس عبور کرده اند.
بذرپاش به رشد خدمات در فرودگاه مشهد اشاره کرد و افزود: روزانه ۲۴ هزار مسافر از این فرودگاه استفاده می کنند و میزان میزبانی این فرودگاه رو به افزایش است، در برخی روزهای خاص تعداد پروازها در این فرودگاه به ۲۰۰ مورد می رسد.
وی بیان کرد: با توجه به حجم بالای مسافرین در فرودگاه مشهد لازم است که هم در این فرودگاه و هم در سایر فرودگاه های پرتردد کشور، شرکتهای هواپیمایی نمایندگی های خود را مستقر کنند تا به مردم بویژه در ایام پرتردد سال پاسخگوی معطلی یا تاخیر پروازها باشند زیرا یکی از گلایه های همیشگی مردم این بوده که چرا فردی یا شرکتی در فرودگاه پاسخگوی تاخیر پروازها یا کنسلی آنها نیست.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به وجود ۵۶ فرودگاه در اختیار شرکت فرودگاهی کشور گفت: همه فرودگاه ها موظف هستند استانداردهای شرکت فرودگاهی را رعایت کنند، فرودگاه هایی که مالکیت شرکت فرودگاهی نیستند نیز نباید استانداردهای به غیر از استانداردهای این شرکت وضع کنند، البته چنین چیزی تاکنون گزارش نشده است.
نظر شما