به گزارش ایرنا از روابط عمومی منطقه ۶ عملیات انتقال گاز، رضا رفیعی روز یکشنبه با اعلام این خبر به رسانهها افزود: باتوجه به بحران سیل اخیر در جنوب استان سیستان و بلوچستان، تیم عملیات بحران منطقه ۶ مستقر در مرکز بهرهبرداری ایرانشهر به ایستگاههای بین راهی و مسیر خطوط لوله انتقال گاز اعزام شد.
وی بیان کرد: با بررسی مسیر خطوط لوله انتقال گاز در شهرستانهای قصرقند، نیکشهر، دشتیاری، چابهار و کنارک تمهیدات لازم برای مقاومسازی و افزایش ایمنی خطوط لوله انتقال گاز فشارقوی و تاسیسات بین راهی در برابر سیل اخیر با سرعت عمل بالا و تلاش جهادی در سه شبانه روز، متوالی انجام گرفت.
سرپرست منطقه ۶ عملیات انتقال گاز کشور تصریح کرد: بیش از یکهزار و ۲۲۰ کیلومتر خطوط لوله فشارقوی و ۵۶ ایستگاه بین راهی، حفاظت کاتدیک و لانچر و رسیور، در محدوده استان سیستان و بلوچستان مستقر است که تمام این زیرساختها در برابر بارش ۲۶۰ میلیمتری اخیر بهصورت ایمن و پایدار در حال خدمات رسانی به مصارف خانگی و صنعتی است.
سرپرست منطقه ۶ عملیات انتقال گاز کشور با اشاره به تمهیدات و تلاشهای شبانهروزی کارکنان این منطقه جهت ایمنی و پایداری انتقال گاز در بحران سیل نیز اظهار کرد: کارکنان این منطقه با استفاده از ماشین آلات ساختمانی در امداد رسانی به سیل زدگان و بازگشایی مسیرها با تلاشهای جهادی خود برگ زرینی از خدمت رسانی شرکت انتقال گاز ایران را رقم زدند.
به دنبال بارشهای شدید، نیروهای خدماتی و امداد رسانی بسیج شدند تا جلوی خسارتهای احتمالی به جنوب استان را بگیرند اما با توجه به شدت بارشها، سیلاب به وقوع پیوست و با وجود تلاشهای فراوان جنوب استان متحمل خسارتهای زیادی در بخشهای مختلف شد.
در این مدت یکهزار و ۹۴۷ روستای سیستان و بلوچستان تحت تاثیر سیلاب قرار گرفت و واحدهای مسکونی زیادی بر اثر جاری شدن سیلاب آسیب کلی و جزئی دیدند.
این در حالی است که در اثر این سیلاب چهار سد شامل سدهای مخزنی پیشین در شهرستان سرباز با حجم ۱۷۵میلیون متر مکعب، سد زیردان در منطقه دشتیاری چابهار با حجم مخزن ۲۰۷میلیون متر مکعب سد شی کلک در شهرستان چابهار با حجم ۱۰میلیون متر مکعب و سد خیرآباد نیکشهر با حجم ۲۷ میلیون مترمکعب آبگیری و سرریز شد.
در حال حاضر بیش از ۲۰ نیروگاه و ۳۷ مورد صنایع از جمله پالایشگاهها، صنایع فولادی، معدنی در ۲۷ درصد از پهنه خاکی کشور در حوزه راهبری منطقه ۶ عملیات انتقال گاز کشور، انرژی پاک گاز را دریافت میکنند.
این منطقه، گاز تولید شده در پالایشگاه گاز سرخون و قشم، تاسیسات نم زدائی گورزین، پالایشگاه گاز هنگام، بخشی از گاز تولید شده پالایشگاههای پارس جنوبی و پارسیان را از طریق خط لوله هفتم سراسری و خط لوله ۴۲ اینچ ارسنجان-رفسنجان منشعب از خط چهارم سراسری به مصرف کنندگان خانگی، تجاری، صنعتی و نیروگاهی در استانهای تحت پوشش انتقال میدهد.
نظر شما