به گزارش ایرنا، رضا رفیعی روز چهارشنبه در نشست مشترک منطقه ۶ عملیات انتقال گاز و شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه چابهار افزود: با توسعه خطوط لوله انتقال گاز در سیستان وبلوچستان در حال حاضر حدود یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر خطوط گاز فشار قوی در این استان وجود دارد و تا پایان امسال ۹۰۰ کیلومتر دیگر به آن افزوده خواهد شد.
رفیعی یادآورشد: با تزریق و انتقال گاز توسط منطقه ۶ عملیات انتقال گاز، روزانه ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار لیتر سوخت مایع در بندر چابهار صرفه جویی میشود.
وی بیان کرد: حدود ۷۰ درصد از حجم گاز انتقال داده شده به سیستان و بلوچستان، به صنایع و نیروگاهها اختصاص دارد و در راستای تداوم این صنایع ضروری است که پایداری انتقال گاز، انجام فعالیتهای مستمر نگهداری و تعمیرات خطوط تضمین شود.
سرپرست منطقه ۶ عملیات انتقال گاز با اشاره به طرح مدیریت توزیع، مصرف و کدینگ سوخت در سیستان و بلوچستان اظهار کرد: اجرای فعالیتها و ماموریت شرکت انتقال در حوزه این استان مستلزم همکاری سایر دستگاهها از جمله شرکت پخش فرآوردههای نفتی است.
رفیعی یادآورشد: در این نشست که در راستای تزریق و انتقال گاز به نیروگاه سیکل ترکیبی که موجب صرفه جویی سوخت مایع شده است، گفت: شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه چابهار برای رفع تامین سوخت خودروهای منطقه همکاریهای لازم انجام شود.
سید کیومرث کمالیار مدیر منطقه چابهار شرکت پخش فرآوردههای نفتی (منطقه جنوب سیستان و بلوچستان) نیز با قدردانی از منطقه ۶ عملیات انتقال گاز برای انتقال پایدار گاز طبیعی به استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: با بهرهمندی نیروگاه چابهار از این انرژی پاک، علاوه بر صرفه جویی در سرمایههای ملی، مساله مخاطرات زیست محیطی و چالشهای انتقال سوخت مایع نیز در این حوزه به نحو چشمگیری کاهش یافته است.
گاز انتقالی منطقه ۶ کشور از طریق خط لوله ۵۶ اینچ هفتم سراسری، ۴۲ اینچ ارسنجان رفسنجان منشعب از خط چهارم سراسری و همچنین پالایشگاه گاز سرخون و قشم، پالایشگاه گاز هنگام و تاسیسات گورزین صورت میگیرد.
نظر شما